Jasiek170476 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 (edytowane) Coś temat spadł, łowicie coś na Narwi? Wczoraj rano dwa szczupaki jeden poniżej wymuaru jakieś 2 cm, drugi już wymiarowy, pierwszy uderzył w enigmę, czeka ją lakierowanie, a drugi w boleniowego sendala zwijanego ekspresem z prądem, też szpachla się przyda. Dzisiaj już miejscówkę miałem zajętą bo podpatrzył mnie typek z łódki i dzisiaj ją tam zakowiczył, w wodzie do jajec. Edytowane 30 Sierpnia 2019 przez Rexxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Byłem wczoraj w Pułtusku ustawiać woblery, dwa brania przy robocie, na Enigmę3 i Whiplasha ale finalnie na zero. Nie mam kiedy tak więcej posiedzieć, żeby się wstrzelić w żerowanie.W niedzielę też przy ustawianiu trafiłem jednego bolenia, na E3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Okolice ndm wczorajsze popołudnie Jaś 40+, kilka boleni największy 60-70. Do tego jakieś małe okonki. Nie jest tak źle Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dzisiaj kilka okoni, ale presja duża i zacząłem się czuć jak na zawodach wędkarskich, więc spakowałem manatki i ruszę w niedzielę o 4 rano z kajaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Rzadko wstawiam fotki, dzisiaj muszę się pochwalić. Kleń 56cm z mazowieckiej Narwi Presja olbrzymia. Edytowane 1 Września 2019 przez Ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Fotki nie przechodzi bo za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 otwórz w jakimkolwiek programie i zmniejsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Kleń 56cm, fotki marne bo nie miałem podbieraka i było już pełne zanurzenie w spodniobutach. Dużo też było osób postronnych do okoła. Rybka była nad wodą dosłownie parę sekund i w świetnej formie odpłynęła. Mierzony do kija, więc mało precyzyjnie. Edytowane 1 Września 2019 przez Ciastek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Ponoc bylo jakies zatrucie mazutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ostroleka-wyciek-oleju-z-elektrowni-zanieczyszczony-kanal-prowadzacy-do-narwi,978811.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Narew to jak widzisz- zapomniana Rzeka.Piękna, urzekająca swą urodą, bogatą florą.Fauną już zdecydowanie nie. ,,Sprzedaż odcinkowa'', pazerność wędkarzy połączona z dobrym sprzętem w ich rękach, bliskość większych miast i płynących z nich rzeszy ludzi chętnych na rybie mięso zabijały tą Rzekę.Wyeksploatowana maksymalnie pod tym względem.Wina zrzucana jak zwykle na jakieś tam kłusownictwo...Głupio i dziwnie to zabrzmi- nie odbierzcie tego źle- ale gdyby taki kataklizm dotknął nie daj Bóg- Odry to to środowisko by aż huczało!!!Masa komentarzy, żali, szukania winnych i zapewne jakichś rozpoczętych kroków by coś zrobić.W mediach to zapewne byłby temat nr jeden na jakiś czas.Z niepokojem i współczuciem czytałem i słyszałem o wyciekach do Warty, Wisły i innych rzek.Myślałem wtedy co bym czuł, co zrobił gdyby podobna sytuacja dotknęła mojej Rzeki.Teraz już wiem co czuli tamci wędkarze znad wspomnianych rzek. Mam jeszcze cichą nadzieję, że ta substancja nie wpłynie zbyt mocno na Ryby które tam się jeszcze ostały... Moja Rzeka powoli umiera.,,Wykrwawia'' się w ciszy i osamotnieniu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 W mediach to zapewne byłby temat nr jeden na jakiś czas. Jest po wyborach to po pierwsze. Elektrownią rządzą swoi to po drugie . Wniosek- afery nie będzie. Przez weekend nie byłem nad rzeką. Jutro się wybieram. Zobaczę jak to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 W jedynie słusznych mediach cisza. I tylko ekooszołomy i niesłuszne media próbują temat nagłośnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Byłem na chwilę w ostrołęckim porcie. Ukleja chodzi, coś ją nawet od czasu do czasu pogoni. Na rzece kilka dziwnych smug widziałem, ale chyba wszystko spłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Awaria została w porę zdiagnozowana, zostały powiadomione służby, strażacy stanęli na wysokości zadania, postawili tamy, zablokowali spływ oleju i zebrali go.Koniec awantury. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Uffff. Smażalnia PZW na Zegrzu nie bedzie skażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 We Wierzbicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Uffff. Smażalnia PZW na Zegrzu nie bedzie skażonaDostaliby od razu ryby w oleju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarson Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Jednak nie jest tak pięknie.WWF:https://www.facebook.com/WWFpl/photos/a.352188255077/10162640155640078/?type=3&theater Edytowane 25 Października 2019 przez yarson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Halo. Łowi ktoś; coś? Ja nie ukrywam od dwóch tygodni słabiutko. Mam problem z lokalizacją zarówno drobnicy jak i drapieżnika. Ostatnie 4 wyjścia to tylko jeden niemiarowy szczupaczek. Gdzie szukacie teraz drapieżnika? Jak to wygląda na Waszych odcinkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Dwa dni pod rząd zupełnie na zero, a woda martwa. Wczoraj stuknął mi przypadkowy boleń, dzisiaj dwa brania smarków albo nawet podczepionej drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scubapro Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Panie i Panowie, dzisiaj była grana wielka trójka - Wkra (Borkowo), Narew i Wisła (Modlin). Zero brań. Zero drobnicy. Zero drapeżnika.Przeleciałem wszystko z pudełka. Nie próbowałem tylko na klucze od domu.Niech mi ktoś powie gdzie ta ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 U mnie to samo, zwykle nie mam na co narzekać ale dwa dni miałem wielką biedę. Też zero ruchu na wodzie, około 16:00 kilka minut ruchu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scubapro Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Planuję jeszcze niedzielę, .... mam wątpliwości.Lekko offtopic, ale czy białoryb żeruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Na starorzeczach narwiańskich ruszył się okoń. Płotki też biorą nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi