Szczepek2 Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Trochę słaby kurs dolara w NFC blank kosztuje 155$.No chyba że promocję zrobią ja kiedyś bywało, niby są jakieś kody ale nie sprawdzałem czy aktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Paweł, a czemu NFC w travelu, ilość składów? Moc, zakres rzutowy? Blank musi byc travel, 3 lub 4 czesci. Dosc szybki do przynet szarpanych, powierzchniowych. Dlugosc 2m-2.3m.Zakres rzutowy najlepiej 30-80, ale moze byc do 100g. Na gornym zakresie mi tak znowu nie zalezy. Batson ma te swoje z domieszka szkla, ale one troche zbyt miekkie i ciezkawe. A nic innego nie znalazlem oprocz NFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 REVC72XH-3SB (rodhouse.com) lub niżej REVC72H-3SB (rodhouse.com) Zobacz też jak je realnie opisuje CMW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 REVC72XH-3SB (rodhouse.com) lub niżej REVC72H-3SB (rodhouse.com) Zobacz też jak je realnie opisuje CMW Zakupilem tego drugiego. Zobaczymy jak przyjdzie. Gracias Mr Yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 24 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Ten co kupiles bedzie pewnie lepsza wersja travela rx7 jaki mam. Super ze zaczeli je znowu produkowac. Zupelnie inne od ich odpowiednikow w rx6 tak samo opisanych. Wracajac do traveli NFC tych dluzszych to wedle tabeli sa strasznie ciebie. Jakies opinie uzytkownikow odnosnie realnej mocy i cw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 "Zakupilem tego drugiego. Zobaczymy jak przyjdzie. Gracias Mr Yglo " Napisz Pawle o wrażeniach jak dotrze do Ciebie... juz we własciwym watku.Ja na mojego REVS72MH-3 czekam az pojawi sie ( niebawem) u Irka FC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 "Zakupilem tego drugiego. Zobaczymy jak przyjdzie. Gracias Mr Yglo " Napisz Pawle o wrażeniach jak dotrze do Ciebie... juz we własciwym watku.Ja na mojego REVS72MH-3 czekam az pojawi sie( niebawem) u Irka FCWczoraj doszedl, ale jeszcze nie rozpakowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Witam posiada ktoś kij na tym blanku NFC FW702-2IM 2.13 m 1,8-9gr 2 skład …szukam coś krótkiego na okonia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Tak, posiadam. Wydaje mi się że kilkukrotnie opisywałem ten kij na forum. Jeden z moich ulubionych, uniwersalnych lekkich spinningów. Ma brzydkie ugięcie ale świetnie się spisuje - okoń, lipień, sieja , przynęty miękkie, twarde - wszystko ogarnia. Bardzo wszechstronna wędeczka, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Tak, posiadam. Wydaje mi się że kilkukrotnie opisywałem ten kij na forum. Jeden z moich ulubionych, uniwersalnych lekkich spinningów. Ma brzydkie ugięcie ale świetnie się spisuje - okoń, lipień, sieja , przynęty miękkie, twarde - wszystko ogarnia. Bardzo wszechstronna wędeczka, polecam.co masz na myśli brzydkie ugięcie ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Dwuczęściówka, charakterystyczne dla Loomisa wzmacniane gniazdo szczytówki = flat spot na części szczytowej za łączem. Ale w praktyce nie ma to najmniejszego znaczenia, dużo ryb w różnych warunkach wyciągnąłem na ten kij i u mnie ma dożywocie szczytówka w tym modelu jest trudna do podrobienia - miękka i cięta jednocześnie, mi wyjątkowo podpasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Mam co prawda tylko jeden kij NFC, kupiony jako używka od kolegi @psd. Jestem ogólnie zadowolony, ale jak próbowałem się nad nim głębiej zastanowić po pewnym okresie użytkowania, ok. 250 h użytkowania, to ułożyło mi się w głowie takie coś: tej kij wszystko robi bardzo dobrze ale nic nie robi doskonale. Może Loomis, ze względu na doświadczenie/wiek wie, że w sumie o to chodzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1983 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Dwuczęściówka, charakterystyczne dla Loomisa wzmacniane gniazdo szczytówki = flat spot na części szczytowej za łączem. Ale w praktyce nie ma to najmniejszego znaczenia, dużo ryb w różnych warunkach wyciągnąłem na ten kij i u mnie ma dożywocie szczytówka w tym modelu jest trudna do podrobienia - miękka i cięta jednocześnie, mi wyjątkowo podpasowałabędzie ok do łowienia główkami 2gr do ok 7 gr z opadu??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Tak, chociaż te 7 gr główki to już będzie raczej max i raczej z niewielką przynętą. Nie chodzi o rzucanie tylko o to ze podbicie nie będzie już tak dynamiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Mam co prawda tylko jeden kij NFC, kupiony jako używka od kolegi @psd. Jestem ogólnie zadowolony, ale jak próbowałem się nad nim głębiej zastanowić po pewnym okresie użytkowania, ok. 250 h użytkowania, to ułożyło mi się w głowie takie coś: tej kij wszystko robi bardzo dobrze ale nic nie robi doskonale. Może Loomis, ze względu na doświadczenie/wiek wie, że w sumie o to chodzi... myślę że to są przede wszystkim blanki / wędki do łowienia ryb a nie do machania w fotelu łowienie ryb "fotelowy" sprzęt potrafi boleśnie zweryfikować i nagle okazuje się ze coś co zostało zaprojektowane głównie po to żeby dobrze wyglądać niekoniecznie robi robotę. I w drugą stronę - jak ktoś szuka sprzętu na 15cm okonki to Loomis jest do tego niepotrzebny, w zupełności wystarczy wklejka za 100 zł ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi