Krisu23 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Odgrzebuję temat, bo z tego co pamiętam na tym łowisku można łowić od kwietnia. W maju się tam wybieram na jednodniowe łowienie, więc ciekawi mnie czy cuś się tam dzieje. A może chętni by się znaleźli na rybałkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Hej,Macie jakieś aktualne informacje?Łowił ktoś? PozdrawiamSzewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ostatnio był kolega. Złowił dwa szczupaczki (w tym jednego wymiarka) na cały weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 no nie wierze ostatnio jak byłem parę dni temu miałem razem z kolegą 18 sztuk + niewymiarki.W tygoniu tam będę to dam znać jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ostatnio był kolega. Złowił dwa szczupaczki (w tym jednego wymiarka) na cały weekend. Może łowił liny na robaka i szczupaczki się przyplątały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 szczupak to raczej nietrudna ryba do złowienia tymbardziej mały,nieraz jednak dziwna.dotykasz przyneta pyska upatrzonej ryby a ona nic,a pluskniesz 2 m od niej i wtedy walnie ja byłem wczoraj na pomoscie jednego z Olsztynskich jezior,przedenma łwił Pan uzywajac blaszki 0-1 i mówił ze dzis nie biora szczupaki ,a jest od rana,oczywiscie machał w strone otwartej wody i prowadził dla mne owa przynete tempem niezrozumiałym,gdy zwolnił miejsce wyjałem z pod trzcin 4 okołowymiarki łowiłem antykoncepcyjnie czyli z guma na haku więc moze to zalezy gdzie i jak kolega łwił,być moze trzeba szukac troche blizej brzegu,ewentualnie jakies górki srudjeziorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie, tak dla Waszej informacji - mój znajomy nie należy do jakichś wędkarskich kosiorów i do tego był tam pierwszy raz. Mam w mail'u jego krótką relację i wynika z niej że na innych łodziach mieli trochę lepsze wyniki ale to juz byli jacyś zawodowcy którzy podobno testowali sprzęt. Piszcie jak będziecie w tym miejscu. Może kiedyś się wybiorę na jeden dzień... Pozdr! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tohatsu Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Witam,w sobotę 16 maja złowina rybka 115cm. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 szczupak to raczej nietrudna ryba do złowienia tymbardziej mały,nieraz jednak dziwna.dotykasz przyneta pyska upatrzonej ryby a ona nic,a pluskniesz 2 m od niej i wtedy walnie ja byłem wczoraj na pomoscie jednego z Olsztynskich jezior,przedenma łwił Pan uzywajac blaszki 0-1 i mówił ze dzis nie biora szczupaki ,a jest od rana,oczywiscie machał w strone otwartej wody i prowadził dla mne owa przynete tempem niezrozumiałym,gdy zwolnił miejsce wyjałem z pod trzcin 4 okołowymiarki łowiłem antykoncepcyjnie czyli z guma na haku więc moze to zalezy gdzie i jak kolega łwił,być moze trzeba szukac troche blizej brzegu,ewentualnie jakies górki srudjeziorne. To jak z tymi rybami? I na dodatek jakimi ? PS Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tu jest film o Wersminii http://www.wedkarstwotv.pl/wedkarstwotv-przeglad/wyprawy/9-w -drodze-przez-mazury-jezioro-wersminia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jade w piatek na Wersminie.Czy ktoś z Was może podesłac jakies info na temat tego łowiska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ja również będę w ten weekend. Byłem tam 2 i 4 tygodnie temu. Trochę połapaliśmy ale z tego co mówił Pan Jurek to bywa tam o wiele lepiej. Przeważnie sztuki do 60cm i zdarzyły się dwie 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 W takim razie może sie spotkamy,jade z kilkoma kolegami z J.pl wiec bedzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Panowie, a możecie coś napisać dokładnie o kosztach? Bo cena łódki i pozwolenia na łowienie jest na stronie, a cena mieszkania + ewentualnego wyżywienia jakoś mi umknęła. Napiszcie ile to mniej więcej kosztuje - bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Mieszkanie to 150 lub 200zł (5 osób luźno się mieści), wyżywienie we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zezwolenie na połów 25,- dziennie, łódka 30,- ale dwuosobowa tylko przy dużej ilości sprzętu robi się ciasno. Polecam zabrać ze sobą silnik elektryczny jak ktoś ma bo mimo że jezioro nie jest aż tak duże żeby nie dać rady na wiosłach to jak wieje porządnie robi się problem z powrotem. Poza tym można trolować a big mamy lubią wtedy capnąć wobka :)Niebawem film z ostatniej wyprawy na Wersminie na http://www.wedkarstwotv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiSz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Jak ktoś ma ochotę luknąć na nowy film o Wersminii to zapraszam http://www.wedkarstwotv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowson77 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wersminia jest jak każde inne jezioro, raz się trafi i nałowi a raz nie. Ostatnio spotkaliśmy tam 12 latka który natrzaskał w dwa dni prawie 50 sztuk w tym największa 101cm, dwa dni po tym ryba była całkiem nieaktywna i wieszały się same króciaki. Wywiad z tym chłopcem i zdjęcia są tutaj http://www.wedkarstwotv.pl/wedkarstwotv-przeglad/wyprawy/104 -big-mommas-house-wersminiaRazem 35 minut filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Bardzo fajny filmik.Jest dokładnie tak jak napisał @kowson.To nie jest akwarium i kiedy ryba nie bierze można stanąc na głowie i nic z tego nie bedzie.Jurek pomaga ile może żeby wszyscy byli zadowoleni ale tez nie jest jasnowidzem,ze wie na jakie kolory dzisiaj akurat ryba bierze i gdzie .Relacje wrzuce na strone Wersmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wypad na Wersmińskie szczupaki w październiku, szczegóły http://www.wedkarstwotv.pl/forum/127-zaproszenia/3234-zlot-u ytkownikow-wtv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A jakby ktoś nie wiedział to wcześniej są http://www.wersminia.pl/ogloszenia/51-ii-zawody-spiningowe-o -puchar-wersmini-09102010.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Cześć,Był ktoś teraz? Jak brania?Z góry dzięki za odpowiedźpozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Proszę o jakieś info co dzieje się na zbiorniku. Wybieramy się tam jakoś na przełomie września/października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Jestem tam prawie co niedziela z tego co widziałem ostatnio padło kilka sztuk powyżej metra w tamtą niedziele miałem tylko kilka maluchów i jednego 85cm na 2-3 godziny lapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi