Skocz do zawartości

Wersminia - łowisko C&R

dekosz

Rekomendowane odpowiedzi

Łodzie absolutnie nie nadaja się na 3 osoby.

Pomijajac wiatr to wystarczy że wstanie jedna osoba i się lekko przechyli nad burtę i nieszczęście gotowe.

Jak tam bylismy to widzielismy z bliska taka akcję, na szczęście skończyło sie na utracie sprzętu.

Przy okazji wyszła jeszcze jedna głupota jednego z wedkarzy.

2 osoby po wywrotce uczepiły się brzegu wywruconej łodzi i czekały na pomoc, a jedna w pełnym rynsztunku (płaszcz gumowy i kupę grubych ciuchów [zimno było])postanowiła dopłynąć pieskiem do brzegu.

Na szczęście było niedaleko

• 2 tygodnie później...

Ja byłem na zawodach oj słabiutko brało ale pierwsze pudło wydłubałem :mellow: .Dzisiaj też byłem na chwile, akurat był tam zlot podobno słabo z rybką ale parę sztuk trafiłem tylko przy trzcinie na płytkim(alga2-3)rybki od 62-74cm i ktoś tam 103cm trafił.

Ps. nie wiem czemu ale ostatnio w ogóle nie reagują tam na gumisie.

Ciekawe jak chłopaki połowią.

Byłem tam na początku października i jeziorko jest super na takie imprezy. Dość dobre zaplecze, czyli spanie czy łodzie. Myślę, że my również powinniśmy pomyśleć poważnie nad taki zlotem, nie wiem czy w tym roku wypali jeszcze ale wiosna już niedługo:)

Byliby chętni?

Pozdrawiam

byłem na zlocie z kolegami z multiplikatora

pogoda zmienna

nastawiliśmy się na ryby z płytkiej wody

i z trzcin kilka padło miedzy innymi 80+ złowiona przez @Dekosza, ale prawdziwym hitem ostatniego dnia okazał się trolling po głębokiej wodzie i tu padło 103 @Sołtysa

na pewno warto tam jechać i warto zrobić zlot.....

dodam tylko że złowiłem w sumie 6 szczupaczków, a na następny raz biorę trollingówkę i przynęty do trolla....

• 3 tygodnie później...

Plastikowe dziewczę pozujące z plastikową rybą. Bryndza.

Jak tam z ta Pania moglbym nawet plastikowe ryby lowic. Nie widze problemu :mellow:.

Piekne jezioro, w porzo modelka, ryby wstawia w fotoszopie i bedzie ok. Ale rozumiem Rochu jak kalendarz to musi byc ryba laif a wedkarz koniecznie z broda, wasami i kucykiem :wacko: