Mam pytanie do Forumowiczów którzy już byli w Szwecji na rybach-szczupakach. Planuję wyprawę w tym roku - termin jesienny na szczupaki do Szwecji i szukam sprawdzonych miejsc? Wiem, że to wcześnie planować jesienny wyjazd w marcu ale lubię mieć wszystko zapięte na ostatni guzik dużo wcześniej.(przy tak wczesnej rezerwacji zdaje się, że można dostać zniżki) Poza tym terminy wiosenno - letnie odpadają z innych względów. Przechodząc do konkretów wyprawa 4-ro osobowa czyli będą potrzebne 2 łódki, zakwaterowanie najlepiej w jakiś domkach - generalnie chcę jechać na ryby a nie wylegiwać się w luksusach. Cena oczywiście rozsądna i nie w okolicach koła podbiegunowego bo zdaje się, że są tam na jesień bardzo krótkie dni. Mam też pytanie czy na jesień jest szansa na łowienie szczupaków na jerki - czy aby przypadkiem nie schodą już na głęboką wodę? Mam ochotę nałowić się szczupaków do bólu dlatego zależy mi na sprawdzonych miejscach.
Za wszelką pomoc w tej kwesti z góry bardzo dziękuję.
Pytanie
Tarłoś
Witam
Mam pytanie do Forumowiczów którzy już byli w Szwecji na rybach-szczupakach. Planuję wyprawę w tym roku - termin jesienny na szczupaki do Szwecji i szukam sprawdzonych miejsc?
Wiem, że to wcześnie planować jesienny wyjazd w marcu ale lubię mieć wszystko zapięte na ostatni guzik dużo wcześniej.(przy tak wczesnej rezerwacji zdaje się, że można dostać zniżki) Poza tym terminy wiosenno - letnie odpadają z innych względów. Przechodząc do konkretów wyprawa 4-ro osobowa czyli będą potrzebne 2 łódki, zakwaterowanie najlepiej w jakiś domkach - generalnie chcę jechać na ryby a nie wylegiwać się w luksusach. Cena oczywiście rozsądna i nie w okolicach koła podbiegunowego bo zdaje się, że są tam na jesień bardzo krótkie dni. Mam też pytanie czy na jesień jest szansa na łowienie szczupaków na jerki - czy aby przypadkiem nie schodą już na głęboką wodę? Mam ochotę nałowić się szczupaków do bólu
dlatego zależy mi na sprawdzonych miejscach.
Za wszelką pomoc w tej kwesti z góry bardzo dziękuję.
pozdrawiam
TARŁO$
Top użytkownicy dla tego pytania
13
6
6
5
Popularne dni
16 Mar
33
15 Mar
17