Jasiek170476 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Wczorajszy, uderzył agresywnie. Nie obyło się oczywiście na awanturze z gamoniami, którzy jak zobaczyli, że coś łowię rozstawili się łódką na przeciwko mojej miejscówki uniemożliwiając mi rzuty, po ostrej wymianie zdań i kilku rzutach ciężkim wahadłem obok łajby zmyli się. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Dzisiaj dwa sandacze 68-73 cm, na woblera Piotra Mołdocha. Brania bardzo agresywne. Edytowane 24 Września 2020 przez Rexxx 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Dzisiaj dwa sandacze 68-73 cm, na woblera Piotra Mołdocha. Brania bardzo agresywne.Shreki są świetne na Narew ????. Ale wczoraj próbowałem woblera HM Piżmak. Kilkanaście rzutów i nieduży bolek (57) się zameldował. Trzeba zrobić im miejsce obok RH, Shreków i Ryczkowskich ????. Edytowane 25 Września 2020 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Rh mi się na Narwi słabo sprawdzają, jak poluję na bolenie z dna to podłużne błystki spinexa lepiej działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 To na "mojej" Narwi wręcz przeciwnie . Myślę, że 90 procent moich narwiańskich boleni złowiłem na Shreki i RH (50/50). Teraz na 10 cm, w październiku i listopadzie na najcięższe 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 W zeszłym roku Sendale robiły mi robotę na pograniczu blatu i głębszej wody, ale odkąd pojawiły się kormorany, zniknęły uklejki i bolenie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) Klątwa pierwszego rzutu, później już nic się nie działo.... Edytowane 14 Października 2020 przez Rexxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Łooo Panie sandacz z Narwi to jak 6 w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Łooo Panie sandacz z Narwi to jak 6 w totolotkaTo już parę szóstek bym trafił, kumpel w zeszłym tygodniu trafił 76 cm z płytkiej wody na wahadło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) 2 tygodnie temu naderwałem boczne wiązania w kolanie. Dzisiaj pierwszy raz udało mi się dokuśtykać nad wodę. W 15 minut trafiłem 3 bolki. Nieduże 50-62, ale po 14 dniowym "poście" ucieszyły jak 80-taki????. Edytowane 19 Października 2020 przez Mysha 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Panowie łowcie coś na tej Narwi,bo ja juz ścieżkę wydeptałem od Orzechowa po Nowy Dwór i lipa straszna. Nie widac żadnego ruchu na wodzie.Tam jeszcze są ryby????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Panowie łowcie coś na tej Narwi,bo ja juz ścieżkę wydeptałem od Orzechowa po Nowy Dwór i lipa straszna. Nie widac żadnego ruchu na wodzie.Tam jeszcze są ryby?????Niestety jest słabiutko. Wahania wody nie ułatwiają sprawy. Przed wysoką wodą jakieś szczupaczki gryzly. Ten rok jest dużo gorszy niż ubiegły. Przynajmniej dla mnie. Nawet Bolki jakieś trudniejsze niż rok temu. Ja przeniosłem się aktualnie na jeziora i starorzecza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Od dziecka łowiłem na Narwi, ale takiego bezrybia to jeszcze nie miałem okazji doznać, aż do tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Przed dużą wodą, równo 80cm Edytowane 21 Października 2020 przez Ciastek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Gratki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dd300 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Że się uchował na tym odcinku... taki okaz. Oczywiście, szacunek dla kunsztu kolegi????, mnie w tym roku nie idzie na tym odcinku rzeczki????. W niedzielę odwiedziłem słynną leszczową metę na północnym brzegu, pogoda była paskudna, woda wysoka, ciężko rzucać bo i wiatr i zalane trawy a co za tym idzie, uwady.Niestety mnóstwo śmieci, zarówno w wodzie jak i na brzegu, jak na jakimś wysypisku. Taka piękna rzeka, każdy ma to w du.ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dzisiaj, krótki sandacz na westina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Świerzo złowiony. Zdjęcie zrobione przez strażników z PSR. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 DziękujęGratki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Shrek Forever ????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Graty,szkoda że nie muchowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Dziękuję. Muchowo się nie da. 3 tygodnie temu naderwałem wiązadła w kolanie i łowię jak dziadyga że stołeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Dziś mazowiecka Narew dała sporo fajnych rybek , łowiłem na lekko i nie licząc drobnego okonia to trafiałem fajne jazie kilka kleników , parę naprawdę grubych płoci. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 2 rzut. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ładne wyniki kolego. Na jakim odcinku łowisz? Bez szczegółów oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi