Skocz do zawartości

Rzeka Narew

sukingad

Rekomendowane odpowiedzi

14 ryb dzisiaj. O ile na jesieni trafiałem zgrupowania grubych ryb, to latem nie mogłem się wstrzelić.

Jednego z holowanych boleni chciał mi zjeść ok 1,5 sum, który przypłynął za nim aż pod ponton..

Wśród 14, 4 ryby powyżej 70 cm, więc jak na Narew rozmiarowo też bardzo przyjemnie.

post-56871-0-11007900-1623085996_thumb.jpg

Szkoda nie skorzystać - jutro powtórka!

• Like 14

14 ryb dzisiaj. O ile na jesieni trafiałem zgrupowania grubych ryb, to latem nie mogłem się wstrzelić.

Jednego z holowanych boleni chciał mi zjeść ok 1,5 sum, który przypłynął za nim aż pod ponton..

Wśród 14, 4 ryby powyżej 70 cm, więc jak na Narew rozmiarowo też bardzo

Szkoda nie skorzystać - jutro powtórka!

Ładna dniówka Olaf???? tylko Bolki czy jakieś kleniorki też pomęczyłeś??

Pozdrawiam,

Malcz

Edytowane przez malcz

Witam,
Piszę do Was w głupiej sprawie otóż zostawiłem w dniu 10.06 wędkę spinningową na odcinku rzeki Narew dokładne miejsce zostawienia wędki poniżej w linku.

https://www.google.com/maps/place/52%C2%B028'17.7%22N+20%C2%B045'56.3%22E/@52.4715697,20.7656303,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d52.4715697!4d20.7656303

Był to konger o cw 40g z kołowrotkiem team dragon fd 1025iz. Jeżeli ktoś znalazł i będzie na tyle miły, aby oddać wędkę proszę o kontakt tel. 512 676 618.
Przewidziana nagroda.

Z góry dziękuje.

Edytowane przez WoLoo

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Na moim odcinku lipa, poza okoniem z opadu i leszczem, poranionym chyba przez kormorany nic przez ostatnich kilka dni nie złowiłem, inni wędkarze, którzy często łowią z łódki też bardzo słabo. Woda wysoka i ryba rozeszła się po rzece, tak słabego sierpnia i początku września już dawno nie miałem.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i pozdrawiam cię bardzo serdecznie.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

A czego Ty się spodziewałeś????? Że zdradzę swoje bankówki które rozpracowywałem przez lata? ???????????? Pokażę na co łowić, o której, jak się ustawić i jak prowadzić??? Wiedzę o wodzie zdobywaj nad wodą, a nie z internetow???? wtedy sukces lepiej smakuje czy jakoś tak... Edytowane przez Wiesiek2602
  • Like 2

Bardzo ci współczuję że rozpracowanie odcinka ,, mazowieckiego " zajęło ci całe lata.

Ja pływam po Narwi od wczesnych lat 70 i znam ją doskonale i miejscówki i bankówki a woda się zmienia i ludzie również .

Nie interesują mnie twoje bankówki ani twoje metody łowienia . Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem moje pytanie i wtedy zastanów się co odpisać. Lub w ogóle nic nie pisz tak chyba będzie lepiej.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MietekK
  • Like 2

Skoro znasz Narew jak własną dziurawa kieszeń to po co to pytanie?

I za to pływanie od lat 70 chcesz Nobla może dostac? Lub zwrot od panstwa na paliwo? Żyłka Ci nie pęknie? Chcesz się dowartościować? Wiemy, że pływasz, ale to pływanie zapewne rekreacyjne, z rodzinką