Skocz do zawartości

Rapala Shad Rap Magnum 12 cm z metalowym sterem

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Znając cenę Super Shad Rap u nas to ta cena na rynek u nas jest przewidywalna z tą z e-bay i raczej nie spodziewałbym się niższej. Ja trafiłem w lecie w jueseju całkiem przypadkowo za około 8 USD i w szukaniu okazji tam bym uwagę skierował. To jest nowy model i cena będzie na początku jaka będzie. Już jest nawet filmik promocyjny Rapali.

Ryby pewnie łowić będzie, niemniej jak pisałem wolę bardziej "mięsistą" Super Shad Rap.

Tak na marginesie, to mała Shadka Shallow w kolorze baby bass w tym roku okazala się prawdziwym killerem na basy w lecie. Praktycznie nic innego nie chciały zagryzać.

Edytowane przez Drago

W tym sklepie w Czechach nie. Poszperam jeszcze. I do tanga trzeba trojga....

Chociaż niekoniecznie. Transport to tylko 25,00 zł. Może Stradica FD 4000 potrzebuiesz? Mają na wyprzedaży za 560,00 z wysyłka. Biały dla  :wub:

Szybciej sam jakiegoś Zaubera przemaluję niż coś kupię :)

Brać, wybierać, decydować i kasiory nie żałować :D

http://podsplavom.sk/woblery_rapala/shad_rap_magnum

Inne Rapalki też mają w fajnych cenach i wyborze :)

Silver - tylko jedna sztuka na stanie.

Na makrele (1szt) bym się zapisał ;)

To jest nas dwóch. Potrzebny trzeci.

To good. Czyli ja, Wojti i Tomek. Łukasz, ty bierzesz czy nie? jutro zamawiam.

3 sztuki z transportem to 41,50 EUR. Paypal pewnie przelicz EUR po 4,20 lub 4,25. Zakładam 4,25.  177,00 zł. Na trzech to 59,00 żł za sztuke + wysyłka krajowa około 10 zł. Jak będzie  czterech to 57,00 za sztukę.

Tylko brak mozliwości wycofania. Nawet jak się gdzieś pojawią po 5 zł.