pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Oby było.Mam nadzieję, że nie będą gwinty mertyczne a japońskie calowe .Oczywiste, że pasują będzie dopiero po wkręceniu.Bez względu na rodzaj gwintu , każdą można wkręcić. Tyle że niektóre tylko raz i na zawsze. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Takich ultracienkich do kasowania luzów nie widziałem w sklepach (choć też i nie szukałem).Ja szukałem... NI CHOLERY, praktycznie nie do kupienia w "normalnych" sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Ja szukałem... NI CHOLERY, praktycznie nie do kupienia w "normalnych" sklepach...Nie ma niestety. A żeby u producentów podkładek zamówić (np. Limet) to chore ilości trzeba kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Cienkie podkładki mają zastosowanie w motoryzacji i modelarstwie. Kiedyś kilkanaście sztuk znalazłem u kumpla w warsztacie , były z demontażu . Po małym tuningu nadawały się do kołowrotka. Nowe niestety nie są tanie.Przykładowo.http://www.rcwroblik.pl/Podkladka+5+x+7+x+0%2C2mm,57614993,01,i2.htmlhttp://www.mgs-technics.pl/pl/p/JUNAK-komplet-podkladek-przyspieszacza/922 Edytowane 13 Grudnia 2014 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oby było.Mam nadzieję, że nie będą gwinty mertyczne a japońskie calowe .Oczywiste, że pasują będzie dopiero po wkręceniu.Dziś dotarły śrubki. Pasują idealnie. Komplet 8szt za 9.99zł + wysyłka. Mefi chciał za 1szt 10zł + wysyłka... Jak ktoś kiedyś będzie potrzebował takową, to służę pomocą, mam 7 w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dziś dotarły śrubki. Pasują idealnie. Komplet 8szt za 9.99zł + wysyłka. Mefi chciał za 1szt 10zł + wysyłka... Jak ktoś kiedyś będzie potrzebował takową, to służę pomocą, mam 7 w zapasie Jak sprawdziłeś że pasują to pewnie sam zakupię pakiet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Już 1 wkręcona i pasuje idealnie I da redę wykręcić i wkręcić ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Oby było.Mam nadzieję, że nie będą gwinty mertyczne a japońskie calowe .Oczywiste, że pasują będzie dopiero po wkręceniu. japonczycy sa tak metryczni, ze juz bardziej sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Dziś dotarły śrubki. Pasują idealnie. Komplet 8szt za 9.99zł + wysyłka. Mefi chciał za 1szt 10zł + wysyłka... Jak ktoś kiedyś będzie potrzebował takową, to służę pomocą, mam 7 w zapasie trzymam Cię za słowo tylko nie zgub wszystkich od razu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Mam już sprawione specjalne pudło "serwisowe" z przegródkami, gdzie trzymam wszystkie niezbędne narzędzia, zapasowe elementy i smary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi