Łomżyniak Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Leszcze są i to spora ilość . Sumy też łowią w okolicach Pniewa , Krzewa itp. Jeżeli ktoś ma czas i systematycznie jeździ to wyniki ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 W moich okolicach nie ma. Miejsca oblegane świecą pustkami. O czymś to świadczy. Ryby migrują skoro tak tylko zawsze w tych miejscach były a teraz nie ma to jest dziwne, ale możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 A gdzie dokładnie łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Sprawa jest prosta. W miejscach obleganych ryby sie trzymają, bo jest tam dużo jedzenia. Na moim Narwiańskim odcinku jest miejsce gdzie ludzie zmieniają się na telefon i cały czas łowią jakieś ryby, ale wiadra zanęty są wsypywane do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jak widać ryb nie brakuje, nawet olbrzymi boleń się trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Taaa niektórzy próbują zakłamywać rzeczywistość... jest słabo. To jest fakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Nad Narwią mam działkę. Od kiedy zacząłem łazić,to z dziadkiem śmigałem na ryby. Początki w latach 80-tych. Miałem z 6 lat,dał mi dziadek spinning,wiadomo,jaki to był wtedy sprzęt. Pierwszy rzut-szczupak. Wyjąłem sam i dumnie pomaszerowałem do domu. Powrót,kolejny rzut i znów szczupak. Wtedy jeszcze była ryba. Dziadek wychodził nad rzekę,15 minut i wracał ze szczupakiem,sandaczem itp. Nie wspominając o metodach stosowanych przez miejscowych,typu przejście z opałką. Woda była zupełnie inna wtedy-sporo głębsza,czystsza,wogóle bez porównania. To człowiek w ciągu 20-30 lat zdewastował tą piękną rzekę i nie pomoże tutaj zaklinanie rzeczywistości. Teraz,gdzie jakieś 20 lat temu skakałem na główkę do wody dwumetrowej,rośnie sobie zielsko. Rzeka zamienia się w brudny,śmierdzący strumyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Jak widać ryb nie brakuje, nawet olbrzymi boleń się trafił.O kurczę , nie no jadę jutro. Jest moc. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Narew poniżej zapory tragicznie brudna, kolor jak mocna sypana herbata. Boleniom to nie przeszkadza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 c.d. tych zawodów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Narew poniżej zapory tragicznie brudna, kolor jak mocna sypana herbata. Boleniom to nie przeszkadza ????Na bezrybiu i boleń ryba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Przepraszam Że nie w temacie ale nie widze lepszego miejsca niż to tutaj Poszukuje fajnego miejsca nad rzeka Bug-lub Narew -mazowieckie ,niekoniecznie nad sama rzeka a raczej z naciskiem na starorzecza -stawy,zbiorniki pożwirowe,jeziorka.Ważny dobry dojazd bo jade przyczepa kempingowa ponad 5m długości ,fajnie by bylo gdyby miejsce bylo w otulinie drzew ew na skraju lasu Poleccie prosze cos, zostały mi ostatnie dni urlopu .By nie zaśmiecać tematu poprosze o odpowiedz ludzi znających takie miejsca na priv.Wyjazd w piątek rano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Wczoraj po raz pierwszy w tym roku pojawiłem się nad rzeką w okolicy Wizny. To co się dzieje nad wodą woła o pomstę.Łódki krążą po rzece całe popołudnie. Jedna zaparkowała dokładnie w miejscu w którym łowiłem co prawda zgodnie z przepisami. Wędkarz wykonał dosłownie trzy rzuty spiningiem i na pełnym gazie popłynął dalej. I jak w takich warunkach mają brać ryby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 No ooo masakra jakaś! A Masz może wykupiony ''abonament ''na wyłączność, na tym odcinku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nie chodzi o wyłączność tylko o kulturę zachowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Wpadnij na Zegrze, to się dowiesz co to znaczy ''kultura zachowania '',a właściwie jej brak! Narciarz wodny potrafi się ścigać z Twoim woblerem boleniowym ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Raz trafiłem prawie nurka na cykadę, ale to w innych rejonach Wielkiej Polski. Musiał się "ucieszyć" jak mu blaszka tarła po karczychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam, czy ktoś orientuję czy jest możliwy dojazd na wał w Okuninie,bo w zeszłym roku została usunięta płyta z drogi i w związku z tym jest utrudniony dojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 W zeszłym roku było trzeba ominąć obok - łąką. W tym jedziesz normalnie drogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Leszcze gryzą umiarkowanie rankiem 2-3szt.można złowić po wcześniejszym nęceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ja dziś w końcu trafiłem przyzwoitego smoka z naszej ukochanej Narwii . Całe 72centy ,woda opadła i się trochę oczyściła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Powoli rzeka zaczyna żyć, zmiana pogody robi swoje, dzisiaj zameldował się sandacz z płytkiej wody na wolno prowadzone wachadło do forumowego minimum zabrakło kilka centymetrów, celem był wąsaty, ale ignorował moje przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim80 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 To i ja się pochwalę podłomżyńskim smokiem z minionej nocki. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Piękny...Guma czy wibler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Wychodzony, po 3 dniach na mojej boleniowej mecie, na Enigmę KR zdjęta praktycznie z powierzchni. Branie w poranną szarówkę, wobler prowadzony wolno nad starą zatopioną główką. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi