Bezel Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Hmmm...macie pożyczyc 1000$ ?? http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default.php?cPath=22_81_1 335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 mnie to wyglada na kolejne wcielenie daiwy millionaire po tunningu ITO. O monoblocku Ito juz pisalismy na forum. Teraz ten wynalazek za ponad 87 tys jenow. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Fajny manual Jerzy masz rację w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Widac gołym okiem, że to 'pokolorowany' Ito Monoblock ale taka cena ??Szczególnie, że niczym się nie różnia ( o łaał ten jeden waży 1gram mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Trza czytać dokładnie - limited to limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Niby tak, zauważyłem to...Były TD-Z limitowane ale w mniejszej cenie, hmmm ciekawe czy ktoś sie szarpnie na jego zakup ( przynajmniej jednego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jestem pewien, że tak i to nie jednego. Dla nas to cena zaporowa, dla wielu miłośników i zakręconych pewnie nie jest to żadne wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Zapewne tak, w sumie...niektórzy zegarki mają po kilka tysięcy czy sweterek wysadzany kamyczkami Svaworskiego więc dlaczego jakby mnie było stac nie kupic sobie takiej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Dla Mnie jest to daiwa ito monoblock w różnych wersjach kolorystycznych do której w komplecie powinni dawać normalne uchwyty korbki.Cena to już bardziej dla konesera i Moim zdaniem nie ma sensu tyle ładować w multik do łowienia.Sam mam parę topowych konstrukcji a nad Wisłę i tak pakuję Curado{201dhsv i dpv}bo jakoś najpewniej się czuję z tymi młynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Mnie to wygląda na to, że japońce robią sobie nieprzyzwoitość z nas białasów i za każdym razem jak wysyłają któryś z tych kołowrotków do US czy EU śmieją się do rozpuku z frajera na którego trafili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homesaver Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, czy to przesada czy też nie? Na pewno TAK i NIE. Większość myślę że nie będzie stać na ten kołowrotek. Ceny ogólnie poszły do góry, a to przecież limited. Wędki od Ever Green z serii Kaleido kosztują około 70t YEN. No to prawie już jakaś okazja. @tomaszek: Są to produkty wyłącznie na japoński rynek, stąd nie potrzebują frajerów w USA lub EU. W Japonii też ich nie brakuje. Pozdrawiam Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 kolejna nowosc, kolejne kolorki, kolejne limitowanki a ja kolejny raz stwierdzam, ze co by tam nie czarowali to czarne i tak sa najladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi