tomex11 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Byłem 6 h od 11.30 do 17.30 i bez brania jak wypływałem to było koło 50 łódek na horyzoncie i gdyby lepsza pogoda była i doszły jachty, motorówki, skutery to mogło by miejsca na wodzie zabraknąć.. Około 13 wszyscy już się zawijali i prawie, że tylko ja zostałem i pojedyncze łódki co jakiś czas, a i brały podobno rano przez chwilę, a później już nic.. A u was jak tam.. Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Co z tych łódek, echosond i całej reszty za grube miliony???????????? na luzie w 4h z brzegu 4 szczupaki, jeden pod 75cm, jeden pod 70 i dwa podwymiarki. Bo łowić to trza umić i wiedzieć gdzie szukać???????????? ryby w pijawkach, także jeszcze ospałe. Ale atakują i mają moc???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Brały z samego rana z tego co rozmawiałem to jedni mówili, że trzy sztuki rano mieli w tym 75 cm, a inny miał 60 cm i później już lipa była.. To albo nie zerowaly później albo dla mnie już nie starczylo i za późno poszedłem..jutro spróbuję popołudniu i do wieczora o ile pogoda pozwoli bo dziś jak zwykle za wcześnie poszedłem, a do wieczora nie wytrzymałem i wyszło, że łowiłem w najgorszych godzinach.. Edytowane 1 Maja 2021 przez tomex11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Gryzły rano 7-9godz wcześniej jakoś drętwo moim zdaniem zima i późna wiosna odbija się rybom czkawką. Od 10 zaczynało kropić myślałem że przeleci bo prognozy były dobre i od 11 siedziałem w samochodzie do domu.5brań jedna fajna zeszła przy samej łodzi 2wymiary wyjęte i 2 odciseły zęby na silikonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 (edytowane) Przed chwilą byłem i myślałem, że uda się połowić do wieczora, ale po 15 minutach powrót z łódka na działkę bo tak wiało, że z dwoma ciężarkami mnie znosiło ludków na wodzie zero, tym razem pogoda wygrała.. Jak zwykle albo nie bieroo albo nie zarybiajoo albo pogoda nie pozwala łowić.. Ciężkie życie wędkarza hehe Edytowane 2 Maja 2021 przez tomex11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Spora woda na moim odcinku Narwi, ale czasem można coś trafić, boleń uderzył w smukłe wahadło zwijane z prądem rzeki, pomimo, że dosyć głęboko łyknął przynętę udało się go delikatnie odczepić, w dobrej kondycji odpłynął... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) Byłem od 15.30 do 19.30 przez 4h bez brania...oprocz mnie na spina były, tylko 3 łódki i widziałem gość wyjął szczupaka na oko koło 50 cm.. Znowu pogoda fatalna zimno i wiało, a i miałem kontrolę policji i mówili, że na spina wszyscy na zero dziś, tylko krapiki z gruntu ludzie mieli z brzegu i z jachtów. Podobno pływali też kontrolować 1 mają i mówili, że wtedy trochę esoxow ludzie mieli po 70-80 cm to pewnie wtedy co rano brały.. A jak tam u was na Narwi.. Łowił ktoś? Edytowane 8 Maja 2021 przez tomex11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Lipa, ciężko było rzucać woblerami przy tym wietrze, wziąłem lekką wędkę bo podobno miało przestać wiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Na górnym odcinku narwi woda wyszła z koryta, pływałem parę godzin bez kontaku z rybą. Generalnie na podlasiu odwiedzałem różne wody uganiajac się za szczupakiem i jest straszna lipa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 W sobotę na starorzeczach szczupak coś tam gryzł ale tylko na gumy 16plus . Dziś rano nawet brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Byłem 05.05 3 brania 1 -niewymiarowy 1-72cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Narew ożywa. 11 i 12 maja razem 6 boleni . Warunki ciężkie ze względu na silny wiatr . Woda nadal wysoka ale coś się nad wodą już dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Szczupak za to zapadł się pod ziemię . Niedziela na pusto i dziś parę godzin bez dotknięcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Miałem to samo. Byłem sobota, niedziela, poniedziałek razem z 15h, i ani dotknięcia szczupłego czy okonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Nastawienie się na szczupaka na Narwi to jak kopanie się z koniem. Niby można ale przyjemność żadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Ja łowię na starorzeczach Narwi . Szczupaka trochę jest . W sobotę złowiłem 6 sztuk w tym największy był jeszcze nie wytarty . Może poszły na tarło ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nie wieta kiedy łowić???? Bolenie i to grube żarły ale w kwietniu????????????Kalkowski się nimi chwali na fb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Za reke go zlapales czy boli ze ktos polowil a Ty nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Podczas tego procedera co odstawiał widziało go 4 osoby, w tym ja. Boli jedynie to, że taki wjelkji łofca- dukający o zasadach C&R, a taki nie etyczny. Co z tego, że wypuszcza jak nęka ryby w okresie ustanowionym dla nich z wiadomych względów.Napierniczał z premedytacją bolki i sandacze z opadu gumą ok 10cm, gdzie tego nie było wolno robić w tym czasie. I było dzwonione na PSR. Jeszcze filmy przy tym kręcił, towary SG promował. Co ta kasa robi z ludzi. Edytowane 14 Maja 2021 przez Wiesiek2602 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Trzeba bylo uzyc innych argumemtow - proste. Plakanie na forum nic nie zmieni Edytowane 14 Maja 2021 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Ruszać gówno żeby śmierdziało????????????? spokojnie, trafi się jeszcze. Zaznajomiłem się z jednym ze strażników- mamy film z jego ,,wędkowania'' na którym jest tak samo ubrany jak na filmie który wrzucił- to już jakieś dowody są???? ruszy niebawem machina. Także na użalaniu forumowym się nie skończy. ???? Jak go ukarzą, a fama pójdzie w świat to może będzie dobrym przykładem na to, że i celebryta nie może czuć się bezkarnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Celebryta.....padłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Witam Łowił ktoś w ten wekend Serock/Wierzbica/Pogorzelec ? jak wyniki? bo ja sobie ten wekend odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) Witam Łowił ktoś w ten wekend Serock/Wierzbica/Pogorzelec ? jak wyniki? bo ja sobie ten wekend odpuściłem...Z takim zacięciem to Ty Panie nie połowisz. ???????????? jak się czesto łowi to i częściej jest szansa coś trafić, proste! Biorą okonie jak głupie i to ładne garbusy. Widziałem też kilka trafionych szczupaków u innych na łódkach. Edytowane 16 Maja 2021 przez Wiesiek2602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Z takim zacięciem to Ty Panie nie połowisz. jak się czesto łowi to i częściej jest szansa coś trafić, proste! Biorą okonie jak głupie i to ładne garbusy. Widziałem też kilka trafionych szczupaków u innych na łódkach.nie mam już tak czasu łowić jak kiedyś po 60 razy w roku, ale staram się łowić po 15-25 w sezonie i teraz już tylko na spinning po 5-9 h na jedno łowienie, a przy tym rybostanie to na 15 wypadów na rybki można zakończyć sezon na całkowite zero bądź z paroma niewymiarowymi esoxami... nie zawsze też jest odpowiednia pogoda, że da się łowić przez silny wiatr lub burze, a zacięcie i entuzjazm tez opada po którymś razie z rzędu kiedy nic nie bierze Edytowane 17 Maja 2021 przez tomex11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi