foxy77 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, Mikołaj chce mi przynieść coś pod choinkę, zastanawia się co????!!!!Czy używa może ktoś multika Shimano Citica 201 G6 - czy taki multik ogarnie slidery 7 cm i inne przyntęty w takij wadze jak powiedzmy slider 7 tonący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dasz mi namiar na tego Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja też chcę, prześlę mu swoją listę;-) A tak w temacie, to slider 7s nie jest jakimś wielkim wyzwaniem dla multika jakiegokolwiek - także raczej nie powinno być problemu, ale nie mam, nie miałem, nie używałem tego modelu więc może jest jakiś haczyk;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gramatura 17-21g jest chyba najbardziej klasycznym zakresem średnim. Nie wyobrażam sobie aby jakikolwiek multik nie podołał temu. A Citica 201 tym bardziej. Choć jest to mulik ogarniający dużo więcej nie będzie miał problemu i z 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak nie będziesz targał wielkich obrotówek i woblerów z łopatami do odśnieżania to nic mu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Spokojnie da radę nawet większym. Mój syn używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Witam .Podejrzewam że kolega foxy 77 dostał już swój prezent od mikołaja.Chciałbym jednak przestrzec, bo nie wszystko złoto co się świeci.Moja citica po kilkunastu wypadach nad wodę zaczęła dziwnie charczeć a szpula przy wyrzucie wpadała w dziwne drżenie.Gwarancję uznano,Jednak u nas w pseudo serwisie shimano nic nie potrafili zrobić więc wysłali kołowrotek do producenta i tak po pięciu miesiącach dowiedziałem się że kołowrotka nie da się naprawić.Życzę żeby wasze się nie psuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi