Łowca.b Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Taak a i za 90% upustu a w ogóle to zaraz za darmo będą NFC Tylko czemu u nas blanki NFC ponad tysia kosztują?Miałem kij na blanku Ds721-1 xray zbrojony delta+delfin. Teraz ma go nasz kolega z forum Mateusz "wisniowy" właśnie pod okonia. Fajna konstrukcja bez przesztywnien, ze wzrostem obciążenia pracuje w całości. Ciekawy blank pod lekkie wabiki. Kij po uzbrojeniu wyszedł niecałe 80g. Jak na okonia to niby sporo Ale za to konstrukcja ds xray bardzo dobrze przekazuje na dłoń to co się dzieje z naszą przynętą. Po krótce polecam i jak będę robił następne zamówienie z nfc to na pewno trafi do mnie ponownie. Jak byś chciał więcej info to zostaw nr tel na priv to się zdzwonimy i coś obszerniej Ci opowiem o tym blanku. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Łowca.b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 A co do wysyłek to faktycznie ze strony northfork composites to oni tylko usa i zazwyczaj jak jest duży upust na sprzedaż to wysyłki nie są w cenie do tego ostatnio dwa podatki. Po krótce 30$ do każdego kija trzeba doliczyć. Plus koszt wysyłki do PL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Taak a i za 90% upustu a w ogóle to zaraz za darmo będą NFC Tylko czemu u nas blanki NFC ponad tysia kosztują?Miałem kij na blanku Ds721-1 xray zbrojony delta+delfin. Teraz ma go nasz kolega z forum Mateusz "wisniowy" właśnie pod okonia. Fajna konstrukcja bez przesztywnien, ze wzrostem obciążenia pracuje w całości. Ciekawy blank pod lekkie wabiki. Kij po uzbrojeniu wyszedł niecałe 80g. Jak na okonia to niby sporo Ale za to konstrukcja ds xray bardzo dobrze przekazuje na dłoń to co się dzieje z naszą przynętą. Po krótce polecam i jak będę robił następne zamówienie z nfc to na pewno trafi do mnie ponownie. Jak byś chciał więcej info to zostaw nr tel na priv to się zdzwonimy i coś obszerniej Ci opowiem o tym blanku.Dzięki za info Zdzwonimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Taak a i za 90% upustu a w ogóle to zaraz za darmo będą NFC Tylko czemu u nas blanki NFC ponad tysia kosztują?Miałem kij na blanku Ds721-1 xray zbrojony delta+delfin. Teraz ma go nasz kolega z forum Mateusz "wisniowy" właśnie pod okonia. Fajna konstrukcja bez przesztywnien, ze wzrostem obciążenia pracuje w całości. Ciekawy blank pod lekkie wabiki. Kij po uzbrojeniu wyszedł niecałe 80g. Jak na okonia to niby sporo Ale za to konstrukcja ds xray bardzo dobrze przekazuje na dłoń to co się dzieje z naszą przynętą. Po krótce polecam i jak będę robił następne zamówienie z nfc to na pewno trafi do mnie ponownie. Jak byś chciał więcej info to zostaw nr tel na priv to się zdzwonimy i coś obszerniej Ci opowiem o tym blanku. Potwierdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Czeka u mnie od wiosny na uzbrojenie.Powodzenia w oczekiwaniu i żebyś się nie zdziwił przy odbiorze Właśnie wczoraj doszły długo oczekiwane blanki.Fakt,zdziwiłem się że profesjonalnie zapakowane,zabezpieczone w tubie,faktura zakupu,naklejka na każdy blank itp. O wiele lepiej zapakowane niż Stc. z USA.Blank X-Ray zajefajny i w poniedziałek startuje do Łodzi-HUBRODS i wszystko jasne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 To bardzo się cieszę, że firma idzie w dobrym kierunku W tej sytuacji zapala się dla mnie zielone światło i wracam do wyboru kolejnego blanku NFC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 W mojej przesylce na piec blankow , dwa byly pomylone, ale chyba zaryzykuje jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Czyli jednak po staremu i nadal loteria... Chyba za wcześnie się ucieszyłem, ale też pewnie jeszcze ponownie zaryzykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Robert to było półtora roku temu, dlatego chcę jeszcze raz zrobić podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Ostatnio zamawiałem 3 blanki. Po około 10 dniach od zamówienia zerknąlem na konto i zobaczyłem że status mego zamówienia jest w trakcie realizacji. Więc napisałem maila kiedy mogę się spodziewać moich blanków. Na następny dzień dostaje maila zwrotnego od kobiety imieniem Ashley, a w treści informacje że wysyłka się opóźni bo nie mają jednego blanku z zamawianych. Czekają na maty HM żeby wyprodukować blanki, między innymi mój MB709-hm. Byłem zaskoczony tym że mogłem zamówić coś czego nie mieli w danym momencie na sprzedaż i równie dobrze mogli wsadzić jaki kolwiek blank o zbliżonych parametrach aby tylko wysłać. A tu dostaje jasną i uczciwa odpowiedź że muszą je wyprodukować. Czekanie było dość frustrujace bo fizycznie trwało to 7 tygodni, ale się doczekałem. I puki co nie mogę się źle wypowiedzieć o nfc A jakiś czas się już tam zaopatruje w blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Cóż może zamawiane blanki na adres w USA są lepiej wykonywane .Ja nie mam zastrzeżeń. Pod koniec roku na wyprzedaż zapewne coś trza zamówić Jak kijek będzie zrobiony to Hubert wstawi fotki. Będzie to wykonanie Ekstraklasa I nie zawsze blisko znaczy dobra robota Są lepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Hubert coś ostatnio zaniedbuje Jerka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Hubert coś ostatnio zaniedbuje Jerka.Robota wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Myślę, że nie tylko u Huberta ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ostatnio zamawiałem 3 blanki. Po około 10 dniach od zamówienia zerknąlem na konto i zobaczyłem że status mego zamówienia jest w trakcie realizacji. Więc napisałem maila kiedy mogę się spodziewać moich blanków. Na następny dzień dostaje maila zwrotnego od kobiety imieniem Ashley, a w treści informacje że wysyłka się opóźni bo nie mają jednego blanku z zamawianych.Wspomniana wyżej Ashley miała się zająć wyjaśnieniem mojego zamówienia, ale niestety nie dotrzymała słowa Zle zrealizowane zamowienie zakończyło się reklamacją bankowa i otrzymałem zwrot pieniędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wspomniana wyżej Ashley miała się zająć wyjaśnieniem mojego zamówienia, ale niestety nie dotrzymała słowa Zle zrealizowane zamowienie zakończyło się reklamacją bankowa i otrzymałem zwrot pieniędzy...A to pech.Cóż tak jak już ktoś pisał zdarzają się takie sytuacje.Oby więcej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Wspomniana wyżej Ashley miała się zająć wyjaśnieniem mojego zamówienia, ale niestety nie dotrzymała słowa Zle zrealizowane zamowienie zakończyło się reklamacją bankowa i otrzymałem zwrot pieniędzy... Rozumiem że blank musiałeś odesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Rozumiem że blank musiałeś odesłać ?Nawet sam im to zaproponowałem, ale w ogole się do tego nie odnieśli.Wyjaśnienie całej sprawy pozostało jedynie na etapie moich domyslow, bo ludzie z NFC nic w tym kierunku nie zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Czyli finalnie masz blank za free / odzyskałeś kase ? To nieźle, musze powiedzieć... rozumiem ze załatwiałeś to w swoim banku chargebackiem ? Co spowodowało ze uznali Twoje żądania i cofnęli transakcję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Tak, blank stoi za szafą, bo póki co nie mam dla niego zastosowania.Poniosłem jedynie koszt wysyłki z USA. Płatność kartą, więc uruchomiłem w swoim banku procedurę chargeback.Musiałem między innymi dokładnie opisać co zamówiłem (parametry,zastosowanie), z jakiej strony internetowej, dołączyć zdjęcia otrzymanego produktu i przesłać kopie korespondencji mailowej ze sprzedawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Argument, którego użyłem to całkiem inna średnica i waga blanku w stosunku do tego, co podaje producent.Długość i naklejka były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Całkiem inna czyli? Chodzi mi o ustalenie jak istotne były to różnice Korespondencje mailowa ze sprzedawca jak wyglądała - cos Ci odpowiedział, przyznał Ci racje np ? Czy były to tylko maile w jedną stronę I na koniec - który bank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) Blank X-Ray SJ703-1. U mnie jest szczytówka 2,3mm, a blank waży 57g.Komunikacja z NFC praktycznie jednostronna, a napisałem nawet do Alex-a.Ashley miała wyjaśnić sprawę, ale już się potem nie odezwała. Edytowane 4 Marca 2021 przez rolen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Bardzo przydatna informacja o tych chargebacku muszę powiedzieć , dzieki ze się podzieliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Blank X-Ray SJ703-1. U mnie jest szczytówka 2,3mm, a blank waży 57g.Komunikacja z NFC praktycznie jednostronna, a napisałem nawet do Alex-a.Ashley miała wyjaśnić sprawę, ale już się potem nie odezwała.No mnie się udało.Hubert dzisiaj dostał blank i odpowiedział-"Kozacki blank,będzie super kijek"I projekt rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi