jajakub Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Łodzie absolutnie nie nadaja się na 3 osoby.Pomijajac wiatr to wystarczy że wstanie jedna osoba i się lekko przechyli nad burtę i nieszczęście gotowe.Jak tam bylismy to widzielismy z bliska taka akcję, na szczęście skończyło sie na utracie sprzętu.Przy okazji wyszła jeszcze jedna głupota jednego z wedkarzy.2 osoby po wywrotce uczepiły się brzegu wywruconej łodzi i czekały na pomoc, a jedna w pełnym rynsztunku (płaszcz gumowy i kupę grubych ciuchów [zimno było])postanowiła dopłynąć pieskiem do brzegu.Na szczęście było niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Hej,Był ktoś z kolegów na Zawodach na Wersmini w zeszłym tygodniu?Ciekawy jestem czy poprawiły się wyniki w porównaniu z pierwszym weekendem października gdzie delikatnie mówiąć nie było rewelacyjnie. PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 A ktoś widział Natalię nad Wersminią?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ja byłem na zawodach oj słabiutko brało ale pierwsze pudło wydłubałem .Dzisiaj też byłem na chwile, akurat był tam zlot podobno słabo z rybką ale parę sztuk trafiłem tylko przy trzcinie na płytkim(alga2-3)rybki od 62-74cm i ktoś tam 103cm trafił.Ps. nie wiem czemu ale ostatnio w ogóle nie reagują tam na gumisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jaki zlocik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Zlot z m.pl Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ciekawe jak chłopaki połowią. Byłem tam na początku października i jeziorko jest super na takie imprezy. Dość dobre zaplecze, czyli spanie czy łodzie. Myślę, że my również powinniśmy pomyśleć poważnie nad taki zlotem, nie wiem czy w tym roku wypali jeszcze ale wiosna już niedługo:)Byliby chętni? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 na stronie łowiska jest krótka relacja z zawodów i trochę zdjęć: http://www.wersminia.pl/wiadomosci/36-prasa/53-i-zawody-spin ingowe-o-puchar-wersmini-2009.html pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 byłem na zlocie z kolegami z multiplikatorapogoda zmiennanastawiliśmy się na ryby z płytkiej wodyi z trzcin kilka padło miedzy innymi 80+ złowiona przez @Dekosza, ale prawdziwym hitem ostatniego dnia okazał się trolling po głębokiej wodzie i tu padło 103 @Sołtysana pewno warto tam jechać i warto zrobić zlot..... dodam tylko że złowiłem w sumie 6 szczupaczków, a na następny raz biorę trollingówkę i przynęty do trolla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Oj, Piotrek... Taki stary trol jak ty nie trolował Toś mnie zawiódł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 był to spory błąd, ale takie miałem założenie...chciałem poznać tę wodę odnośnie walorów spina i jerków efekt jasnyprzemyślenia sąbłędy sie skoryguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 już dziś remanent w pudełkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 nie wiedziałem jak sie spisuje elektryk bo nigdy wcześniej nie pływałem... ale jest OK więc następnym razem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Piotrek a jak się spisywały te łódeczki ?patrząc na zdjęcia to takie jednoosobówki chyba nie ma sensu wsiadać tam w dwie osoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Da radę pływać w 2 osoby ale trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 łowiliśmy obaj stojąc jerkowaliśmy, rzucaliśmy z pełnego wymachu ciężkie przynaety, fakt że nie było wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Da radę pływać w 2 osoby ale trzeba uważać.czyli coś w stylu tych łajb na Mojtynach i Nawiadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 takie łódeczki tam są.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 UUUUUpsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 krótki wstępniak z łowiska Wersminia wodę też widać niezłe sztuki tam pływają http://centrumwedkarstwa.pl/kalendarz/film.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Plastikowe dziewczę pozujące z plastikową rybą. Bryndza. A tobie Hasior nie lza oczu ku płochym dziewkom obracać! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Plastikowe dziewczę pozujące z plastikową rybą. Bryndza. Jak tam z ta Pania moglbym nawet plastikowe ryby lowic. Nie widze problemu . Piekne jezioro, w porzo modelka, ryby wstawia w fotoszopie i bedzie ok. Ale rozumiem Rochu jak kalendarz to musi byc ryba laif a wedkarz koniecznie z broda, wasami i kucykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi