godski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Ma ktoś takie cudo jak w tytule? Czy występują większe wersje i gdzie można nabyć? http://rapalanation.com/thread/11053/rapala-shad-rap-magnum-12 Edytowane 11 Grudnia 2014 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nigdy takiego Shad Rapa nie widziałem. Podejrzewam, że może to być jakiś chałupniczy tunning, wygląda solidnie. Ciekawe na ile ten metalowy ster zmienia prace przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Możliwe, ze jest to prototyp, który nigdy nie trafił do seryjnej produkcji. Ja tez nigdy takie woblera nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Żaden chałupniczy wyrób Produkcja małoseryjna. Wujek ebay posiada kilka sztuk, niestety ceny niezbyt atrakcyjne http://www.ebay.com/itm/Rapala-Magnum-Shad-Rap-SRMAG-12-Color-FT-Sinking-/121488290802?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c494433f2 http://www.ebay.com/itm/RARE-RAPALA-SHAD-RAP-MAGNUM-SRMAG-12-cm-in-SM-Silver-Mackerel-color-/271658393792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f401a20c0 http://www.ebay.com/itm/Rapala-Magnum-Shad-Rap-SRMAG-12-Color-S-Sinking-/121488290807?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c494433f7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak myslałem, że niechałupniczy. Kusi. Tylko te 24 papiery. Może by tak Sławka @Plecionę na rekonesans po duńskich sklepach wysłać? Tam zawsze jakaś wyprzedaż sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Miałem ją i wymieniłem się. Wg mnie Super Shad Rap ma ciekawszą pracę. Cena na e-bay zabójcza. Ja kupiłem za coś koło 30% tej ceny. Nabyłem, bo myślałem, że skoro tonąca to pójdzie w trolu głębiej od Super Shad, ale praktycznie to to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Godski jakbyś zamawiał to ja się podłączam, słyszałem z goła inną opinię na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak znajdę żródło . Te z E-bay zdecydowanie za drogie. Koło stówki na gotowo. To nawet rarytasy Sliver SL-20 i CDMAG 22 mozna taniej kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Znając cenę Super Shad Rap u nas to ta cena na rynek u nas jest przewidywalna z tą z e-bay i raczej nie spodziewałbym się niższej. Ja trafiłem w lecie w jueseju całkiem przypadkowo za około 8 USD i w szukaniu okazji tam bym uwagę skierował. To jest nowy model i cena będzie na początku jaka będzie. Już jest nawet filmik promocyjny Rapali. Ryby pewnie łowić będzie, niemniej jak pisałem wolę bardziej "mięsistą" Super Shad Rap. Tak na marginesie, to mała Shadka Shallow w kolorze baby bass w tym roku okazala się prawdziwym killerem na basy w lecie. Praktycznie nic innego nie chciały zagryzać. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Drago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Natomiast jak rozmawiamy o nowych rapalach to bardzo interesująco zapowiada się model Rapala Weedless Shad o unikalnej budowie ogona. Bardzo jestem jej ciekaw i nabędę przy najbliższej okazji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Najtaniej 180,00 zł za 3 sztuki z transportem. Kolor makrelki z czerwonym nosem. Wchodzi ktoś? 60,00 + wysyłka krajowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie ma zwykłych Silverów? Jeśli by były to bym reflektował na jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 W tym sklepie w Czechach nie. Poszperam jeszcze. I do tanga trzeba trojga....Chociaż niekoniecznie. Transport to tylko 25,00 zł. Może Stradica FD 4000 potrzebuiesz? Mają na wyprzedaży za 560,00 z wysyłka. Biały dla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 W tym sklepie w Czechach nie. Poszperam jeszcze. I do tanga trzeba trojga....Chociaż niekoniecznie. Transport to tylko 25,00 zł. Może Stradica FD 4000 potrzebuiesz? Mają na wyprzedaży za 560,00 z wysyłka. Biały dla Szybciej sam jakiegoś Zaubera przemaluję niż coś kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ja sie piszę na taką Rapoale Goski pisz na PW chętnie coś w naturalnych kolorach srebrna lub coś w te mańkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 najchętniej kolor taki jak na filmiku powyżej wchodze w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Niestety . W tym sklepie w którym szukałem tylko makrelka dostępna.Ale to nowość. Nie ma sie co spieszyć. Jak ktos gdzieś znajdzie w dobrej cenie to czekam na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Na makrele (1szt) bym się zapisał Edytowane 14 Grudnia 2014 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Brać, wybierać, decydować i kasiory nie żałować http://podsplavom.sk/woblery_rapala/shad_rap_magnum Inne Rapalki też mają w fajnych cenach i wyborze Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Drago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Brać, wybierać, decydować i kasiory nie żałować http://podsplavom.sk/woblery_rapala/shad_rap_magnum Inne Rapalki też mają w fajnych cenach i wyborze Silver - tylko jedna sztuka na stanie. Na makrele (1szt) bym się zapisał To jest nas dwóch. Potrzebny trzeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To ja przygarnę jedną na próbę żeby być modnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To good. Czyli ja, Wojti i Tomek. Łukasz, ty bierzesz czy nie? jutro zamawiam.3 sztuki z transportem to 41,50 EUR. Paypal pewnie przelicz EUR po 4,20 lub 4,25. Zakładam 4,25. 177,00 zł. Na trzech to 59,00 żł za sztuke + wysyłka krajowa około 10 zł. Jak będzie czterech to 57,00 za sztukę.Tylko brak mozliwości wycofania. Nawet jak się gdzieś pojawią po 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja odpadam tym razem. Kupię jak będzie większa dostępność. Poza tym u mnie na makrelę ostatnio nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja wchodzę w kazda opcje najchętniej natural fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi