Skocz do zawartości

North Fork Composites - Nowe blanki Garego Loomisa

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno doszły jeszcze 3 nowe modele X-Ray SB w długości 6'8" - te również mogą być bardzo ciekawe :)

Też się nad nimi zastanawiałem. Mają dość grube szczyty, ciekawe jak z ich charakterystyka bo nie było na stronie widać tablicy z ugięciem tych modeli.

Może Rodhouse niedługo coś o nich napisze.

Jedno jest pewne xray są mega lekkie i czułe, w stosunku do mocy.

SJ703, DS10lb przetestowaliśmy solidnie w zeszłym sezonie, pod jiga super propozycja.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić...

Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić...

Tylko do nas nie chcą wysyłać... ????

Tylko jest taki myk że jak zamówisz to dochodzi opłata 75$ za wysyłkę/USA/

Dlatego też jednego blanku nie opłaca się zamawiać.

Jedynie ktoś kto tam przebywa może to załatwić w miarę przyzwoicie.

Będę chciał jeszcze kupić DS 721 X-Ray pod dropsa ale to już pewnie za jakiś czas.

Teraz Hubcio zbroi X-Raya pod sandały i zobaczę jak się będzie sprawować.

Edytowane przez gaweł

"Heh fajna promocje mają wiosenna blanki 65%taniej... Słaby jestem z języka angielskiego ale tak coś wywynioskowalem. Wrzuciłem do koszyka blank za 225dolkow a w koszyku pokazało 85:)Jak by ktoś zamawiał to warto by było kupić..."

________

Co Cię interesuje?

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki

witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki

Nie mam wędki na tym blanku, ale mam w domu sam blank i to w dwóch wersjach - Delta oraz IM.  To jest dosyc mocny blank, o dużej zbieżności, oceniając na sucho myślę że 30 gr cw powinien wytrzymać spokojnie. Wydaje mi sie że do twicha woblerami 11-13 cm nada sie jak najbardziej.  W ogóle blanki North Fork Composites z serii Delta to moim zdaniem jedna z najciekawszych propozycji na rynku jeśli chodzi o relację jakości do ceny. 

• 2 tygodnie później...