B4rtolek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hej, Zastanawiam się co się stało z firmą Royal Fishing? Ktoś, coś? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Hej, Zastanawiam się co się stało z firmą Royal Fishing? Ktoś, coś? Pozdrawiam. A co to za firma ? Royal to pamietam etykiety na importowanym spirtusie w latach 90tych... Ale nie wiem, czy tam byl napis fishing dalej - nie pijalem takich trunkow wowczas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Rum też był pod tą nazwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Daniel,Ty to potrafisz z rana człowieka rozweselić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Czego to Royal nie robił. Chodzi o firmę produkującą przynęty miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jedne z lepszych sumowych gum jakie były na rynku moim zdaniem robili, niestety smierdzialy okrutnie i zjadaly pudełka ale łopaty miały konkret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 A co to za firma ? Royal to pamietam etykiety na importowanym spirtusie w latach 90tych... Ale nie wiem, czy tam byl napis fishing dalej - nie pijalem takich trunkow wowczas Ja niestety pijałem. Z marnym skutkiem.... . Nie było słowa fishing po Royal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja niestety pijałem. Z marnym skutkiem.... . Nie było słowa fishing po Royal.Oj bolała po nim nie tylko głowa Gumy chyba tej firmy miałem. Takie masywne i ciężkie ?? Ok 13 cm z mega dużo i ciężkim kopytem na ogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Oj bolała po nim nie tylko głowa Gumy chyba tej firmy miałem. Takie masywne i ciężkie ?? Ok 13 cm z mega dużo i ciężkim kopytem na ogonietak, za 3 zł kupowałem 16 cm kopyto które ważyło chyba ze 40g i sobie można było po każdej rybce wyrzucać, a teraz gumy po pietnastaku to aż szkoda jak dziennie się kilka zużyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Smierdzialy okrutnie. Ale nie atrakantem czy innym dipem. Waliły podłą gumą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Mieli sporo modeli gum. Od małych po trollingowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja niestety pijałem. Z marnym skutkiem.... . Nie było słowa fishing po Royal. Słowo fishing pojawiało się przed Royal Później był tylko Royal .... potem już NIC To były dobre czasy choć "import" zastąpiłbym "przemytem".10 zeta za litr... !No i co że naftą woniał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Słowo fishing pojawiało się przed Royal Później był tylko Royal .... potem już NIC To były dobre czasy choć "import" zastąpiłbym "przemytem".10 zeta za litr... !No i co że naftą woniał ?Naftą woniał ale łeb nie n...ł po nim jak po vistuli czy innych wynalazkach typu czysta . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja niestety pijałem. Z marnym skutkiem.... . Nie było słowa fishing po Royal.Pamiętam inne. KAC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 .Pamiętam inne. KACZdrowe my jak rydze kruca, jeno dziś nam łeb dokuca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 To, że śmierdzą mogę potwierdzić. Natomiast pudełek mi nie zjadły mam pare sztuk... jak na cene za jaką nabyłem są niezłe. Te ze zdjęcia mają 14 cm, ile ważą nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W ramach wyjaśnienia pytania. Rozmawiałem z osobą, która stworzyła tą markę. Ze względu na zbyt dużą konkurencję na rynku osoba Ta zaprzestała dalszej działalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja niestety pijałem. Z marnym skutkiem.... . Nie było słowa fishing po Royal. Za to był festing z Royal(em) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 W ramach wyjaśnienia pytania. Rozmawiałem z osobą, która stworzyła tą markę. Ze względu na zbyt dużą konkurencję na rynku osoba Ta zaprzestała dalszej działalności. Tak z ciekawości to sam znalazłeś namiar czy się do Ciebie na priv odezwała na naszym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Tak przy okazji tematu o tej firmie.Czy ktoś wie gdzie kupię ich gumowoblery 25 cm ? Chodzi mi o inne kolory. Okonków mam zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlantis Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam odpowiem wam na więcej pytań tyczących się tej marki akurat z właścicielem śmigam na ryby co do pytania dotyczącego co się stało z marką kolega 3artek ma racje a co do szansy kupienia jeszcze produktów tej marki to http://swiatwedkarza.plsklep znajduje się w Nowym Sączu tam jest podany nr. telefonu do sklepu wędkarskiego którego właścicielem jest właśnie twórca marki z tego co wiem jeszcze maja na stanie co poniektóre modele. Pozdrawiam i udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi