Skocz do zawartości

Rzeka Narew

sukingad

Rekomendowane odpowiedzi

Robert Jernaś się nie liczy. To nie człowiek, to wydra  :D .

Trzy razy z rzędu?

Ciekawe, że jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, że jemu przed wyprawą umyślni muszą zarybiać łowisko ;) . Śmiem twierdzić, że gdyby takie ryby łowił na zawodach, zaraz znaleźli by się eksperci, którzy na poczekaniu uknuli by taką teorię.

• Like 1

Ponad tydzień temu przesłałem potwierdzenie przelewu oraz dane do wydania pozwolenia i jak narazie pozwolenia brak. Próbowałem się z nimi kontaktować, także cisza. Na pocztę również nie odpisują. Może to ja taki pechowy :ph34r:.

Jak u Was z tym?

U mnie również cisza, chociaż minęło już 8 dni od przesłania potwierdzenia i danych☹️

U mnie również cisza, chociaż minęło już 8 dni od przesłania potwierdzenia i danych☹️

Ja prosiłem o wysłanie pozwolenia e-mail-em, żeby było szybciej i mniej kłopotu dla nich. Ale mimo prób kontaktu nie miałem odzewu. W końcu napisałem wiadomość(kulturalną oczywiście),  na którą zasłużyli i Panie, Panowie sukces!!!

Pozwolenie otrzymałem 15 minut po wysłaniu maila, gdzie 7 dni roboczych było za mało.

Dawno wykupienie pozwolenia mnie tak nie ucieszyło, denerwując jednocześnie.  :wacko:

Powodzenia.

Ja dziś chodziłem za szczupakiem po płytkich blatach - okolice Wizny.

Jedyne branie to boleń 56 cm uderzył w jerka :)

Cyknąłem mu foto i wrócił do wody.

Gratuluję ryby, przypominam jednocześnie o zasadach publikacji zdjęć na JB (minimum dla bolenia to 65cm):

http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

• Like 4