zander29 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam panowie , chcialbym pokazac moje ostatnie dzieło , troche grawerki , trochę wypalanki .. Wpadłem ostatnio na pomysł ,żeby zrobic zegar o tematyce wędkarskiej , poniżej kilka zdjęć , proszę o wasze opinie.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Bajer! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolorki pościelowe...... no no nooooooo ...... a kukułka gdzie ????????. Ta tarczę zegara sam malowałeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Pełen szacun! Kawał dobrej roboty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Lampka robi robotę bardzo fajny zegar wędkarski.Ciekawy jestem co będzie Twoim następnym dziełem. połamania Krzysiek PSprzy następnym wstawianiu zdjęć skorzystaj z tego:http://jerkbait.pl/topic/36343-kr%C3%B3tki-kurs-wrzucania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ładna robota. Ale nie mój gust. Wolę mroczniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Sie kolega nadłubał , żeby Ci tylko kobita za okno nie wyrzuciła takiego zegara, który ciągle czas na ryby pokazuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak będzie dzwonił o godz 3 rano, czas na ryby to z żoną może być problem, Tak fajny - gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander29 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Kolorki pościelowe...... no no nooooooo ...... a kukułka gdzie ????????. Ta tarczę zegara sam malowałeś ???? Malowanie ... hmmm gdzie??? tarcza to szkło grawerowane . O malowaniu nic nie wspominałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 fajny na zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi