yarson Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Łowił ktoś na starorzeczach Narwi w Sieluniu ?? Edytowane 1 Listopada 2019 przez yarson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Łowił ktoś na starorzeczach Narwi w Sieluniu ?? Daj się na spokój!Byłem tam jakoś w czerwcu- kolega zaprosił.3 dni tam łowiliśmy.Więcej tam filcaków jak pływających ryb!Tak samo pobliska Narew.Takiej studni to ja nie widział dawno.Z białorybem jest ciut lepiej, jakieś płotki łowili.Na tych jeziorach i Narwi byłem pierwszy i ostatni raz.????Więcej tam nie jadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarson Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wiesiek2602 byłem i tak jak piszesz, na starorzeczach tubylcy z żywcówkami głównie. Nad Narwią pusto, tylko ja głupi ze spinem - nic nawet puknięcia Na starorzeczu kilka rzutów i też nic. A na Narwi, wszędzie w zatokach pozostałość po Ostrołęce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Byłem dziś również i zero ruchu... no i syf na wodzie. Dużo syfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Bootleg, a co dokładnie za syf był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Byłem dzisiaj na starorzeczu pod Ostrołęką. Tylko, że byłem z batem. Chciałem posiedzieć nad wodą. Zrelaksować się. Wynik około 40 płotek, kilka krąpi i 1 mały jazik. Na wodzie widać było ganiajace okonie, ale kilku przechodzących okoniarzy nie miało czym się pochwalić. Pojedyncze, drobne pasiaki. Za to pogoda super. Pełen relaks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Paweł woda w zatokach i basenach przy brzegu taka jak u kolegi wyżej na zdjęciach. Poza tym bardzo duża ilość liści i jakichś dziwnych tłustych plam na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 U mnie studnia, bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Dzierżenin-Serock zero kontaktu z rybą zero wędkarzy zero zarybień......norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 to aż taka lipa... bo coś ,aż nie chce mi się wierzyć, a żadnego info nie mam w ogóle nie łowiłem od wiosny i sąsiad z działki tak samo olał sprawę i w ogóle nie chodzi nic nie brało na jesieni wrzesień/październik? bo jednak zarybienia były szczupakiem... prawda to , że mają byś mś w spiningu u nas za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Słyszałem że MŚ w spiningu mają się odbyć ale kiedy i na jakim odcinku to nie wiem.Co ci zawodnicy światowi będą łowić?Ten rok to jest totalne bezrybie i nie piszę tylko o swoich wynikach.Trochę połapali na zawodach Mikado ale porównując to z całym sezonem to nawet się płakać nie chce.Dopóki nie zamarznie to będę odwiedzał Narew ale bardziej z sentymentu bo szczupaka,sandacza nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) A dlaczego mają być ryby jak dziadki wasze czy nie wasze nie istotne na dorożkach pływają całe dnie i beretują wszystko ! Dlaczego te ryby mają być? Dlaczego one wam się należą ? Pilnowaliście wody? Zrobiliście coś w tym kierunku żeby były ? heh pewnie nic . Na pewno ten proceder się skończy w następnym sezonie, bo nie którzy ludzie wyposażeni w sprzęt elektroniczny do nagrywania zrobią z tym porządek . Edytowane 12 Listopada 2019 przez cometopudge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Ja zrobiliście kilka lat z rzędu ale nikt się nie pofatygował na wezwania. Nie generalizuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) A dlaczego mają być ryby jak dziadki wasze czy nie wasze nie istotne na dorożkach pływają całe dnie i beretują wszystko ! Dlaczego te ryby mają być? Dlaczego one wam się należą ? Pilnowaliście wody? Zrobiliście coś w tym kierunku żeby były ? heh pewnie nic . Na pewno ten proceder się skończy w następnym sezonie, bo nie którzy ludzie wyposażeni w sprzęt elektroniczny do nagrywania zrobią z tym porządek .Woda piękna to i ryby powinny być.Kto ma pilnować wody?Zadzwoń do PSR albo Policji w sezonie i poczekaj na interwencje.Powiem tak dziadki co beretują wszystko to pewnie kilka procent rybostanu który ubywa.W tym roku nie widziałem nikogo podejrzanego z wędką.Siaty podczepiłem dwie(a w zasadzie to co z nich zostało ).Należą się(ryby) bo jako płacący składki mam prawo oczekiwać nie fikcyjnych zarybień z części mojej składki. Edytowane 12 Listopada 2019 przez JG39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 i jak Panowie I Panie zakończył się sezon? bo ja całkowicie odpuściłem https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ilu-jest-w-polsce-klusownikow-jaka-kara-grozi-za-klusownictwo/bmln2kc skoro składki wzrastają to dlaczego nie rosną kary... bo u nas to jak kar nie ma wysokich z resztą w innych krajach tak samo to czy z rybami czy z jazdą samochodem to dalej będą kłusować i wypadków śmiertelnych będzie od groma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zakaz połowu z łodzi? "Profesorze, nie takie numery robiliśmy w Pułtusku" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ale "Profesorze"...tu nie wolno parkować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 i jak Panowie I Panie zakończył się sezon? bo ja całkowicie odpuściłem https://wiadomosci.onet.pl/kraj/ilu-jest-w-polsce-klusownikow-jaka-kara-grozi-za-klusownictwo/bmln2kc skoro składki wzrastają to dlaczego nie rosną kary... bo u nas to jak kar nie ma wysokich z resztą w innych krajach tak samo to czy z rybami czy z jazdą samochodem to dalej będą kłusować i wypadków śmiertelnych będzie od groma Ano dlatego, że kładki ustala użytkownik rybacki, a kary sejm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Cześć wszystkim.Czy ktoś z Was wie do kiedy jeszcze ma dzierżawę GRW Łomża na wodach Narew i Pisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie odpalił mi dziś samochód rano. Przespacerowałem się do roboty. Widok z mostu ostrołęckiego piękny- "tęczowa smuga" na 3/4 rzeki. https://www.moja-ostroleka.pl/art/1579771962/plamy-substancji-ropopochodnej-w-narwi-strazacy-ustawili-zapore-zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Za stroną wody Polskie Białystok znalazłem, że dzierżawę na Pisę i Narew nr. 5 GRŁW ma do 28.02.2020 czyli za chwilę koniec.Jednak próżno szukać jakiś informacji o trwającym przetargu i co dalej .... Edytowane 24 Lutego 2020 przez skynet1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jeśli dotychczasowy użytkownik zadeklarował chęć przedłużenia dzierżawy, a WP nie mają zastrzeżeń do dotychczasowej gospodarki, to przetargu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Acha, dzięki czyli wszystko jasne kolejne 15 lat - masakra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 No i stało się. GRŁ straciło operat a sprzedawali licencje na ten rok! Wody Polskie zakazały wędkować. Mamy kupione licencje a nie możemy co za masakra. https://4lomza.pl/index.php?wiad=54871 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 A jak by teraz kontrola była to co się dzieje? Ty masz licencję w ręku. Zapłaciłeś. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi