Skocz do zawartości

North Fork Composites - Nowe blanki Garego Loomisa

Rekomendowane odpowiedzi

Pochwal sie tez nam jak dostaniesz odpowiedz :)

Jasna sprawa Byku, za zgodą Alexa wklejam korespondencję;

"Hello,

At one of the polish forums about rodbuilding was an information that North Fork Composites finished producing blanks and the next series will be produced for NFC by Phenix, I would like to ask if this is true?

Best Regards
Bogumil"

"Hi Bogumil,

This is NOT true.

We just moved into a new factory, so that we can keep up with the demand (our new factory is 2x the size of our old one, and it is still in Woodland, WA)

We have heard this rumor too...and think it is quite funny.  My understanding is that Phoenix does not have a factory in the USA.

Best,

Alex"

napisałem jeszcze drugiego maila z zapytaniem czy mogę wkleić na naszym forum korespondencję i taką dostałem odpowiedź:

"Bogumil,

Of course.

Anyone who is in the area is welcome to stop by for a factory tour. Our new address is 

1395 Down River Drive, Building D
Woodland, WA 98674

We are only a few hundred meters away from the GLoomis factory where Gary Started.

Best,

Alex"

A tu od razu niespodzianka, dla Garego będzie robił Jaxon. :lol:

Jaxon będzie robił dla Phenixa, raczej pewna informacja - tak słyszałem w Lublinie ;)

• Like 2

Jasna sprawa Byku, za zgodą Alexa wklejam korespondencję;

"Hello,

At one of the polish forums about rodbuilding was an information that North Fork Composites finished producing blanks and the next series will be produced for NFC by Phenix, I would like to ask if this is true?

Best Regards
Bogumil"

"Hi Bogumil,

This is NOT true.

We just moved into a new factory, so that we can keep up with the demand (our new factory is 2x the size of our old one, and it is still in Woodland, WA)

We have heard this rumor too...and think it is quite funny.  My understanding is that Phoenix does not have a factory in the USA.

Best,

Alex"

napisałem jeszcze drugiego maila z zapytaniem czy mogę wkleić na naszym forum korespondencję i taką dostałem odpowiedź:

"Bogumil,

Of course.

Anyone who is in the area is welcome to stop by for a factory tour. Our new address is 

1395 Down River Drive, Building D
Woodland, WA 98674

We are only a few hundred meters away from the GLoomis factory where Gary Started.

Best,

Alex"

Jaxon będzie robił dla Phenixa, raczej pewna informacja - tak słyszałem w Lublinie ;)

Szacun za ogarniecie tematu.

Pozdrawiam serdecznie

Arku, zapytałem Generalnego Dystrybutora NFC. Otrzymałem odpowiedź:

I have not heard anything like that about Phoenix and NFC so it’s not true and that would make no since anyhow since NFC has their own Factory here in the USA.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Sincerely,

Karry

• Like 2

A dla mnie, z przykrością muszę stwierdzić, nie jest wiążąca.

To poważny Rheinangler napisał tutaj, jak to ładnie nazwałeś "pierdoły", a nie Pan Kawalec.

Poważny facet najpierw sprawdza informacje, zwłaszcza "podobne pewne", a dopiero potem je publikuje na publicznym forum.

Tyle w temacie

Pzdr

Panowie, uznajmy, że w przypływie emocji ja się skompromitowałem, bo to ja to napisałem i będzie po sprawie,- tak?.

Mnie korona z głowy nie spadnie jak przyznam się do błędu ,- przepraszam, że powieliłem błędną informację.

Ps

Faktem jest oficjalna odpowiedź jaką dostał Irek i wstawił na forum, czego nie da się i nie ma potrzeby podważać. 

Myślę jednak, że za czas jakiś wrócimy do tematu  ;)

Edytowane przez Rheinangler

• 1 miesiąc temu...