olek520 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Do trolingu za pstragiem na Sanie ???????????? Edytowane 11 Lipca 2017 przez olek520 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Bardziej chyba na chodzonego/ciąganego wzdłuż brzegu , nawet żyłki nie trzeba używać przy takim ugięciu, wystarczy wobka bezpośrednio do szczytówki przywiązać . Edytowane 11 Lipca 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trzeba by sie niezle rozpedzic zeby zaciac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nowe blanki delta nfc gnie się ładnie https://www.facebook.com/NorthForkComposites/videos/10155509139784568/?hc_ref=NEWSFEEDRewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Ja tam za 50$ z chęcią bym go potestował więc jak ktoś by zamawiał miech mi weźmie na próbę Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 11 Lipca 2017 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja tam za 50$ z chęcią bym go potestował więc jak ktoś by zamawiał miech mi weźmie na próbę Pozdrawiam, Tomasz eS1czesciowka jak wyżej z wysyłka z USA?Obawiam się że to może być poważne wyzwanie Osobiście się nie podejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 1czesciowka jak wyżej z wysyłka z USA?Obawiam się że to może być poważne wyzwanie Osobiście się nie podejmę Do zrobienia, ale prędzej po wrześniu chociaź może i teraz by jeszcze dało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jest światełko w tunelu Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trzeba by sie niezle rozpedzic zeby zaciac Tu zapewne najpierw się zacina a potem czeka na branie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 1czesciowka jak wyżej z wysyłka z USA?Obawiam się że to może być poważne wyzwanie Osobiście się nie podejmę Nie ten producent blankow co prawda, ale dwa razy zamawiane ze Stanów. 6,6 mono.Pierwszy raz w tydzień u mnie.Drugi raz po 9 tygodniach dotarły takie Payu oddało kasę, ale było nerwowo już w którymś momencie.Więcej nie kupuję Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Przerobione na 2 składy :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Przerobione na 2 składy :D .W sumie to nawet więcej części ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Przecież w tym konkretnym przypadku paczka będzie standardowych rozmiarów bo można zwinąć w rulon jak widać na prezentacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Nie ten producent blankow co prawda, ale dwa razy zamawiane ze Stanów.6,6 mono.Pierwszy raz w tydzień u mnie.Drugi raz po 9 tygodniach dotarły takie Payu oddało kasę, ale było nerwowo już w którymś momencie.Więcej nie kupuję Tapatalknięte z komórkiKurde , a na filmie pokazują , że można je wiązać w supełki i są nie do złamania. Ktoś się musiał namęczyć ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Tu zapewne najpierw się zacina a potem czeka na branie Racja - Żeby zdążyć w tempo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Kurde , a na filmie pokazują , że można je wiązać w supełki i są nie do złamania. Ktoś się musiał namęczyć ???!!! DPD Holandia :-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja też kiedyś miałem to samo , tylko że z ST>CROIX. Zamówiłem piękne dwu-składy , a otrzymałem podróżne trawele . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Parę lat temu miałem taki przypadek z fabryczną M1 Phenixa wysłaną z Kanady . Gruba tekturowa tuba trzaśnięta w połowie tak , jakby była zapakowana na wózek widłowy w poprzek i nie zmieściła się w drzwiach . Na nieszczęście przesyłkę odebrała żonka , a tuba była zamaskowana taśmą na tyle , żeby na pierwszy rzut oka wszystko grało . Oczywiście wkurw niemiłosierny początkowo , później kontakt z Polamerem bodajże jako firmą pośredniczącą w wysyłce . Po kilku telefonach i kilkunastu mailach z dokumentacją fotograficzną zwrócili równowartość przesyłki ( bez jej kosztów ) . Ogólnie historia z happy end'em . Dzięki temu zdarzeniu trafiłem do Dąbka , ukręciłem u Niego trzy badyle trafione w punkt ( połamana M1 w wersji custom uzmysłowiła mi "subtelną" różnicę między fabryką a wędką na miarę ) , a rękojeść z MXS72L posłużyła jako dawca do FX902-2 w sposób oszałamiający . Tak że nie ma tego złego , coby na dobre nie wyszło . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 http://www.getbitoutdoors.com/blanks/north-fork-composites/north-fork-clearance-sale.html#answer10 Może komuś się przyda . Ja raczej tej marki nigdy nie teges... Nie wiem czy to promocja na wszystkie modele bo sprawdzać mi się nie chce ale "poważna" marka nie sprzedaje się tak "tanio i różnorodnie " za jednym zamachem Oczywiście mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 http://www.getbitoutdoors.com/blanks/north-fork-composites/north-fork-clearance-sale.html#answer10 Może komuś się przyda . Ja raczej tej marki nigdy nie teges... Nie wiem czy to promocja na wszystkie modele bo sprawdzać mi się nie chce ale "poważna" marka nie sprzedaje się tak "tanio i różnorodnie " za jednym zamachem Oczywiście mogę się mylić Próbujesz Mateusz powiedzieć, że firma Garego -nie dość że "nigdy nie teges" i jakby "mało poważna"-ma kłopoty? że tak się "różnorodnie i tanio za jednym zamachem wyprzedają"? ...Jest to jeden z trzech możliwych scenariuszy, najmniej prawdopodobny. Wydaje mi się że poważny kapitał może pozwolić sobie częściej na promocyjne ceny, niż średni i mali producenci.Linia technologiczna i montażowa takich firm jest bardziej zaawansowana, kosztowna i produkt końcowy w efekcie niestety jest drogi. Jeśli sprzedaż pokrywa koszt produkcji i w strategii długo-planowej osiąga stały i przewidywalny dochód, dopiero wtedy pojawiają się promocyjne ceny. Mamy do czynienia z trzecią(albo czwartą?) w tym roku obniżką w NFC, to świadczy że mają się dobrze! W innej sytuacji obniżki pojawiają się jeśli firma wprowadza na rynek nowy model. I to również, właśnie dzieje w NFC w związku z nowymi blankami DELTA, których ceny są bardzo ...teges . Być może właśnie stajemy się świadkami zmiany strategii sprzedaży w firmie G.Loomisa??? Czy nowa Delta sprosta(lub przewyższy) osiągom dotychczas sprzedawanych modeli? -zobaczymy.Mam dobre przeczucia co całej serii, a na pewno do blanku ultra lighta 4lb w jednym kawałku(183cm)...który leży przede mną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Remicki daj link do Delty,jezeli masz. Ok.cos jest na poprzedniej stronie. Edytowane 29 Września 2017 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Remicki daj link do Delty,jezeli masz. Ok.cos jest na poprzedniej stronie.https://northforkcomposites.com/product/fw-602-1-delta/...a za parę dni będą w sprzedaży w FC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 FW602-1 DeltaPręt sprawia wrażenie mocno niedoszacowanego.Na papierze 0,8-3,5g 1-4lb M/fastW rzeczywistości 2-7g 6lb fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 FW602-1 DeltaPręt sprawia wrażenie mocno niedoszacowanego.Na papierze 0,8-3,5g 1-4lb M/fastW rzeczywistości 2-7g 6lb fast Remku jakie widzisz przeznaczenie dla tego blanku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Remek to ja sobie i innym fanom marki StC życzę obrania podobnej strategii sprzedaży . Może NFC ich zainspiruje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi