mesrio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Bardzo dziękuje za info. Jak ktoś ma jeszcze jakieś informacje to bardzo proszę chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam! Pozwolę sobie odświeżyc wątek i zapytac o info z nad jeziora? Czy ktoś z kolegów łowił tam ostatnio? Wybieram się tam wkrótce i przydałyby się jakieś pozytywne wieści. Może ktoś takie posiada? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Hej,Łowiliśmy na Wersmini, poniedziałek i wtorek. Na 4 osoby padł jeden szczupak - 88cm. Inni mieli podobne wyniki, czyli bardzo słabiutko. Niestety nie wstrzeliliśmy się w okres dobrego żerowania.Ale ogólnie było super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dzięki kolego! Jeden szczupły na czterech nie nastraja optymistycznie. Jeżeli ktoś jeszcze będzie miał okazje tam połowic proszę podzielcie się wrażeniami! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 W niedziele tam zawitam to zdam relacje,ale przez ostatnie 2 wybady słabo było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 chomik 1980 będę Ci wdzięczny jak napiszesz kilka słów po powrocie. Mam nadzieję że połowisz! Połamania kija Życzę! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam We trzech pływaliśmy przez cały wczorajszy dzień, na samym początku kolega trafił króciaka (w drugim rzucie) - stwierdziliśmy że będzie nieźle... ...no i cały dzień kompletne zero, dopiero około 18 trafiłem na slidera 10-tkę jednego 72 cm i na tym koniec. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam wlaśnie wróciłem z wersmini,i z brankami ciężko 3 malce max.54cm i dwa uderzenia ogólnie słabizna trzeba to przeczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam nadzieję chomik że na zlocie WTV będą efekty bo kamery już się grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Jarecki ja to nawet wiem że będą dobre efekty takie bezrybia juz na wersmini przeżywałem, słabo,słabo a po paru dniach eldorado.Oby na zawodach i na zlocie brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam nadzieje że to eldorado zacznie się wcześniej, będę łowił od piatku do niedzieli i liczę na to że szczupaki wreszcie się obudzą. Jurek powiedział że już od pewnego czasu było słabo, więc czas najwyższy na lepsze brania PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowson77 Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Chomik, cały czas liczę, że z braniami się na zlot wstrzelimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A kiedy ten zlot jest? Ja jestem w okolicach Wersminii 4-10 pażdziernika. Może bym podjechał chociaż na chwilę. Na moim jeziorku też podobno na razie lipa. Jak się księżyc odchudzi to powinny zacząć gryźć. W pełnię zazwyczaj jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Zlot jest 15-17 X tu masz szczegóły http://www.wedkarstwotv.pl/forum/127-zaproszenia/3234-zlot-u ytkownikow-wtv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ale jak chcesz to miedzy 4-10 zelapiesz sie na zawody http://www.wersminia.pl/ogloszenia/51-ii-zawody-spiningowe-o -puchar-wersmini-09102010.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Dzięki za info w grę wchodzi termin 4-10 bo mieszkam na drugim końcu kraju więc nie mogę być co weekend. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Łowisko odwiedziłem 24-26.09 .Był to nasz pierwszy wyjazd nad Wersminie. Na trzy dni łowienia w 4 osoby złowiliśmy w sumie koło 40 sztuk. Największy ryba złowiona przez naszą ekipę miała 76 cm. Miałem na wędce rybę około 80 cm ale spięła się. Generalnie ryby brały słabo. Brania były tylko rano i wieczorem. Woda godna polecenia i na 1005 tam wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam Byłem tam po raz drugi...na trzy dni pływania i trzy osoby, złowiliśmy 4 szczupaki (największy równe 80 cm) i jednego okonia + kilka pogryzionych gum. Łowiąc na płytkiej południowej zatoce za perchem 12-ką wyszły mi dwa całkiem ładne +/-80 cm, niestety trącały tylko zamkniętym pyskiem... Pozdrawiam PS. Zamierzamy zrobić jeszcze jedno podejście w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam Wie ktoś może jak udały się zawody o puchar Wersminii ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Niestety ryby nie współpracowały, tak w skrócie http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/zawody/218-ii-zawody-s piningowe-o-puchar-jeziora-wersminia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Niestety ryby nie współpracowały, tak w skrócie http://www.wedkarstwotv.pl/wiadomosci/zawody/218-ii-zawody-s piningowe-o-puchar-jeziora-wersminia ... mówiąc delikatnie bardzo średnio... relację przejrzałem pobieżnie i odniosłem mylne wrażenie, że autor pisząc o szczupaku i o dwóch okoniach mówi o swoich zdobyczach... w rzeczywistości okazało się, że to ryby z trzech pierwszych premiowanych miejsc, trzech różnych wędkarzy... okonie 24, 22 cm z pudła na tylu chłopa trochę zniechęcają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Cześć, Był ktoś teraz, ruszyło się coś ??pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Spokojnie, ruszy się 7 listopada Już ja o to zadbam <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ostatnio braliśmy je na śmiech, i troche brały Na innych łódach pływały same smutasy, i cieno połowili <_< Ponoć tym razem ekipa większa, ale też wesoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Oj wesoła Oby tylko tych metrówek dla wszystkich wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi