tomex11 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Od nowego roku wymiary i opłaty zostają bez zmian,ale zmienia się limit dobowy na drapieżniki bolen, sum, szczupak, sandacz jedna sztuka na dobę.. Co do Narwi praktycznie nie łowilem od wiosny, ale z tego co wiem to na jesieni coś tam brało z tym, że większość to szczupaczki koło 50 cm. Byłem dwa razy na jesieni i raz trafiłem, że ładnie brały, tyle, że właśnie takie esoxiki koło 50 cm, a za drugim totalne zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) za to okonia można ładować do wora od 15cm, a na Zegrzu jak leci. boleń dalej 45cm. Długa droga przed nami. Edytowane 25 Listopada 2020 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Nie wiem jak jest z okoniem bo dokładnie nie spojrzałem, ale chyba nie jak leci i wymiar, chyba jest 18 cm, a powyżej 25 cm można wziąść 3 sztuki.. Bolen tak 45 cm, sandacz 55 cm, szczupak 55 cm, sum 70 cm i jedna sztuka na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Dobrze że jest limit 1 szt. na szczupaka czy sandacza... co do reszty, okonki po 15 cm? Serio? Ja bym dał wymiar 20 cm i górne widełki 35 cm. Okoń przez lata był tak poniewieraną rybą że to i tak cud, że jeszcze pływa w niektórych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) też liczyłem że z czasem będzie 20 cm i 10szt, ale wychodzi na to że robimy krok w tył.Na Włocławku też można ciąć palczaki do woli. Edytowane 25 Listopada 2020 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Ma ktoś może namiary na jakiś slip nad narwia w okolicach Białegostoku? Pływam na spalinie czyli npn odpada. Słyszałem, że we wsi Ciełuszki da się zwodować, potwierdzi ktoś? Chciałem dziś na starorzeczu koło Strynkowej góry połapać ale zamarzniete całe ???? Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Bartek1989 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Aż strach pomyśleć co nam pzw wymyśli za 10 lat. Całkowity zakaz zabierania ryb i wędkowanie na czas np 3 godziny na dobę .A rubacy i kłusole niech robią co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Był ktoś ostatnio w Pogorzelcu? Łódki jeszcze są czy już wyjęte? Tak mnie coś korci żeby tam pojechać. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Byłem 04.12 łódek ze stanicy nie widziałem na wodzie(pływam na swojej trzeba dzwonić do stanicy).Wyniki jak zwykle ostatnimi czasami jakiś maluch zęby pokazał na gumie dwa razy w dwóch miejscach.Brania delikatne gumy duże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dziękuję Kolego i pozdrawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Łódki miały być wyciągane w weekend 28-29 listopada. Był ktoś ostatnio w Pogorzelcu?Łódki jeszcze są czy już wyjęte?Tak mnie coś korci żeby tam pojechać.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Łódki w Wierzbicy dostępne do końca roku. Na Pogorzelec da radę dopłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Łódki w Wierzbicy dostępne do końca roku. Na Pogorzelec da radę dopłynąć.Wszystko jasne tylko na elektrycznym to trochę daleko a dzień krótki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wszystko jasne tylko na elektrycznym to trochę daleko a dzień krótki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaMożna tam też wypożyczyć łódkę z silnikiem. Skylla 390 z 5hp, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wiesz może jakie są koszty za dzień. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 łódź aluminiowa z silnikiem – 80 zł/doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dziękuję DonF. Pozdrawiam Mietek. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Wiesz może jakie są koszty za dzień. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaTu są wszystkie dane w tym kontaktowe:https://ompzw.pl/artykul/wierzbica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dziękuję Vako.Pozdrawiam Mietek. [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqara Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Koledzy gdzie na Narwi w okolicach Białegostoku jutro z brzegu da radę pospiningować. Wiem, że na niektórych odcinkach są zakazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Jeżeli wiesz to tam nie jedź .Po za tym, tak , da radę i możesz coś złowić... Nawet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Hej.Może ktoś coś wie jak z opłatami na odcinek Narwi który był wcześniej dzierżawiony przez Godulę? Pozdrawiam wszystkich w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Wody Polskie RZGW Białystok 150 PLN/rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Wody Polskie RZGW Białystok 150 PLN/rok Witam, czy na tym odcinku rzeki, można łowić z łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi