rolen Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Niedawno doszły jeszcze 3 nowe modele X-Ray SB w długości 6'8" - te również mogą być bardzo ciekawe Edytowane 5 Marca 2021 przez rolen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Dla czego jeat tak mało blanków w dwóch kawałkach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Szybciej, łatwiej się takie robi.Pozatym maja duże lodzie,chałupy, samochody i myślą , że są pempkiem świata. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Od tej strony na to nie patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Niedawno doszły jeszcze 3 nowe modele X-Ray SB w długości 6'8" - te również mogą być bardzo ciekawe Też się nad nimi zastanawiałem. Mają dość grube szczyty, ciekawe jak z ich charakterystyka bo nie było na stronie widać tablicy z ugięciem tych modeli. Może Rodhouse niedługo coś o nich napisze. Jedno jest pewne xray są mega lekkie i czułe, w stosunku do mocy. SJ703, DS10lb przetestowaliśmy solidnie w zeszłym sezonie, pod jiga super propozycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 X-Ray SB682-1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Ooo ????, dzięki za wstawienie ugięcia. Dawno na ich stronę nie zaglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Zamawiał ktoś ostatnio albo będzie zamawiał blanki z dostawą do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalmar 76 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Myślę zamówić coś z Francji. Z USA nie chcą wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić...Tylko do nas nie chcą wysyłać... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić...Tylko jest taki myk że jak zamówisz to dochodzi opłata 75$ za wysyłkę/USA/Dlatego też jednego blanku nie opłaca się zamawiać.Jedynie ktoś kto tam przebywa może to załatwić w miarę przyzwoicie.Będę chciał jeszcze kupić DS 721 X-Ray pod dropsa ale to już pewnie za jakiś czas.Teraz Hubcio zbroi X-Raya pod sandały i zobaczę jak się będzie sprawować. Edytowane 19 Marca 2021 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Tylko do nas nie chcą wysyłać... Chyba to wynika z tego, że mamy dystrybutora / przedstawiciela NFC na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Chyba to wynika z tego, że mamy dystrybutora / przedstawiciela NFC na Polskę.Szkoda tylko że takie różnice cen blanków między nami a stanami... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 "Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić..."________Co Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Fajne porownania blankow Edytowane 20 Lipca 2021 przez Rebel64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze01 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Witam, małe odświeżenie tematu. Bardzo mała wzmianka pojawiła się tu jedynie o modelu NFC MB 661-1(HM). I tutaj pytanie, czy ktokolwiek użytkuje wędkę na tym blanku lub miał z nią jakąś styczność? Wszelkie info bardzo mile widziane. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Blank jak blank nada się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Jak bywasz w Warszawie to się można zdwonić i pomacasz sobie ten blank już uzbrojony. Jak Ci podpasuje to zrobisz sobie wędkę pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 kurczę niestety nie bywam w wawie ale chyba się zdecyduję w ciemno, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki Nie mam wędki na tym blanku, ale mam w domu sam blank i to w dwóch wersjach - Delta oraz IM. To jest dosyc mocny blank, o dużej zbieżności, oceniając na sucho myślę że 30 gr cw powinien wytrzymać spokojnie. Wydaje mi sie że do twicha woblerami 11-13 cm nada sie jak najbardziej. W ogóle blanki North Fork Composites z serii Delta to moim zdaniem jedna z najciekawszych propozycji na rynku jeśli chodzi o relację jakości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Ja mam wersję HM i 30 gr. ogarnia, sztywne bydle, ale elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Witam używa ktoś może wedki na tym blanku ??? ST1004-2 LMX Lambda. Nie mogę nic znaleźć na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi