tomex11 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 (edytowane) no ładny boleń graty w końcu coś się ruszyło jeśli chodzi o zarybienia https://ompzw.pl/news/zarybienia-zbiornika-zegrzynskiego-wiosna-2020 nie wysilili się zbytnio no ale zawsze coś oby regularnie wiosna , jesień...z tym , że oni tam mówią, że jeszcze w tym roku to szczupak narybek jesienny, więc , chyba większych szczupaków na jesieni nie będą już wpuszczać... trochę nie rozumiem bo znowu mają lina, karpia, karasia wpuszczać, a narzekają już drugi filmik z rzędu , że ryb karpiowatych za dużo... Edytowane 8 Czerwca 2020 przez tomex11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Fajna fota OlafDaniel, jak popłyniesz ze mną na ryby, to też Ci taką zrobię - zwłaszcza jeśli coś na Kiziora złowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Daniel, jak popłyniesz ze mną na ryby, to też Ci taką zrobię - zwłaszcza jeśli coś na Kiziora złowisz Paweł ja bardzo chętnie tylko pontonu nie mam... Na razie [emoji6] A czasu na ryby też jak na lekarstwo [emoji1787] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z czasem na ryby Daniel nie pomogę, natomiast jeśli chodzi o ponton to już owszem tak ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Z czasem na ryby Daniel nie pomogę, natomiast jeśli chodzi o ponton to już owszem tak [emoji6]Dzięki Pawełku będę pamiętał [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Byłem dziś od 14.30 do 20.30.Przez 6 h na, zero. Gość co był od rana na gruncie akurat się zwijal jak wyplywalem i też na zero, a jak spływalem to na grunt i spławik łowil już ktoś inny i zlowil ukleje. Lodek i spiningistow praktycznie w ogóle za to jachtów, motorowek, skuterów itd to nigdy w życiu tyle nie widziałem tu na moim odcinku Narwi, dosłownie szaleństwo jakieś,malo co jeden na nartach wodnych nie uderzył we mnie, aż mnie głowa boli od dźwięku silników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 smutne i prawdziwe w tygodniu wyniki podobne okolice Pogorzelca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 W tamtym roku pożyczałem łódkę w Strzyzach i płynąłem do Pułtuska.To raczej był ostatni raz bo jednak wolę spokojniejsze odcinki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Brało coś dziś...? Bo ja siedzę na spławik na lina i o dziwo jak na złość nie wiadomo skąd i dlaczego spore szczupaki tluka.. Na spławik standardowo nic, ale tak myślę, że chyba szczupaki żerują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 kol@tomex11 to były szczupaki czy bolenie ? Szczypki wyłowili tubylcy, ale rapy nie potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Brało coś dziś...? Bo ja siedzę na spławik na lina i o dziwo jak na złość nie wiadomo skąd i dlaczego spore szczupaki tluka.. Na spławik standardowo nic, ale tak myślę, że chyba szczupaki żerują...Uspokoję ciebie szczupaki 13.06 nie brały-byli moi koledzy. Ja jadę jutro nad jezioro zobaczyć jak szczupaki wyglądają bo wędkując na Narwi już zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Było tak, że siedziałem że spławikami i tak w godzinach 15-17 w tym miejscu co zawsze wypływam i łowila masa ludzi w tym roku i w ogóle nigdy nic się nie spławialo ani nic nie brało tak wczoraj tluk parę razy spory szczupły i to naprawde ładny, a do tego z boku inne mniejsze. Nie wiem jak dalej bo miałem ograniczone pole widzenia. To były szczupaki 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Czyli jest nadzieja na pojedyncze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 A nie wiecie czy ukleja się teraz trze czy już się wytarla...? bo może to jest spowodowane tym, że uklejek sporych jest dużo przy brzegu i drapieżniki te które jeszcze są na nich zaczęły zerowac.. W tym roku byłem na rybach już 7 razy i jak narazie to tylko 1 maja w gazelach przypadkowo zlowilem bolenia. Przelowilem jakieś 40 godzin i tylko jedno branie bryndza niesamowita. Z resztą rok temu na wiosnę było nie wiele lepiej bo na 12 razy miałem 3 ryby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wczoraj kolejny fajny dzień na Narwii. Tym razem bez rozpraszania- tylko bolenie.Brań masę, 4 ryby wpadły na pokład się przywitać. Dużo obserwatorów więc tylko szybkie foto w podbieraku i do wody 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 U mnie odjazd bizona, wyciągnął pół szpuli plecionki, przetestował taiahe i jak w końcu się poddał i zaczęło się pompowanie, wypiął się kilka metrów od brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 U mnie odjazd bizona, wyciągnął pół szpuli plecionki, przetestował taiahe i jak w końcu się poddał i zaczęło się pompowanie, wypiął się kilka metrów od brzegu. widziałem tą przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Miałbym życiówkę, a tak znowu będę gonić wielką rybę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 I o to chodzi.Gonić króliczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Czy ktoś z was łowił na Narwi w okolicy stanicy w miejscowości Strzyże? Zaraz za Pogorzelcem. Lepiej płynąć w dół rzeki czy w górę ?. Pytam pod kątem łowienia okoni/szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Lepiej jedź na inny akwen! A tak na poważnie chyba w górę są trochę lepsze wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Byłem stestowac jak tam bialoryb i tak na dwie wędki na spławik 5.5 h łowienia na zero, a gościu co był na grunt od 4 rano do 11 czyli 7 h też bez brania co gorsza nawet nam robaków nic nie ruszyło,a i on mówił, że próbuje wszędzie w różnych miejscach na Narwi, na Bugu i jest bez brania w tym sezonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przyczajony_lowca Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Byłem stestowac jak tam bialoryb i tak na dwie wędki na spławik 5.5 h łowienia na zero, a gościu co był na grunt od 4 rano do 11 czyli 7 h też bez brania co gorsza nawet nam robaków nic nie ruszyło,a i on mówił, że próbuje wszędzie w różnych miejscach na Narwi, na Bugu i jest bez brania w tym sezonie.... Bez jaj .Nie wiem na co sie nastawiales ale na splawik na przeplywanke drobnice( krąp ,plotka) zawsze polowisz czy to na Bugu czy Narwi ,a jak ktos ma lekkie pojecie to i leszczyka zlowi.Na jakim odcinku byles ?Drapieznika trzeba wychodzic ale co drugi-trzeci wypad cos tez sie zlowi.Troche te biadolenie jakby weszlo w krew niektorym . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na odcinku Pogorzelec Kacice jest tak jak pisze tomex11 zerrrro brań wszystkiego co pływa-czasem boleń.Biała ryba lipa o drapieżnikach nie ma co pisać.Ludzie co znają tą wodę i na niej spędzili połowę życia takie teraz mają wyniki.czysta smutna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ja na lina próbowałem duże haki i na dno. W tym miejscu zlowilem grubo ponad setkę linow, a i karpi, karasi, leszczy tak samo. No teraz to biorą na spławik jak się da mały grunt i mały haczyk to ukleje i czasami krasnopiorki. Nie wiem jak z drapieżnikiem bo jak było setki lodek na początku maja tak teraz jest zero, a i nie byłem sam, a sąsiad co weekend mówi, że w niedzielę rano idzie o świcie i wczoraj też tak mówił, a nie chodzi. Może do zimy się wyrobi, żeby iść.. A widziałem znowu jak szczupak trochę tluk to samo co tydzień temu. To może biorą nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi