jakubwr Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 No do bata to u mnie ciężko Chyba że lubisz łowić na takie : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No do bata to u mnie ciężko Zależy jakiego bata. Mam wrażenie, że spławiki do jego dalekowschodniej wersji - herabuny mogłyby okazać się bliskie upodobaniom. Takie przykładowe filmiki czym piszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tak znam te filmiki, takie spławiki w wersji plastikowej są do kupienia za grosze. Ale jakoś nie mam do nich przekonania. U nas łowi się z antenką wystającą 1,5cm a nie 15 cm ... No chyba ze karpie na bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Jak spławik ma pół metra, to i antenka 15 cm wystaje. Mnie korci, żeby spróbować. W herabunie są głównie dwie rzeczy, które mnie ciekawią. Wędziska nadające się do holu większych ryb i właśnie spławiki, długaśne antenki + zatopiona żyłka przy wietrznej pogodzie powinny się sprawdzać. No i jeszcze patent z wędziskiem na smyczy przy łowieniu dużych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Piękne ! Do tego jakaś klimatyczna matchóweczka Daiwy w Amorphous'ie i można się wystrzelić poza system. Edytowane 1 Lutego 2016 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Piękne ! Do tego jakaś klimatyczna matchóweczka Daiwy w Amorphous'ie i można się wystrzelić poza system. Mam kilka spławików Jakuba, na żywo prezentują się jeszcze lepiej. Funkcjonalność na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 nowa produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jakubie mam pytanie, czy Antenki w tych spławikach z ostatniego zdjęcia robisz sam, czy kupujesz gotowce.Pytam, bo od dłuższego czasu poszukuję takich rurek, max 3,5mm średnicy i minimum 15cm długości. Rurki węglowe nie wchodzą w grę. Jeśli kupujesz gdzieś takie rurki, to proszę daj mi jakieś namiary na sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To są jak się nie mylę wymienne antenki Trabucco (2,2 mm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 W tym przypadku są to Trabucco jak kolega napisał. Robię też sam ale takich patyczkow jak piszesz nie mam. Robię na patyczkach na lizaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Tyle że pakowane po 2000, no i mogą być za krótkie http://www.insatex.pl/produkty/s%C5%82omki-do-nasieniahttp://www.kruuse.com/pl-PL/ecom/Hest_produktionsdyr/Reproduktion_stordyr/Insemination_stordyr/prod_340670.aspx Edytowane 4 Lutego 2016 przez witeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Słomki do nasienia? Na to bym nie wpadł. Skąd wiesz ze taką mają długość, nie widzę opisów. Jaka średnica no i cena za takie 2000szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Człowiek różnymi rzeczami w życiu się bawi. :-) Jako że w ręku miałem to i na oko znam długość (tak ok 15cm może ciut mniej), średnice są w okolicach 1-2 mmm (są cieńsze i grubsze). O cenę to już w sklepie trzeba spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jakubie przepraszam, że zaśmiecam Ci wątek ale znalazłem to, co szukałem.http://allegro.pl/rurki-przezroczyste-tamiya-clear-pipe-3mm-x6-i5923900495.htmlTamiya ma różne średnice. według mnie świetnie nadają się na antenki, Co ciekawe farby dobrze się trzymają tego plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja bym tyle nie dał za 6 patyczkow. Za 15 zł kupisz paczkę gotowych Cralusso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ale one mają 40cm długości, czyli masz 2,4 metra rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nie doczytałem. To w takim razie to są rurki tak zwane fiszbiny do rolet poziomych.Stosowałem, nawet fajne ale troszkę ciężki plastik i mało czuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Ostatnia produkcja może już ktoś widział na FB a jak nie to proszę. Edytowane 12 Lutego 2016 przez jakubwr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Witajcie, wstąpiłem dziś na forum wystawić kołowrotek i przypomniałem sobie że dawno nie pokazywałem nic w swoim wątku.Jeśli macie ochotę chwilkę popatrzeć na ostatnie realizacje to zapraszam do przewijania w dół ... Edytowane 30 Listopada 2017 przez jakubwr 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi