godski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Może jednak zaczekamy aż się pojawią w wiekszym wyborze? Przecież i tak teraz nie uzyjemy juz pewnie do trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Może jednak zaczekamy aż się pojawią w wiekszym wyborze? Przecież i tak teraz nie uzyjemy juz pewnie do trolla. Jestem za i faktycznie tylko makrelka...jak już wziąć ją pod lupę to wolałbym sprawdzić skuteczność w innym kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 czekam na waszą decyzję ja się podłączam do każdego zamówiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 To teraz wiem dlaczego przestali klepać Glidin'Rapa. Dali ster, cenę razy 2 i oto mamy: Magnum Shad Rap. . Zobaczę czy gdzieś się pojawił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czekamy, czekamy na dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czekamy, czekamy na dobre wieści.Jedyną dobrą informacją jest to,że nowa rapalka konstrukcyjniema wytrzymać "wszystko".W pierwowzorze odpadały stery,byłowiele reklamacji i okaleczonych rybek, (mowa o big game). Akcja i łowność- wg producenta ma nadal pozostawać na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o trwałośc to polecam wyciągnięcie wniosków oglądając ten filmik ok. 6:40. https://www.youtube.com/watch?v=Z3eFl5tRg3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o trwałośc to polecam wyciągnięcie wniosków oglądając ten filmik ok. 6:40. https://www.youtube.com/watch?v=Z3eFl5tRg3kNic nadzwyczajnego, nie spotkałem woblera, który nie miałby wytartego półksiężyca na brzuchu po dłuższym ciąganiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dla mnie bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nic nadzwyczajnego, nie spotkałem woblera, który nie miałby wytartego półksiężyca na brzuchu po dłuższym ciąganiu.Wytarty półksiężyc, a spore odpryski (6:56) w woblerze z balsy to spora różnica i o tym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wytarty półksiężyc, a spore odpryski (6:56) w woblerze z balsy to spora różnica i o tym mówię.Nie wydaje Ci się, że to ślad po zębach? Ja tak to odebrałem, niestety nie znam języka, w którym mówi młodzieniec z filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Na bank to jest obtarcie od kotwicy. Mam identyczne na swoich woblerach trollingowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucius@ Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 rozmawiałem z przedstawicielem z polski rapali i premiera ma być luty- marzec jeśli w ogóle będzie na nasz rynek bo uzależniają od sprzedaży na granicą . takaże myślę że trzeba zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A tak trochę odbiegając od tematu ma ktoś doświadczenie w połowie na rapalę DT20Jak ona pracuję? przymierzam się do zakupu takowej przynęty,nie wiem czy warto? chcę trochę odpocząć od "gum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 No i jest na naszym podwórku:Dokładnie TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie wydaje Ci się, że to ślad po zębach? Ja tak to odebrałem, niestety nie znam języka, w którym mówi młodzieniec z filmu. Wszystkie duże balsiaki Rapali jakie mam (FMAG, CDMAG, SSR) posiadają znakomite utwardzenie. Niektóre z nich mają na koncie dziesiątki (a może i więcej, jak np. FMAG18 silver) szczupaków i na powierzchni mają wyłącznie rysy i pojedyncze dziury po zębach. Zarówno piankowce Salmo, holo plastiki Jaxona, z których folia odpada płatami, jak i oklejane rękodzieła z pierdylionem warstw żywicy/lakieru (niepotrzebne skreślić) nie mają do nich startu. Trwalsze są tylko dobrej jakości woblery z tworzywa wysokoudarowego typu X-Rap/X-Rap Mag i to te, które mają powierzchniowo zabezpieczony kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzenek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Mam 4 sztuki starych Rapali SSR w różnych kolorach i każdy kolor zaliczył szczupłego w trollingu.Jak pojawiły się w ofercie te nowe Rapale SRM to oczywiście nabyłem 2 sztuki w kolorach silver oraz takim fluo jak na filmiku ale pomimo sporego czasu poświęconego na trollingowanie nimi nie miałem żadnych efektów.Jak dla mnie stare modele SSR są łowniejsze. Co do trwałości to stare modele są na prawdę wytrzymałe, a na temat nowych SRM niestety jeszcze nie mogę się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi