Artech Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Ja też niedokładnie przeczytałem ???? Musi być, ze do Tetryków mi coraz bliżej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Janek , dopiero dzisiaj na spokojnie obejrzałem i się zatrzymałem w przedświątecznym biegu . Piękne . Zjawiskowe . Chciałbym tam być i zwolnić . Myślę, że połowa populacji powinna wylądować w miejscu o podobnym charakterze . Choć to nierealne niestety ... Ty weź podróżuj i racz nas jak najczęściej takimi kąskami . Zazdroszczę i gratuluję jednocześnie .Pozdrawiam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Dzięki Bartek ????. Takie słowa utwierdzają mnie w przekonaniu że warto biegać z kamera i potem poświęcać ileś godzin na montaż zeby to jakoś grało. Myślę że coraz bardziej się tego uczę i każdy kolejny film jest lepszy. Kolejne filmy też będą z naszych wypraw, ale to w swoim czasie bo nie lubię pisać o tym co będzie i jakie mam plany ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Super-czekamy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Zima więc najlepszy czas na czytanie i oglądanie więc zapraszam na relacje Słowika z wyprawy do Mongolii. https://www.bayangol.pl/mongolia-2023-jarzebinowy-szaman/ Edytowane 30 Grudnia 2023 przez wujek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Przepiękna relacja jestem oczarowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Rafał moim zdaniem robi to w najlepszy sposób zarówno jeżeli chodzi o pióro jak i fotografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Dopiero przeczytałem. Super wyprawa i piękny opis. Taki jakby współczesny komiks tekst i fotografie. Super się ogląda jakby się tam było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Jeśli wtedy ruszyliście za nim w nieudany pościg łódką to nawet widziałem na filmie Tak naprawdę to przewodnik Mongoł dal dupy. Monika wyjela go zpod pontonu bo wzial z drugiej strony i przeszła plecionka pod pontonem. Myślałem że już wtedy będzie po ptokach bo Monika z jednej burty a ryba szalała z drugiej. Już widziałem ciachnieta plecionke o kolumnę silnika ale dala rade. Następnie widzę że przewodni odpala silnik więc mówię dobra wie co robi będziemy za nim płynąć a on odbił od brzegu i dobił 10m niżej manewrując pontonem a ryba jechała z nurtem między kamlotami no i wjechała za największy wystający i było po ptokach. Gdybyśmy za nim popłynęli to pewnie by go wyjela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Tak naprawdę to przewodnik Mongoł dal dupy. Monika wyjela go zpod pontonu bo wzial z drugiej strony i przeszła plecionka pod pontonem. Myślałem że już wtedy będzie po ptokach bo Monika z jednej burty a ryba szalała z drugiej. Już widziałem ciachnieta plecionke o kolumnę silnika ale dala rade. Następnie widzę że przewodni odpala silnik więc mówię dobra wie co robi będziemy za nim płynąć a on odbił od brzegu i dobił 10m niżej manewrując pontonem a ryba jechała z nurtem między kamlotami no i wjechała za największy wystający i było po ptokach. Gdybyśmy za nim popłynęli to pewnie by go wyjela.Szkoda niewyjetego okazu. Niestety ale uzywanie plecionek w takich okolicznosciach czesto do tego prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Żyłka by się przetarła tak samo, może trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi