admin Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam,Niniejszym chciałbym zaprosić Was do kontynuacji naszej wspólnej zabawy. Tak jak wspomniałem Naszym celem jest stworzenie wysokiej jakości kalendarza ściennego jerkbait.pl. Dlatego począwszy od 1 stycznia 2009 co miesiąc będziemy rozgrywać konkurs na najlepsze zdjęcie wędkarskie wykonane i opublikowane na jerkbait.pl. Zwycięzca najlepszej fotografii zostanie nagrodzony upominkiem (w tym miesiącu zestawem woblerów kleniowych) natomiast zdjęcie zostanie opublikowane w kalendarzu ściennym na 2010r (w zwycięzkim miesiącu). Zachęcam wszystkich do wspólnej zabawy i proszę Was o pomoc w stworzeniu NASZEGO kalendarza - najlepszego w historii kalendarzy wędkarskich. Regulamin konkursu: REGULAMIN KONKURSU FOTOGRAFICZNEGO Zdjęcie miesiąca lipiec na jerkbait.pl I Postanowienia ogólne ? 1 Niniejszy regulamin określa warunki, na jakich odbywa się konkurs fotograficzny, którego celem jest wyłonienie najlepszego zdjęcia w miesiącu Lipiec 2009 opublikowanego i zgłoszonego do konkursu na jerkbait.pl. ? 2 1. Organizatorem oraz sponsorem Konkursu Zdjęcie miesiąca lipiec jest jerkbait.pl 2. Wygraną w konkursie będzie stanowiły:- bezpłatny kalendarz ścienny na 2010r- zestaw przynęt szczupakowych 3. Zdjęcia dotyczące tematyki wędkarskiej (promowanej przez jerkbait.pl oraz zgodne z obowiązującym regulaminem) muszą być wykonane oraz opublikowane w niniejszym wątku (jest to jednoznaczne ze zgłoszeniem zdjęcia na konkurs) w miesiącu lipiec 2009. II Uczestnicy konkursu i jego przebieg ? 3 Przesłane zdjęcia na konkurs powinny dotyczyć tematu:Zdjęcie miesiąca lipiec ? 4 Uczestnikami konkursu mogą być wszyscy forumowicze jerkbait.pl. ? 5 Konkurs rozpoczyna się dnia 1 lipca 2009 roku i będzie trwał do dnia 31 lipca 2009 roku włącznie. Zdjęcia przesyłane przed oraz po terminie nie będą uwzględniane przez Organizatora. ? 6 W ramach konkursu nagrodzony zostanie Uczestnik na zasadzie głosowania (głosowanie otwarte na forum) w przeciągu 15 dni od zamknięcia konkursu (ankieta będzie dostępna od 5.08.2009-15.08.2009). ? 7 1. Każdy Uczestnik konkursu może nadesłać nie więcej niż 5 zdjęć o tematyce wskazanej w ? 3.2. Minimalna jakość zdjęć to 2240x1680 (Na forum wstawiamy zgodnie z ograniczeniami forum tj. mniejsze. Autor nagrodzonej pracy zostanie poproszony o przesłanie zdjęcia w dużym formacie.).4. Zdjęcia należy umieszczać w niniejszym wątku. ? 8 1. Przystępując do konkursu autorzy zdjęć umieszczonych w kalendarzu ściennym jerkbait.pl na rok 2010 wyrażają zgodę na ich rozpowszechnianie oraz udzielą jerkbait.pl nieodpłatnie upoważnienie do korzystania z tych zdjęć w celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.2. Wykorzystane w kalendarzu zdjęcia zostaną opatrzone loginem (nickiem z forum) autora. ? 9 Organizator zastrzega sobie prawo nie przyznawania nagród. III Oświadczenie jerkbait.pl1. Jerkbait.pl zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian do regulaminu konkursu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Zaczynam. Moja propozycja na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ale duża!!! Kurcze ale ten czas szybko mija! Super zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Sebek, fajna mała. Uściski dla niej od Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Gratuluje cory i zdiecia Seba ...szkoda ze nie w czerwcu ...wtedy jest Dzien Dziecka i by pasowalo ...co nie znaczy ze w lipcu nie wygra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 super fotka Seba widzę córcia,zauważyła że hamulec coś słabo wyregulowałeś i trzeba ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Dzięki chłopaki za miłe słowa! @Hasior, coś w tym jest, bo Amelka tak mi wyregulowała hamulec, że po zacięciu 30to centymetrowego klenia, udało mu się odjechać na jakieś 10 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 niezle wejscie.... witaj na forum JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Cześć,witaj na forum. Czy mam rozumieć, że Twoje zdjęcie jest zgłoszeniem na konkurs? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badboy Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam również wszystkim forumowiczów.Tak remek moje zdjecia sa zgłoszeniem na konkurs Zdjęcie miesiąca lipec.Wiem,że chyba niewrzuciłem ich w odpowiednią rybryke ale mysle,że chyba nie bedzie z tego powodu problemu .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witaj. Jak widać problemu nie ma PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badboy Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Elegancko remek.Dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Czekam na kolejne Wasze zdjęcia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam. Pozwole sobie dołaczyc do zabawy. Nie z boleniami, nie z rzecznymi sandaczami mimo ze to dwa gatunki ktore mnie pochłoneły, ale z ryba dla mnie troche magiczna i zazwyczaj nieosiagalna. Mam na mysli rybe lipca - Brzane. Odkurzyłem dwa zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Marcel, fajne fotki i te brzany, piękne rybska, gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 To ja dla podniesienia frekwencji dołączę sandaczyka i bolenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Marcel, piękna ta wąsata Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 @marcin k & @ popper - Dziekuje, dziekuje, ciut trzeba sie wysilic by ryba była ,, pamiatka ,, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Bolek i sandał też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 3. Zdjęcia dotyczące tematyki wędkarskiej (promowanej przez jerkbait.pl oraz zgodne z obowiązującym regulaminem) muszą być wykonane oraz opublikowane w niniejszym wątku (jest to jednoznaczne ze zgłoszeniem zdjęcia na konkurs) w miesiącu lipiec 2009. Regulamin jest regulaminem, więc jeżeli te zdjęcia Marcel to odkurzone to niestety nie mogą brać udział w konkursie, jeżeli się mylę to przepraszam Sandaczyk Patu niezły. Słaby ten miesiąc - bardzo mało zgłoszeń coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jeszcze jedna moja propozycja.Lipcowy sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No teraz konkretnie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Lipiec obrodził w okazy,piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 1. Zakroczym 2. Płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 @Logistyk, ta 1-sza fota to coś mi się wydaje, że jednak Wyszogród Ale fotka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi