olo86 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 14 ryb dzisiaj. O ile na jesieni trafiałem zgrupowania grubych ryb, to latem nie mogłem się wstrzelić.Jednego z holowanych boleni chciał mi zjeść ok 1,5 sum, który przypłynął za nim aż pod ponton.. Wśród 14, 4 ryby powyżej 70 cm, więc jak na Narew rozmiarowo też bardzo przyjemnie. Szkoda nie skorzystać - jutro powtórka! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 (edytowane) 14 ryb dzisiaj. O ile na jesieni trafiałem zgrupowania grubych ryb, to latem nie mogłem się wstrzelić.Jednego z holowanych boleni chciał mi zjeść ok 1,5 sum, który przypłynął za nim aż pod ponton.. Wśród 14, 4 ryby powyżej 70 cm, więc jak na Narew rozmiarowo też bardzo Szkoda nie skorzystać - jutro powtórka!Ładna dniówka Olaf???? tylko Bolki czy jakieś kleniorki też pomęczyłeś?? Pozdrawiam,Malcz Edytowane 7 Czerwca 2021 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Bolenie przeplatane sumkami. Tam akurat klenie się nie kręcą to nie dniówka, tylko 3 poranne godzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 rybki z jednej miejscówki? czyżby ukleja się grupowala przed tarlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Bolenie przeplatane sumkami. Tam akurat klenie się nie kręcą to nie dniówka, tylko 3 poranne godzinki W końcu odpaliły, w czwartek uderzę w te nasze miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) A ja biedny muszę czekać aż woda opadnie, nie mam pływadła tylko spodniobuty Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W końcu odpaliły, w czwartek uderzę w te nasze miejsca.Byłem też dzisiaj, ale dużo słabiej. Sumki mnie przetargaly, a bolka tylko jednego wymęczyłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoLoo Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Witam,Piszę do Was w głupiej sprawie otóż zostawiłem w dniu 10.06 wędkę spinningową na odcinku rzeki Narew dokładne miejsce zostawienia wędki poniżej w linku.https://www.google.com/maps/place/52%C2%B028'17.7%22N+20%C2%B045'56.3%22E/@52.4715697,20.7656303,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d52.4715697!4d20.7656303Był to konger o cw 40g z kołowrotkiem team dragon fd 1025iz. Jeżeli ktoś znalazł i będzie na tyle miły, aby oddać wędkę proszę o kontakt tel. 512 676 618.Przewidziana nagroda. Z góry dziękuje. Edytowane 12 Czerwca 2021 przez WoLoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 wyniki zawodów i zaledwie trzy szczupaki ledwo co wymiarowe...https://ompzw.pl/galeria/kilka-slow-o-spinningowych-mistrzostwach-naszego-okregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 13.06 21 Strzyże zawody międzykołowe.Wygrywa kolega 18szt. okonkami rozmiarowo podobne do ilości.Szczupaka zero nawet 45cm brak.BINGO trwa dalej. Edytowane 15 Czerwca 2021 przez JG39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Dzisiaj pięknie bolenie żerowały na uklejkach, dwa wyjąłem nie za duże i jedno odprowadzenie woblera pod sam kajak przez sumka ok 100 cm. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Rexxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 W okolicach Orzechowa STUDNIA. Nie dzieje się nic. Widocznie bolki przeniosły się w górę rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Sumki odpaliły od jakiegoś tygodnia, wielkością nie powalają, najlepsze brania są przed burzą jak błyska. Dobre jest to, że wtedy sam jestem na wodzie i mniej kibiców na brzegu, którzy nie wypuszczają ryb. Edytowane 17 Lipca 2021 przez Rexxx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Dawno ich na moim odcinku nie widziałem, ostatnie wielkie ławice były pod koniec lat 90-tych, wziął na meppsa 0 w tęczowych kolorach. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Na moim odcinku lipa, poza okoniem z opadu i leszczem, poranionym chyba przez kormorany nic przez ostatnich kilka dni nie złowiłem, inni wędkarze, którzy często łowią z łódki też bardzo słabo. Woda wysoka i ryba rozeszła się po rzece, tak słabego sierpnia i początku września już dawno nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skynet1 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 U mnie to samo. Bardzo słaby sierpień i początek września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 U mnie tak dobrego końca sierpnia i początku września to dawno nie miałem. Ładne sandacze, sum i szczupaki. Narew jak się pochodzi często to i darzy???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim80 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 To wrzuć jakieś foto ...... skoro jest tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) A to trzeba się tu jakoś uwiarygadniać zdjęciami????????????? Jeśli takowych nie mam to oznacza, że te ryby mi się przyśniły????????????? Edytowane 7 Września 2021 przez Wiesiek2602 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @Wisiek2602 lepiej powiedz na jakim odcinku łowisz . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Mazowiecki odcinek???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i pozdrawiam cię bardzo serdecznie. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i pozdrawiam cię bardzo serdecznie. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaA czego Ty się spodziewałeś????? Że zdradzę swoje bankówki które rozpracowywałem przez lata? ???????????? Pokażę na co łowić, o której, jak się ustawić i jak prowadzić??? Wiedzę o wodzie zdobywaj nad wodą, a nie z internetow???? wtedy sukces lepiej smakuje czy jakoś tak... Edytowane 13 Września 2021 przez Wiesiek2602 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Bardzo ci współczuję że rozpracowanie odcinka ,, mazowieckiego " zajęło ci całe lata.Ja pływam po Narwi od wczesnych lat 70 i znam ją doskonale i miejscówki i bankówki a woda się zmienia i ludzie również .Nie interesują mnie twoje bankówki ani twoje metody łowienia . Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem moje pytanie i wtedy zastanów się co odpisać. Lub w ogóle nic nie pisz tak chyba będzie lepiej. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Września 2021 przez MietekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Skoro znasz Narew jak własną dziurawa kieszeń to po co to pytanie?I za to pływanie od lat 70 chcesz Nobla może dostac? Lub zwrot od panstwa na paliwo? Żyłka Ci nie pęknie? Chcesz się dowartościować? Wiemy, że pływasz, ale to pływanie zapewne rekreacyjne, z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi