grzegorzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Na Narwii bolenie już aktywne i nawet współpracują całkiem nieźle . Przy słonecznym i ciepłym dniu można fajnie połowić . Uuu, to pewnie szczupak i sandacz podobnie ,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Niestety na wodach "łomżyńskich" obowiązuje Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 12 listopada 2001 r. i boleń nie ma okresu ochronnego. https://bialystok.wody.gov.pl/lowiska-rzgw/regulamin-amatorskiego-polowu-ryb https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-5373.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Hah Pany...Nawet te które tu byli na forum, celebryty- przewodniki wędkarskie związane z Savage Gear zaczęli na Narwi napindalać sandacza z opadu kręcąc przy tym filmy. Pewnie wstawią je z początkiem czerwca jak to ładnie biero zedy na 10cm gumy???????????? Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Wiesiek2602 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Kurwa, nawet tu. Bolenie w kwieniuTo jakiś żart. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jaki żart ? Wszystko zgodnie z przepisami . A nie zauważyłem żeby bolenie straciły na kondycji po tarle a nie które to i ładna wagę trzymają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Tu masz np bolki w marcu/kwietniu????????????I taki yebany celebryta-przewodnik ma gdzieś regulamin. Film ma być i jest. A że bolki najlepiej biero jeszcze przed zakończeniem okresu... Musi się wywiązać z kontraktu to nakurwia bolki, szczupaki, sandacze w okresie ochronnym. I to wielki znafca tematu którego rzesze po plecach klepią. Przewodnik wędkarski z bożej łaski. To jawne skuresyństwo gorsze od kłusownictwa! https://m.youtube.com/watch?v=532MJabP1DM Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Wiesiek2602 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nagle teraz się każdy obudził że ludzie łowią w okresach ochronnych ryby których nie powinni .Tak było jest i będzie . Nie zmienisz tego a ni ty a nie ja . U mnie powszechne jest ,że widzę w marcu jak dziadki śmigają na rowerach z korkami zywcowymi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nie tylko dziadki . To jest sytuacja która jest od zawsze i nikt tego nie zmieni .To się dzieje w każdym regionie . Oczywiście jest to kary godne ale mentalność ludzi pozostawia wiele do życzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) parę lat temu na wiosnę łowiłem na grunt przy betonach Łacha i miejscowy gość , który jeździ tam wszędzie na rowerze pytał się mnie czy biorą.. ja mówię nic , a on mówi Panie , ale szczupaki jak biorą... ja się go pytam jak to szczupaki przecież szczupak ma okres ochronny i nie można jeszcze łowić, a on mówi , a kto tego przestrzega i mówił , że z brzegu przy Wierzbicy łowią po parę szczupłych dziennie na głowę i to spore ryby ... być może z zarybień...jedyne co to dobrze , że z łodzi nie można łowić do 1 maja Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez tomex11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Pal licho takiego filcaka! Oni łowili i łowić będą w okresie ochronnym, taka mentalność.Ale taki pan Kalkowski, wielki przewodnik wędkarski, znawca Wisły czy Narwi, wielki propagator C&R, obrońca wód i wojownik z kłusownikami napindala w okresie drapieżniki z premedytacją kręcąc przy tym filmy propagandowe to coś tu kurwa jest nie tak.A nie jeden takiemu pajacowi by na tych wyprawach które organizuje by w dupe wlaz, taki to mentor i bożyszcze nastolatek!!!Spotkaj się z nim gdzieś na targach- oj jaki on kryształowy, wielki łowca! A po cichu łamie regulamin byleby film dla rzeszy wyznawców wrzucić. Jawne skurwesyństwo!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 A ja wolę takiego "znafce" niż takich co walą w lep wszystko wszędzie i o każdej porze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 A ja wolę takiego "znafce" niż takich co walą w lep wszystko wszędzie i o każdej porze .A ja wole ludzi uczciwych. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Tyle i aż tyle...https://www.facebook.com/kamil.walicki.52/videos/2839556862807074 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Na stronie pana Kalkowskiego jakieś znajome twarze z jerkbaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Ma rację chłop . Ja mimo tego że bolenia mogę łowić cały rok nigdzie nie chwaliłem się zdjęciami a miałbym czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Nasze środowisko wędkarskie jest obłudne,że czasami wstydzę się powiedzieć że wędkuję.Łowić w okresie ochronnym i pouczać o C&R. A to troling bohaterów z filmów a to łowienie w okresie ochronnym a to łowienie w miejscu zakazanym. Sami etyczni bohaterowie znani i szanowani. Niektórzy myślą że jak nakręci pare filmiķów i popieprzą o etyce to przez to mogą więcej i nie muszą oglądać się na przepisy. Słabiaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Przejechałem dziś rowerem ok 20 km wałem wzdłuż rzeki i bolki mało widoczne... chyba trzeba będzie na szczupaki ruszyć... Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Na majówkę będzie bardzo ciasno nad wodą. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Miałem sobie jutro wyskoczyć z feederami ale nie wiem czy jest sens bo pewnie będą tłumy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Tłumy to będą bankowo. Rok temu było tak , że ,aż ciężko było łowić bo , tyle łódek , a co najgorsze pełno było motorówek i skuterów. Jutro pogoda ma być słaba i cały wekend deszcz i dość chłodno do tego wiatr ma być co przeszkadza przy łowieniu bardzo.. plus taki , że motorówek dużo , chyba nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Jak tam bierze coś.. Jak wyniki..? Ja ide koło 12 do wieczora o ile wytrzymam tyle bo pogoda słaba jak wrócę to napisze co się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Zrób wpis w kartę, psr grasuje poniżej zapory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Cenna informacja dla kłusowników, których w okresie tarła nie brakuje nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Szkoda że PSR nie grasowała w kwietniu, teraz można już na legalu używać gum 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi