Skocz do zawartości

Rzeka Narew

sukingad

Rekomendowane odpowiedzi

Hah Pany...

Nawet te które tu byli na forum, celebryty- przewodniki wędkarskie związane z Savage Gear zaczęli na Narwi napindalać sandacza z opadu kręcąc przy tym filmy. Pewnie wstawią je z początkiem czerwca jak to ładnie biero zedy na 10cm gumy????????????

Edytowane przez Wiesiek2602
  • Like 1

Tu masz np bolki w marcu/kwietniu????????????

I taki yebany celebryta-przewodnik ma gdzieś regulamin. Film ma być i jest. A że bolki najlepiej biero jeszcze przed zakończeniem okresu... Musi się wywiązać z kontraktu to nakurwia bolki, szczupaki, sandacze w okresie ochronnym. I to wielki znafca tematu którego rzesze po plecach klepią. Przewodnik wędkarski z bożej łaski. To jawne skuresyństwo gorsze od kłusownictwa!

https://m.youtube.com/watch?v=532MJabP1DM

Edytowane przez Wiesiek2602
  • Like 2

Nagle teraz się każdy obudził że ludzie łowią w okresach ochronnych ryby których nie powinni .Tak było jest i będzie . Nie zmienisz tego a ni ty a nie ja . U mnie powszechne jest ,że widzę w marcu jak dziadki śmigają na rowerach z korkami zywcowymi .

• Like 1

Nie tylko dziadki . To jest sytuacja która jest od zawsze i nikt tego nie zmieni .To się dzieje w każdym regionie . Oczywiście jest to kary godne ale mentalność ludzi pozostawia wiele do życzenia.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

parę lat temu na wiosnę łowiłem na grunt przy betonach Łacha i miejscowy gość , który jeździ tam wszędzie na rowerze pytał się mnie czy biorą.. ja mówię nic , a on mówi Panie , ale szczupaki jak biorą... ja się go pytam jak to szczupaki przecież szczupak ma okres ochronny i nie można jeszcze łowić, a on mówi , a kto tego przestrzega i mówił , że z brzegu przy Wierzbicy łowią po parę szczupłych dziennie na głowę i to spore ryby ... być może z zarybień...jedyne co to dobrze , że z łodzi nie można łowić do 1 maja

Edytowane przez tomex11
  • Like 1

Pal licho takiego filcaka! Oni łowili i łowić będą w okresie ochronnym, taka mentalność.

Ale taki pan Kalkowski, wielki przewodnik wędkarski, znawca Wisły czy Narwi, wielki propagator C&R, obrońca wód i wojownik z kłusownikami napindala w okresie drapieżniki z premedytacją kręcąc przy tym filmy propagandowe to coś tu kurwa jest nie tak.

A nie jeden takiemu pajacowi by na tych wyprawach które organizuje by w dupe wlaz, taki to mentor i bożyszcze nastolatek!!!

Spotkaj się z nim gdzieś na targach- oj jaki on kryształowy, wielki łowca! A po cichu łamie regulamin byleby film dla rzeszy wyznawców wrzucić. Jawne skurwesyństwo!!!

• Like 5

Nasze środowisko wędkarskie jest obłudne,że czasami wstydzę się powiedzieć że wędkuję.Łowić w okresie ochronnym i pouczać o C&R. A to troling bohaterów z filmów a to łowienie w okresie ochronnym a to łowienie w miejscu zakazanym. Sami etyczni bohaterowie znani i szanowani. Niektórzy myślą że jak nakręci pare filmiķów i popieprzą o etyce to przez to mogą więcej i nie muszą oglądać się na przepisy. Słabiaki.

• Like 1

Tłumy to będą bankowo. Rok temu było tak , że ,aż ciężko było łowić bo , tyle łódek , a co najgorsze pełno było motorówek i skuterów. Jutro pogoda ma być słaba i cały wekend deszcz i dość chłodno do tego wiatr ma być co przeszkadza przy łowieniu bardzo.. plus taki , że motorówek dużo , chyba nie będzie...