Rheinangler Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 .... inny znany specjalista od głowatek (jest na forum), łowiacy ich sporo od nie pamiętam ilu lat ale więcej niż 20 cale lata łowił kijem Zebco do 50g, który na 100% nie miał więcej niż 20lb za to doskonale podawał przynęty głowacicowe tam gdzie trzeba i gamaki 1/0 przebijały każdą głowatkę, te ponad metrowe także.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupin Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Cieszę się że dyskusja się toczy.Ten kijek CD Taiha 2,6 do 60g, 25lbs mnie zaciekawił. Ile to to gotowe waży?Co prawda myślę o długości 2,75 i pytanie czy był taki blank Taiha do 60g, 25lbs ale o długości 2,75?No i czy można jeszcze te blanki gdzie dostać?Ewentualnie inne alternatywy z dostępnych blanków. Podpytuje bo nie mam żadnych doświadczeń z głowacicami ani tej wielkości rzecznymi rybami, jak również z blankami i wędkami robionymi na zamówienie. Do tej pory od bodajże 10 lat łowię wszystko jednym avidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 dostaniesz tylko od kolegow i raczej gotową wedke... już ich niestety nie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 .... inny znany specjalista od głowatek (jest na forum), łowiacy ich sporo od nie pamiętam ilu lat ale więcej niż 20 cale lata łowił kijem Zebco do 50g, który na 100% nie miał więcej niż 20lb za to doskonale podawał przynęty głowacicowe tam gdzie trzeba i gamaki 1/0 przebijały każdą głowatkę, te ponad metrowe także....Pewnie Zebco Rhino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi