gabbermaz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ja opłacałem we wtorek, dziś przysłali ????Dostałeś na maila czy normalnie pocztą do skrzynki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Do mnie też dziś dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabbermaz Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Ale wysyłają mailem czy na adres domowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Przesyłka polecona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Robert Jernaś się nie liczy. To nie człowiek, to wydra .Trzy razy z rzędu?Ciekawe, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, że jemu przed wyprawą umyślni muszą zarybiać łowisko . Śmiem twierdzić, że gdyby takie ryby łowił na zawodach, zaraz znaleźli by się eksperci, którzy na poczekaniu uknuli by taką teorię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 niech łowi na zawodach to będzie wygrywał , nikt mu przecież nie broni ciekawy jestem jakby tak z echosondą dobrej jakości przepłynąć ile ryb by pokazało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Są obszary ,że jest mnóstwo ryb a są takie że nie pokazuje żadnego życia . Przynajmniej tak u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Są obszary ,że jest mnóstwo ryb a są takie że nie pokazuje żadnego życia . Przynajmniej tak u mnie jest To u ciebie jest chyba i tak lepiej bo jesteś powyżej Ostrołęki. U nas tu na dole masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 tu u nas na dole to jest za dużo wędkarzy i to jest problem bo , żeby ryba była musieli by non stop zarybiać bo chwila moment i po rybach przy tej ilości ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Na łomżyńskim znów do tej pory była złodziejska gospodarka pana G. Miejmy nadzieję że idzie ku lepszemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) http://www.grwlomza.pl/aktualnosci/informacja-na-temat-aktualnej-sytuacji-gospodarstwa-oraz-o-zezwoleniach-wedkarskich podobno ma być pozew zbiorowy od wędkarzy, ale to tylko zasłyszane. Edytowane 14 Maja 2020 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Dzisiaj otrzymałem zwrot pieniędzy za pozwolenie z GRŁ poprzez sklep, w którym je kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Sklep w Łomży?Też czekam na zwrot który ma być na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Mam pytanie do kolegow znajacych rzeke od Rozana do Pultuska .Czy mozecie podac lokalizacje przepraw promowych na tym odcinku ?Znam jedna na wysokości Lubiela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Sklep w Łomży?Też czekam na zwrot który ma być na dniach Niedaleko Łomży???? Edytowane 14 Maja 2020 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ponad tydzień temu przesłałem potwierdzenie przelewu oraz dane do wydania pozwolenia i jak narazie pozwolenia brak. Próbowałem się z nimi kontaktować, także cisza. Na pocztę również nie odpisują. Może to ja taki pechowy .Jak u Was z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Moje przysłali w ciągu trzech dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Ponad tydzień temu przesłałem potwierdzenie przelewu oraz dane do wydania pozwolenia i jak narazie pozwolenia brak. Próbowałem się z nimi kontaktować, także cisza. Na pocztę również nie odpisują. Może to ja taki pechowy .Jak u Was z tym?U mnie również cisza, chociaż minęło już 8 dni od przesłania potwierdzenia i danych☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 U mnie również cisza, chociaż minęło już 8 dni od przesłania potwierdzenia i danych☹️ Ja prosiłem o wysłanie pozwolenia e-mail-em, żeby było szybciej i mniej kłopotu dla nich. Ale mimo prób kontaktu nie miałem odzewu. W końcu napisałem wiadomość(kulturalną oczywiście), na którą zasłużyli i Panie, Panowie sukces!!!Pozwolenie otrzymałem 15 minut po wysłaniu maila, gdzie 7 dni roboczych było za mało.Dawno wykupienie pozwolenia mnie tak nie ucieszyło, denerwując jednocześnie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ja po wysłaniu danych i potwierdzenia przelewu dostałem na drugi dzień licencję i FV. Pocztą tradycyjną pewnie to dłużej trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 jak tam ryby? brało coś dzisiaj? bo ja ten wekend odpuściłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ja dziś chodziłem za szczupakiem po płytkich blatach - okolice Wizny.Jedyne branie to boleń 56 cm uderzył w jerka Cyknąłem mu foto i wrócił do wody. Gratuluję ryby, przypominam jednocześnie o zasadach publikacji zdjęć na JB (minimum dla bolenia to 65cm):http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 We 3 na starorzeczach koło strynkowej gory byliśmy i tylko szwagier dwa maluchy (szczupaczki) trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ja dziś chodziłem za szczupakiem po płytkich blatach - okolice Wizny.Jedyne branie to boleń 56 cm uderzył w jerka Cyknąłem mu foto i wrócił do wody.Ładnie pozujący boleń ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Ja też odpuściłem Narew i wybrałem się na pstrągi . Było kilka sztuk największy nieco ponad 40cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi