Trochim80 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Piękny...Guma czy wibler?Woblerowy klasyk Rapala oryginal 9cm.W sumie siadło cztery sztuki. Trzy w przeciągu 20 min tuż przed północą a ten największy samotnik o trzeciej nad ranem. Wszystkie ryby brały bardzo delikatnie tzw pstryk???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Woda zaczęła szybko opadać, ryby jakieś tam się trafiają, szczupak wczoraj się trafił ok 60 cm na longa od Riomesa, sumek 80 cm na gumkę Westina i jakieś okonki. Prośba do kolegów, szczególnie tych młodszych nie bójcie się zwracać uwagi starszym wędkarzom, gdy łowią na więcej niż dwie wędki. Wystarczy się grzecznie zapytać: „Na ile wędek można łowić?” Z reguły zawstydzony dziadek zwija jedną lub dwie, jeśli to nie pomaga udajcie, że dzwonicie na policję lub straż rybacką, zróbcie zdjęcie itd. Kiedyś nie było takich udogodnień i wszystko się załatwiało na huki, teraz jest inaczej można na spokojnie. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Rexxx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Panowie będę chwile w okolicach Ostrołęki (ciut w górę rzeki). Jest sens gdzieś kamyków szukać co by na panią zapolować? Inna ryba praktycznie mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zdarzają się, ale nie za często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Dzisiaj jeden sandacz na turlaną po dnie gumę, ponad 50 cm, ogólnie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Odwiedziłem dziś Narew , byłem od 16 do 18 odcinek poniżej zapory , wiało jak cholera woda niska ale coś udało się wydłubać , bolenie mimo niewielkiej aktywności wychodziły do bezsterowców na naprawdę płytkiej wodzie , rozmiarowo niestety bez szału ale coś się działo . Ataki na wodzie 30 , 40 cm coś pięknego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Bolków jeszcze trochę jest w Narwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) KOledzy chce zabrać niepełnosprawnego kolegę na ryby, ze względu na jego ograniczenia będzie to typowa zasiadka stacjonarna spławik-feeder ,jedziemy z przyczepa kempingowa -polecicie jakieś dogodne miejsce z dobrym dojazdem niewysokim brzegiem odcinek rzeki od Różana po Zalew Zegrzyński ew jakieś starorzecza ,stawy Edytowane 4 Września 2020 przez buszmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Może starorzecze Gnojno za Pułtuskiem albo kawałek za Różanem zbiorniki po żwirowe Brzóze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) A ktory zbiornik bys polecil bo wybieramy sie z kumplami a tam jest ich kilka ,patrzac na mape ,fajnie to wyladammozna tam na spalince malej czy wystarcza wiosla Edytowane 4 Września 2020 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Szczerze dawno mnie nie było na obu zbiornikach,więc nie wiem obecnie co tam się dzieje,ale wydaje mi się,że jak ktoś jest zainteresowany łowieniem białorybu(pewnie gorzej z drapieżnikiem,ale w OM to standard),to oba mają potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 No my to ze spiningami bedziemy plywac ,Ladna okolica i rzeka blisko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Wędkarsko lepsze Brzóze, na Gnojnie masa ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Bartek wczoraj 03.09. ja ,1na łódce +2 auta w oddali. Rapy jeżdżą na ogonach po zielsku, " Taniec boleni".Niestety Putramenta nie widziałem.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Wędkarsko lepsze Brzóze, na Gnojnie masa ludzi Do tego masz starorzecza Dzbadzek, Dzbądz, Sieluń itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Bartek wczoraj 03.09. ja ,1na łódce +2 auta w oddali. Rapy jeżdżą na ogonach po zielsku, " Taniec boleni".Niestety Putramenta nie widziałem.pozdrawiam byniek Zbychu, pojedź w sobotę po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Okolice Różana ,boleni od zatrzęsienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Okolice Różana ,boleni od zatrzęsieniaOd kiedy Różan leży nad Odrą????? Się oczytaliśmy, nasłuchaliśmy od innych o tej wodzie.Panie, trzy dni i noce tam z kolegą walczyliśmy, cel sandacz i boleń. Dokładnie Narew od mostu w Różanie około 4km w górę i dół.Takiej pustyni to jeszcze w życiu nie widziałem!!!!!!!!! Nawet dotknięcia. W nocy kurna spławy, że hej. Myśleliśmy, że to sumy, a to kurna bobry dawały! Nie warto tam nawet rzutu oddać. Gadaliśmy z grunciarzami, przez 4 dni i noce trafili 3 leszcze pod kilo. Zatrzęsienie ???? Nawet okonka bo już z desperacji i na nie zaczeliśmy łowić. Wspomnianej rzęgawy boleni nie słyszeliśmy. Nawet jednego bolenia. Wróciłem nad Wisłe, mimo płynącego badziewia chociaż są jakieś ryby, brania. A ta Narew to metr mułu i szlamu!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 06.09.2020 zawody spiningowe na Narwi Strzyże.Najlepszy tim wędkarski wygrywa dwoma okoniami około 21-25cm+1szczupaczek 45,7cm.To informacja dla bajkopisarzy internetowych o zasobności tej wody w ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Od kiedy Różan leży nad Odrą?[emoji23] Się oczytaliśmy, nasłuchaliśmy od innych o tej wodzie.Panie, trzy dni i noce tam z kolegą walczyliśmy, cel sandacz i boleń. Dokładnie Narew od mostu w Różanie około 4km w górę i dół.Takiej pustyni to jeszcze w życiu nie widziałem!!!!!!!!! Nawet dotknięcia. W nocy kurna spławy, że hej. Myśleliśmy, że to sumy, a to kurna bobry dawały! Nie warto tam nawet rzutu oddać. Gadaliśmy z grunciarzami, przez 4 dni i noce trafili 3 leszcze pod kilo. Zatrzęsienie [emoji23] Nawet okonka bo już z desperacji i na nie zaczeliśmy łowić. Wspomnianej rzęgawy boleni nie słyszeliśmy. Nawet jednego bolenia. Wróciłem nad Wisłe, mimo płynącego badziewia chociaż są jakieś ryby, brania. A ta Narew to metr mułu i szlamu!!!I co? Na zakrętach dyszobaba/chełsty też nic nie było? Czy tylko mieliście te miejsca? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Były kiedyś dęby, nawet ich już nie ma???? razem z nimi wy*ebały i ryby chyba! Nic, zero, nul! Pustynia! Był jeden taki spinningista, w wodę po cyce właził, ale po co?!?! Jak wszystko z brzegu dostępne. Kilka razy go mijaliśmy w tamtych okolicach. Ale nie było okazji pogadać. Ja byłem tam ostatni raz. Nie warto, szkoda czasu i nerwów. Kiedyś były tam bolenie, sandacze i wielkie sumy. Były bo już ich nie ma. Ładna bezrybna woda. Tyle odemnie!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarson Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Do tego masz starorzecza Dzbadzek, Dzbądz, Sieluń itd.Da radę tam z brzegu na spina porzucać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Od kiedy Różan leży nad Odrą????? Się oczytaliśmy, nasłuchaliśmy od innych o tej wodzie.Panie, trzy dni i noce tam z kolegą walczyliśmy, cel sandacz i boleń. Dokładnie Narew od mostu w Różanie około 4km w górę i dół.Takiej pustyni to jeszcze w życiu nie widziałem!!!!!!!!! Nawet dotknięcia. W nocy kurna spławy, że hej. Myśleliśmy, że to sumy, a to kurna bobry dawały! Nie warto tam nawet rzutu oddać. Gadaliśmy z grunciarzami, przez 4 dni i noce trafili 3 leszcze pod kilo. Zatrzęsienie ???? Nawet okonka bo już z desperacji i na nie zaczeliśmy łowić. Wspomnianej rzęgawy boleni nie słyszeliśmy. Nawet jednego bolenia. Wróciłem nad Wisłe, mimo płynącego badziewia chociaż są jakieś ryby, brania. A ta Narew to metr mułu i szlamu!!!To jeszcze z kilometr i byś miał wyniki .na przeciwko miejscowość Dzbądz jest plaża i tam jest już bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolec9980 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Da radę tam z brzegu na spina porzucać ?Jak najbardziej , są też w Dzbądzu dwa jeziora ,jedno okoniowe drugie szczupakowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Bolków jeszcze trochę jest w Narwi.To nie są bolki z Narwi tylko bolki z brudniejszej Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi