dekosz Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witamCzy miał ktoś przyjemność tam łowić ? Z opisów znajdujących się w internecie zapowiada się naprawdę super. Będę na początku sierpnia w Kętrzynie a to rzut beretem, więc zamierzam odwiedzić jeziorko Jak ktoś był już tam to prosiłbym o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 obejrzałem stronkę i podoba mi się postaram się coś dowiedzieć od moich kolegów mazurzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Przeglądałem stronke i zostałem w szoku czy to jest wogóle możliwe na naszych pustych mazurach .Trzeba będzie to sprawdzić i to najlepiej osobiscie http://www.wersminia.pl/Mam nadzieje że nie skończy to łowisko jak większość dobrze zapowiadajacych się jeziorek typu Unichowo czy Wygonin czyli tony karpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Z tego co się dowiedziałem od miejscowych szczupaka jest naprawdę dużo przeważa 50-70cm ale pływają też okazy. Jest też duża populacja lina i często trafiają się okazy ponad 50cm. Jakby ktoś miał ochotę na wspólne poznawanie łowiska to zapraszam co do dnia ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 To jest przyszłość wędkarstwa i bardzo mocno kibicuję takim przedsięwzięciom. Dziwne jest tylko w galerii - połowy kwiecień 2009 i beztroskie foty ze szczupłymi. Aż przeczytałem ichniejszy regulamin... Nie ma nic o tym, że WOLNO w kwietniu łowić szczupaka. Poza tym brrrrrrrrrrr ci ludzie SERIO CAŁUJĄ RYBY! Discovery rządzi hehe Czyżby kolejne amatorskie na maxa podejście? Oby nie. Życzę powodzenia, pięknych ryb i super pamiątek w albumie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Godna pochwaly inicjatywa! Moze wesprzec program i zrobic tam kilka zlotow jerkowo - szczupakowych w ramach Jerkbait.pl ? To taka luzna idea... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Guzu pierwsze co mi przyszło do głowy to właśnie zlot W trzy dni zweryfikowali byśmy zasobność tej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Tomi, to kiedy ten zlot Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jeżeli na zlot nie było by chętnych to możemy się tam wybrać w południowym składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Chętnych na taki zlot napewno się trochę znajdzie tylko trzeba znaleźć organizatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Myślę, że jesienią, po moich negocjacjach z lepszą połową można by skoczyć. Tomek znowu miałby powody do narzekań, że nie ma muchówki i pstrągów nie może łowić Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dzisiaj dowiedziałem się o następnej metrówce złowionej na tym zbiorniku! Nie mogę doczekać się wyjazdu Jak wrócę zdam relację co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Panie i PanowieWiec może kolejny zlot j.pl właśnie na tym łowisku? Z tego co piszą ryba jest, baza też OK. Kto na ochotnika podejmuje się organizacji? No i czy byliby jacyś chętni. Może wrzesień? PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 W tamtą niedziele odwiedziłem owe łowisko,krótko mówiąc REWELACJA od razu ustanowiłem swój nowy rekord esoxem 94cm ,jako że mam do Wersmini raptem z 9km postaram się tam byc częstszym gościem a na następny rok wykupuje całoroczne zezwolenie.O Wersminie można tez poczytać w najnowszym ,,wedkarstwo moje hobby'' jest tam akurat zdjęcie znajomego z paronastokilowym okazem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dziwne jest tylko w galerii - połowy kwiecień 2009 i beztroskie foty ze szczupłymi. Aż przeczytałem ichniejszy regulamin... Nie ma nic o tym, że WOLNO w kwietniu łowić szczupaka.W Szwecji wolno go lowic przez 12 mcy...kto ma wieksza populacje szczupaka - my czy oni?To prywatny akwen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No, no, zaczynają myśleć po szwedzku. Szkoda, że tylko prywaciarze widzą w tym interes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No, no, zaczynają myśleć po szwedzku. Szkoda, że tylko prywaciarze widzą w tym interes...Kolega zechciałby rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 W końcu ktoś u nas wpadł na pomysł stworzenia łowiska C&R. A gdyby tak pomyśleli o tym pozostali dzierżawcy wód Warmii i Mazur ... Jednak myślę, że na wodach prywatnych to się skończy. Niewiem czy jest to tylko jedyne czy jedno z niewielu takich łowisk w naszym kraju ale idea godna naśladowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Z pewnością nie jedyne - weźmy choćby łowisko Unichowo (podobno fajne, nie wiem nie byłem). Co do łowienia szczupaków w kwietniu - dla mnie luz. Mogą pozwalać! Sami dbają o własną wodę - mają prawo. Gdyby to było moje, to bym jednak wyraźnie w regulaminie o wymiarach i okresach ochronnych napisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ja też z przyjemnością poczytałem. Właściciel realizuje mój plan reformy PZW. Każdy płaci za łowienie i każdy płaci za zabierane ryby. Oby miał dużo klientów i kasę na pilnowanie łowisk. Sukces takiego łowiska to żywy dowód, że to działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Niechby się skończyło i na prywatnych. Dla mnie prywatne = lepsze. Takich łowisk przybędzie -to pewne. PZW jest reliktem PRL-u, ale największym i najtrudniejszym do ruszenia reliktem z TAMTYCH czasów jest nasza mentalność. PZW króluje, bo my się wciąż oglądamy na PZW. Czekając na cud... A nie lepiej postawić na Wersminię i tym podobne łowiska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 PZW to nie relikt ale żywy dowód na to, że się nic nie zmieniło. Do grupy czerwonych złodziei dołączyli ci co to niby walczyli o wolność. Do nich kolejni z Brukseli. Banda darmozjadów jest rekordowa. Ktoś musi na nich pracować. To zarzyna prywatną inicjatywę dlatego takie łowiska nie koniecznie muszą przetrwać. Za to PZW m a się znakomicie. Taki to ciekawy kapitalizm mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No tak wszystko pieknie ale co z naszymi rzekami tez by sie przydala jakas reforma i pozbycie sie rybakow i kłusoli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 2 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Czy był ktoś ostatnio na Wersminie? Jak wyniki? Mam zamiar wybrać się tam jeszcze raz na przełomie września i października. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi