Friko Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 wywiad z prezesem Northforka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 NFC FW661-1(IM)Jak z realnym c. W. I ugieciem tego blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Wg mnie max. 5-6 g plus mała guma.Jak dla mnie zbyt nieustępliwy w dolniku tzn. gnie się do połowy, a potem potrzeba sporej masy aby dalej zapracował. Czułość ok. Właśnie szukam czegoś o podobnym cw, czułego, ale z bardziej poddajacym się dolnikiem. Cel: okonie z łodzi na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Według mnie 10g a i 14 plus guma 10cm też daje radę. Pod rybą gnie sie po sam dolnik. Przy podbiciu sztywny.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gończy Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 NFC FW661-1(IM)Jak z realnym c. W. I ugieciem tego blanku Mam go w delfinie, U mnie robi za okoniówkę do max 2,5 m i ewentualnie pod białoryb,chociaż ja miłośnikiem dłubania wzdręg nie jestem., Co do ciężaru zgadzam się z Bobby0404. przy czym moim zdaniem te 6 gr to już absolutny szczyt komfortu, Co do charakterystyki pracy kijka przychylam się do opinii Szczepek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Według mnie 10g a i 14 plus guma 10cm też daje radę. Pod rybą gnie sie po sam dolnik. Przy podbiciu sztywny.Pozdrawiam.Mam wrażenie, że piszemy o różnych blankach. 14 g + guma 10 cm na blanku 4 lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 NFC FW661-1(IM)Jak z realnym c. W. I ugieciem tego blankuAkurat miałem takiego kija w caście,zrobiony przez Huberta.Używałem go do połowu okoni,sparowany z Abu Morrumem 1601 SX.Rzucałem przynętami ok 10g ale max to 14 aby komfort był.Super czucie i hol pasiaków,plecionka Varivasa Light game 0,4.Sprzedałem bo już tak lekko długo nie łowiłem ale kij fajny.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Witam czy może ktoś wyrazić opinie o tym blanku: NFC X-RAY MB 733-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Mialem spina na tym blanku.Opis z dupy.Mial u mnie pracowac do 15g , a katapultowal koguty po 24g po horyzont.Bardzo elektryczny blank.Jest troche na temat w watku @yglo z ok.25.04 19r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Jest promocja na blanki naprawdę super.Kupiłem blank SJ 703-1 X-RAY LMX pod sandacza.Może ktoś ma i coś szepnie o nim?Blank 213cm cw 5-20 i ciężar 40g/akcja extra fast/A chciałem coś z St.Croix zakupić i skończyło się jak zawsze A swimbaitowe blanki są za ok 60$ z 200$ przecena/do poniedziałku akcja/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Jest promocja na blanki naprawdę super.Kupiłem blank SJ 703-1 X-RAY LMX pod sandacza.Może ktoś ma i coś szepnie o nim?Blank 213cm cw 5-20 i ciężar 40g/akcja extra fast/Czeka u mnie od wiosny na uzbrojenie.Powodzenia w oczekiwaniu i żebyś się nie zdziwił przy odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Zbudowałem koledze kij na tym właśnie blanku. Obłowionego ma go całkiem. Dobrze. Cw jest tak jak w opisie z A dołem komfort jest już od 5g masy całkowitej. Kij jest naprawdę czuły wyposazylem go w Delina +delta. Wędka bardzo lekka fajnie się jiguje. Nie gubi przyłowów szczupaków ani oksów. Ta wedka mega kleji sie do ryby a z rybka ok 4kg już zaczyna ładnie dołem pracować. Ogólnie blank warto polecić. Będziesz zadowolony A sandacze już się powinny bać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Czeka u mnie od wiosny na uzbrojenie.Powodzenia w oczekiwaniu i żebyś się nie zdziwił przy odbiorze Czemu? Zbudowałem koledze kij na tym właśnie blanku. Obłowionego ma go całkiem. Dobrze. Cw jest tak jak w opisie z A dołem komfort jest już od 5g masy całkowitej. Kij jest naprawdę czuły wyposazylem go w Delina +delta. Wędka bardzo lekka fajnie się jiguje. Nie gubi przyłowów szczupaków ani oksów. Ta wedka mega kleji sie do ryby a z rybka ok 4kg już zaczyna ładnie dołem pracować. Ogólnie blank warto polecić. Będziesz zadowolony A sandacze już się powinny bać O to miła wiadomość.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Teraz z tej wyprzedaży zamówiłem MB709hm, MB665hm pod ciezszego jiga. I tak trochę w ciemno bez wcześniejszego macania SW704IM teraz trochę żałuje że oczko słabszego nie wziąłem bo ma 1,8mm szczyt i 20lb w dolniku może być dobra propozycja pod dużą jaskółke. Ale to czas pokaze jak przyjdą blanki i je uzbroje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Czemu? Miłej lektury https://www.rodbuilding.org/read.php?2,500940,page=1 Najchętniej wysyłają to co mają w nadmiarze. Niekoniecznie to, co się zamawia...byleby naklejka się zgadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Miłej lektury https://www.rodbuilding.org/read.php?2,500940,page=1 Najchętniej wysyłają to co mają w nadmiarze. Niekoniecznie to, co się zamawia...byleby naklejka się zgadzała Wcześniej zamawiałem dwa blanki-BB806 IM i FW 661 i wszystko było ok.Mam nadzieję że teraz też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Wcześniej zamawiałem dwa blanki-BB806 IM i FW 661 i wszystko było ok.Mam nadzieję że teraz też tak będzieZatem niech dalej szczęście Ci sprzyja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Miłej lektury https://www.rodbuilding.org/read.php?2,500940,page=1 Najchętniej wysyłają to co mają w nadmiarze. Niekoniecznie to, co się zamawia...byleby naklejka się zgadzała Zamawiam u nich od kilku lat. Nie miałem z blankami żadnych problemów. Ale zawsze może być ten pierwszy raz. Aczkolwiek zawsze może być ten pierwszy raz. Jak narazie źle się nie mogę wypowiedzieć. I nawet z kosztami kurierów z USA to i tak korzystniej wychodzą jak zakup w Europie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Do końca stycznia jest promocja -upust 50% na blanki NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Do końca stycznia jest promocja -upust 50% na blanki NFC Podeslesz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ale wysylka tylko na US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Do końca stycznia jest promocja -upust 50% na blanki NFC Ta promocja chyba jest zawsze ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 -50% jest prawie zawsze, a czasem można trafić -70% i -80%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Taak a i za 90% upustu a w ogóle to zaraz za darmo będą NFC Tylko czemu u nas blanki NFC ponad tysia kosztują?Mnie interesuje DS 721-1/X-RAY LMX/Ma ktoś kij na tym blanku?Pod okonie myślę.Coś trza zamówić Edytowane 13 Stycznia 2021 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ale wysylka tylko na US?Tak,ale jeśli się ma dobrego kumpla to można ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi