Ireneusz Matuszewski Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Arku, skąd masz tę podobno pewną informację? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Cześć IrekZbyszek mi napomknął o tym, zapytaj go, pewnie zna więcej szczegółów,- ja nie wypytywałem dokładnie bo obecnie są poza moim zainteresowaniem. Pozdrawiam serdecznie Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dobry kit to podstawa marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jeśli to kit, to się Zbychu kompromituje...A jeśli prawda to Apioo się kompromituje...Może poczekajmy aż się wyjaśni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Można czekać, ale łatwiej napisać zapytanie do North Fork Composites, już to zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Można czekać, ale łatwiej napisać zapytanie do North Fork Composites, już to zrobiłem. Pochwal sie tez nam jak dostaniesz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A tu od razu niespodzianka, dla Garego będzie robił Jaxon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Pochwal sie tez nam jak dostaniesz odpowiedz Jasna sprawa Byku, za zgodą Alexa wklejam korespondencję; "Hello, At one of the polish forums about rodbuilding was an information that North Fork Composites finished producing blanks and the next series will be produced for NFC by Phenix, I would like to ask if this is true? Best RegardsBogumil" "Hi Bogumil, This is NOT true. We just moved into a new factory, so that we can keep up with the demand (our new factory is 2x the size of our old one, and it is still in Woodland, WA) We have heard this rumor too...and think it is quite funny. My understanding is that Phoenix does not have a factory in the USA. Best,Alex" napisałem jeszcze drugiego maila z zapytaniem czy mogę wkleić na naszym forum korespondencję i taką dostałem odpowiedź: "Bogumil, Of course. Anyone who is in the area is welcome to stop by for a factory tour. Our new address is 1395 Down River Drive, Building DWoodland, WA 98674 We are only a few hundred meters away from the GLoomis factory where Gary Started. Best,Alex" A tu od razu niespodzianka, dla Garego będzie robił Jaxon. Jaxon będzie robił dla Phenixa, raczej pewna informacja - tak słyszałem w Lublinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jaxon będzie robił dla Phenixa, raczej pewna informacja - tak słyszałem w Lublinie A nie w Dusseldorfie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli kompromitacja Kawalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jasna sprawa Byku, za zgodą Alexa wklejam korespondencję; "Hello, At one of the polish forums about rodbuilding was an information that North Fork Composites finished producing blanks and the next series will be produced for NFC by Phenix, I would like to ask if this is true? Best RegardsBogumil" "Hi Bogumil, This is NOT true. We just moved into a new factory, so that we can keep up with the demand (our new factory is 2x the size of our old one, and it is still in Woodland, WA) We have heard this rumor too...and think it is quite funny. My understanding is that Phoenix does not have a factory in the USA. Best,Alex" napisałem jeszcze drugiego maila z zapytaniem czy mogę wkleić na naszym forum korespondencję i taką dostałem odpowiedź: "Bogumil, Of course. Anyone who is in the area is welcome to stop by for a factory tour. Our new address is 1395 Down River Drive, Building DWoodland, WA 98674 We are only a few hundred meters away from the GLoomis factory where Gary Started. Best,Alex" Jaxon będzie robił dla Phenixa, raczej pewna informacja - tak słyszałem w Lublinie Szacun za ogarniecie tematu.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jasna sprawa Byku, za zgodą Alexa wklejam korespondencję; Dzieki za info Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Arku, zapytałem Generalnego Dystrybutora NFC. Otrzymałem odpowiedź: I have not heard anything like that about Phoenix and NFC so it’s not true and that would make no since anyhow since NFC has their own Factory here in the USA. Sincerely, Karry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Czyli kompromitacja Kawalca Na jakiej podstawie tak uważasz? Nie zauważyłem, żeby Kawalec dzielił się tutaj z nami jakimiś informacjami na temat NFCKtoś inny sieje ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jeśli to kit, to się Zbychu kompromituje...A jeśli prawda to Apioo się kompromituje...Może poczekajmy aż się wyjaśni ?A na takiej podstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 To złą podstawę wybrałeś Bez osobistego udziału Kawalca w tej dyskusji, niczym nie potwierdzona wypowiedź Rheinanglera nie jest wiarygodną "podstawą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dla mnie wypowiedź Arka jest wiążąca , znam go naście- lat i wiem że to poważny facet i pierdół nie opowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A dla mnie, z przykrością muszę stwierdzić, nie jest wiążąca. To poważny Rheinangler napisał tutaj, jak to ładnie nazwałeś "pierdoły", a nie Pan Kawalec.Poważny facet najpierw sprawdza informacje, zwłaszcza "podobne pewne", a dopiero potem je publikuje na publicznym forum. Tyle w temaciePzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ale macie problemy zeby gownoburze ciagnac. Byla watpliwosc, zostala wyjasniona, po co bic piane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Panowie, uznajmy, że w przypływie emocji ja się skompromitowałem, bo to ja to napisałem i będzie po sprawie,- tak?.Mnie korona z głowy nie spadnie jak przyznam się do błędu ,- przepraszam, że powieliłem błędną informację. PsFaktem jest oficjalna odpowiedź jaką dostał Irek i wstawił na forum, czego nie da się i nie ma potrzeby podważać. Myślę jednak, że za czas jakiś wrócimy do tematu Edytowane 19 Maja 2017 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Z tego co czytam,to widzę ,że nie będzie żadnej produkcji w firmie PHOENIX, czyli nasza rodzima firma ze śląska nie będzie produkować dla LOOMISA.Panowie,literówka lub rozmawiacie o innych firmach Edytowane 19 Maja 2017 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jak dla mnie to mogą to robić i w mikado. Nie lubię jednych jak i drugich i trzecich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wątek ożył !!! Kupa emocji !!! ...-a niby tylko trzy litery NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Nowe blanki delta nfc gnie się ładnie https://www.facebook.com/NorthForkComposites/videos/10155509139784568/?hc_ref=NEWSFEED Edytowane 11 Lipca 2017 przez Michał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Tylko do czego ten gumowy blank się nada ???? .http://northforkcomposites.com/product/kdr-7600-1-delta/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi