sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Pjoter Ty rzezimieszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W tym kraju na ludzi nic innego nie działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Wczoraj zrobiłem sobie spacer po odcinku Narwi, poniżej zapory w Dębe, bez kontaktu z rybą, trochę potestowałem nowy sprzęt i spostrzegłem jednego spinningistę, łowił na spore gumy, gdy zwróciłem mu uwagę, że szczupaka dopiero można łowić za dwa tygodnie z tej wielkości przynętami trzeba jeszcze poczekać, tylko wzruszył ramionami. Zapytałem w końcu...Czy chce dostać w ryja? Zabrał manatki i sobie poszedł. Kolego a jak tam populacja kormorana w tym roku? Pytam oczywiście o te latające kormorany . A ten jegomość stał na zakazie? Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nie stał na zakazie, kormoranów sporo, mają stołówkę w pobliżu zapory, chociaż wczoraj wyjątkowo ich nie widziałem. Na zakazie mogliby zrobić strefę no kill i ludzie trochę by to towarzystwo przegonili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzisiaj przygoda z sumem, nie wiem ile miał, ale +-100 cm pewnie, niestety po 20 minutach przymurował i przy próbie żeby go ruszyć pękła żyłka 0.14, wziął na blaszkę obrotową rozm 1 , nie lubię kolczykować ryb ale w wodzie po pas nie spodziewałem się wąsatego, zresztą do maja na mocniejszy sprzęt nie łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Też do maja nie łowię na mocniejszy sprzęt i musiał usiąść spory zębaty przy kleniowaniu, poszedł z kolczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) I dlatego zaginam zadziory w przynetach. Jeśli zdarzy się obcinka takiej rybie łatwiej się uwolnić od niechcianej bizuterii Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez #Nord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Chyba też zacznę, w sumowych woblera mam pozaginane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Panowie, Czy możecie podpowiedzieć, gdzie na Narwi poniżej zapory w Dębe można zwodować małą łódkę z przyczepki? Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Przy takim stanie wody najlepiej będzie w porcie Modlin. Jest jeszcze w Topolinie i za centrum handlowym w NDM. Później wstawię namiary ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Tak jak napisał Łukasz w Topolinie jeśli kojarzysz.Łatwiej Ci bedzie trafić do Czarnowa ,tam też da rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Super - dzięki panowie.A możesz podać koordynaty na to miejsce w Czarnowie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W Czarnowie jest ośrodek ze slipem ale nie wiem czy otwarty . A tutaj można spróbować z plaży 52.470915, 20.764013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W Topolinie często dziki slip jest zastawiony przez grunciarzy, szczególnie w majówkę, lepiej zanim się zwoduje zapytać czy można, bywają agresywni jak się im ryby płoszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Panowie, Wielkie dzięki - mam 2 namiary Topolina i Czarnowo i w sobotę planuje testy. Topolina jest bliżej zapory więc najpierw spróbuję tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Panowie, potrzebuję zadać kilka pytań komuś kto ma oblatane z brzegu okolice Bronowa. Chodzi o rzekę, nie o starorzecze. Proszę o odzew na priw. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Pływaliśmy z kolegą 2 i 3 od "prawie" pogorzelca do Serocka. W ciągu dwóch dni spędziliśmy ponad 10 godzin nad wodą bez dotknięcia. Czy może koledzy z forum mają lepsze informacje z tych okolic. Zwłaszcza, że w kwietniu wpuszczono tam 6 ton dorosłego szczupaka. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Pływaliśmy z kolegą 2 i 3 od "prawie" pogorzelca do Serocka. W ciągu dwóch dni spędziliśmy ponad 10 godzin nad wodą bez dotknięcia. Czy może koledzy z forum mają lepsze informacje z tych okolic. Zwłaszcza, że w kwietniu wpuszczono tam 6 ton dorosłego szczupaka. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka6 ton?Pierwsze słyszę ,1maja złapałem 3szt ale to krótkie w przedziale 40-55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 3 dni po kilka godzin ponizej zapory w kierunku WND bez dotkniecia. Woblery , gumy , zelazo i nic... tragedia zero aktywnosci i atakow drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Wczoraj to karuzela pogodowa zrobiła swoje. U mnie ryby żerowały w krótkim okienku ok 1,5 h potem wszystko siadło. Wczoraj jeden boleń i spięty kleń. Po południu martwa woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 1 Maja na odcinku poniżej zapory złowiłem 2 bolenie, leszcza i okonia. Wszystko małe. Wczoraj przyzerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 https://ompzw.pl/news/wiosenne-zarybianie-okreg-mazowiecki-pzw-w-warszawie-2019-rTemat zarybień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 https://ompzw.pl/news/wiosenne-zarybianie-okreg-mazowiecki-pzw-w-warszawie-2019-rTemat zarybień Może już wyjedzone zostały...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Kormorany zrobiły swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Kormorany w gumofilcach....widziałem takie już w kwietniu siedziały na brzegu a na wodzie unosiły się czerwone bojki ...ech szkoda słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi