pampi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ... czasoprzestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W niedzielę jak nie będzie padało to podskoczę na Wersminie i dam znać co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Rybki średnio duże i średnie ilości,co akurat wynikło zapewne również z dużego wiatru który utrudniał ustawienie się na miejscówkach i zmusił do łapania w osłoniętych miejscach.Rybek jeszcze delikatnie bierze ale za tydzień powinno być lepiej.Ogólnie z brzegu złapałem więcej niż z łodzi, bo część czasu spędziliśmy w trzcinach czekając na pomoc gdyż powrót na elektryku był niemożliwy z powodu wiatru.http://www.youtube.com/watch?v=ih9NJrexLtk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Napisz chociaż ile i czy juz wytarte no i ile cm pzdr. ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 lowil ktos ostatnio na warsmini, prosze o info o wynikach. planuje sue wybrac w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Co tam na Warsmini. Potrzebuje pilnie info czy warto się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Byliśmy w trójkę w sobotę rewelacji nie było złowiliśmy w sumie 14 szczupaków największy 87cm oraz jednego okonia 42cm.było sporo brań i kilka spadów.ryby stoją głeboko na spadach 4-6m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Króciutki wypad póżnym popołudniem zaowocował niezłą mamusią 107cm złapaną przez kolegę,ja niestety musiałem zadowolić się wnuczkami babci uderzyła na białe kopyto z czarnym grzbietem nr6.Pozwoliłem sobię również i mnie zamieścić na fotce bo taki okazik nie często się zdarza. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Już chyba wytarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W sobotę wybieramy się na Wersminie.jakieś wieści znad wody?jak zębate?dzieje się coś?z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W święta byliśmy i parę szczupłych padło. Dranie się rozkręcają dopiero Metrówki już były, niestety nie u nas Myślę że jeszcze chwila i będzie się gotowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzięki kolego za info.jak wrócimy to dam znaka co sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Czy ktoś był ostatnio? Wybieram się w weekend w te rejony i zastanawiam się jak szczupak bierzę na Wersmini obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam Był może ktoś ostatnio nad jeziorem ? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam!Podczas ostatniego wyjazdu we trzech przez trzy dni złowiliśmy 44szt. w większości 50-60cm lub troszkę większe ale kumpel złowił 75cm i 114cm!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarecki74 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gratulacje, niezłe wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, Odswiezam watek. W piatek mialem okazje spedzic dzien na lowisku Wersminia.Na wstepie podziekowania dla @chomika1980 za pomoc i cenne uwagi. Jezioro przyjemne, na pierwszy rzut oka latwe do ogarniecia.Glebokosci do 9 metrow pozwalaja siegnac kazdego miejsca podczas trollingu woblerami bez dopalaczy. Ryb duzo - na podstawie wgladu w ekran w echosondy. Duzo bialorybu w toni i drapieznikow na spadach.Trafilem pogode plazowa i 30 stopni, takze szansa na zlapanie czegokolwiek byla niewielka. Ale na dwoch 6 szczupakow sie udalo. Takie do 60 cm. Aktywna mlodziez z plytkich zatok przy trzcinach. Ryb z trolla nie udalo sie sprowokowac do brania Zdecydowanie zaplanuje wizyte w okresie wiekszej aktywnosci drapieznikow, bo ryby w Wersimini sa. Pozdrawiam Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mam nadzieję że pod koniec tygodnia będą aktywniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Guzu w niedziele padło kilka fajnych rybek w granicach 70-90cm.Po twoim wyjeżdzie, zaliczyliśmy kolejną nockę z sumami.Jak zwykle Grzesiek złapał największego a mi została zabawa z leszczami,od piątku próbuje nocnego spina za sumkiem namierzyłem już miejsce gdzie często wali. . Na zdjęciu grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fajny ciemny sumczy lisciasty myslalem ze tam te sumki to tak do 100 cm maja. a tu widze ze i wieksze sa to dobrze pozdrawiam Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Panowie, potrzebuje nr tel do Jurka. PO ostatnim grzebaniu w telefonie, wszystkie kontakty poszły w pi....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Był ktoś może ostatnio? Jak wyniki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik1980 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja cały czas tam nocki sumowo-leszczowe zaliczam więc nie pomogę.Tak przy okazji też macie problem z wejściem na stronę wersminii.Bo mi od kilku dni jakiś TEST wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi