Skocz do zawartości

Trójmiasto i okolice. Wszyscy się integrują a my nie?

skiner

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Koledzy, patrząc jak regularnie organizowane są spotkania w Warszawie czy w innych rejonach Polski chciałbym się zorientować ilu tak naprawdę jest aktywnych wędkarzy z tego forum mieszkających i łowiących w okolicach Trójmiasta. Może takie rozeznanie pozwoli i nam kiedyś zorganizować fajne wędkarskie spotkanie (a jest o czym rozmawiać)? Zachęcam do aktywności , krótkiego przedstawienia się i zgłaszania propozycji.

@Wojti

Pracuję w Gdyni a mieszkam w Rumi, łowie głównie na Jeziorze Żarnowieckim szczupaki na Zatoce Gdańskiej i Puckiej trocie oraz na Zalewie Wiślanym sandacze. Wyjazdy na dorsze traktuje jako spotkania w szczelnym doborowym towarzystwie samych znajomych. Ulubiona metoda połowu: trolling. Propozycje: na tą chwile brak, czekam na dalszy rozrój tematu.

Edytowane przez @Wojti
  • Like 3

Witam.

Popieram inicjatywę, myślę że trochę nas jest, więc takie spotkanie ma szansę realizacji.

Wieczorem pewnie się kilka osób odezwie(teraz pewnie łowią).

Łowię na Martwej Wiśle, Zalewie Wiślanym (@Wojti pewnie nie jednokrotnie mijaliśmy się na wodzie) Wiśle i Nogacie.

@Wojti - może będzie okazja przekazać Ci stare młynki

Pozdrawiam

Sylwek

• Like 1

Witam chłopaki,

łowię MW, Wisła, jez .Żarnowieckie, kutry i ogólnie wszędzie gdzie ryby nie biorą :D

jakby co piszę się na jakieś spotkanko... :D

pewnie i jeszcze jeden się dopisze

pozdrawiam

Cześć,

Ja ostatnio łowię głównie w towarzystwie Sławita (no dobra uczę go łowić, ale mu nie mówcie :P ), więc miejscówki podobnie jak wyżej, może z tą różnicą, że kutry jakoś mnie nie wciągnęły.

Mieszkam, żyję, pracuję i nawet czasami też łowię w Gdyni.

Z wędkarskim pozdrowieniem - Piter (Kaszub z Radomia ;) )

Witam, faktycznie nic się u nas nie dzieje ;-). Rozmawiałem z kilkoma kolegami i jest duża grupa wedkujacych która jakoś tam się zna i chętnie się z Wami spotka:-). Gratuluję pomysłu, ewidentnie brakuje takich ludzi czynu jak Wy. Podajcie termin i miejsce na pewno się zjawimy :-P

• Like 6

Szanowni Koledzy, patrząc jak regularnie organizowane są spotkania w Warszawie czy w innych rejonach Polski chciałbym się zorientować ilu tak naprawdę jest aktywnych wędkarzy z tego forum mieszkających i łowiących w okolicach Trójmiasta. Może takie rozeznanie pozwoli i nam kiedyś zorganizować fajne wędkarskie spotkanie (a jest o czym rozmawiać)? Zachęcam do aktywności , krótkiego przedstawienia się i zgłaszania propozycji.

@Wojti

Pracuję w Gdyni a mieszkam w Rumi, łowie głównie na Jeziorze Żarnowieckim szczupaki na Zatoce Gdańskiej i Pukiem trocie oraz na Zalewie Wiślanym sandacze. Wyjazdy na dorsze traktuje jako spotkania w szczelnym doborowym towarzystwie samych znajomych. Ulubiona metoda połowu: trolling. Propozycje: na tą chwile brak, czekam na dalszy rozrój tematu.

Spotkań wędkarskich akurat jest sporo, może faktycznie nie są organizowane na tym portalu. Ale warto zajrzeć też na inne tematyczne portale.

Pozdrawiam :)

Witam, faktycznie nic się u nas nie dzieje ;-). Rozmawiałem z kilkoma kolegami i jest duża grupa wedkujacych która jakoś tam się zna i chętnie się z Wami spotka:-). Gratuluję pomysłu, ewidentnie brakuje takich ludzi czynu jak Wy. Podajcie termin i miejsce na pewno się zjawimy :-P

Spotkań wędkarskich akurat jest sporo, może faktycznie nie są organizowane na tym portalu. Ale warto zajrzeć też na inne tematyczne portale.

Pozdrawiam  :)

Panowie "czytajcie ze zrozumieniem" :) . Kolega Wojti wyraźnie napisał, że z "tego forum".

Spotykać się można z ludźmi z różnych portali i nie ma w tym nic złego, więc nie rozumiem tej "dywersji".

Tu są ludzie, których nie ma na np. innych portalach.

Ja nie widzę problemu, żeby spotykać się tu, tam i jeszcze gdzie indziej. 

Nie będziecie mieli ochoty się pojawić to nie przybędziecie i tyle w tym temacie.

Edytowane przez Fazi81

Panowie "czytajcie ze zrozumieniem" :) . Kolega Wojti wyraźnie napisał, że z "tego forum".

Spotykać się można z ludźmi z różnych portali i nie ma w tym nic złego, więc nie rozumiem tej "dywersji".

Tu są ludzie, których nie ma na np. innych portalach.

Ja nie widzę problemu, żeby spotykać się tu, tam i jeszcze gdzie indziej. 

Nie będziecie mieli ochoty się pojawić to nie przybędziecie i tyle w tym temacie.

No czytam ze zrozumieniem, większość użytkowników ma konta też na innych portalach. I tam jakieś spotkania się odbywają, a to że tutaj do tej pory nikt się tematem nie zainteresował to wynika albo z małej chęci na takie imprezy, albo małej ilości użytkowników z trójmiasta. 

Do tego większość ludzi ma tu konta ze względu na rozbudowana giełdę. Więc charakter portalu nie wydaje się miejscem integracji...

Edytowane przez piwo

No czytam ze zrozumieniem, większość użytkowników ma konta też na innych portalach. I tam jakieś spotkania się odbywają, a to że tutaj do tej pory nikt się tematem nie zainteresował to wynika albo z małej chęci na takie imprezy, albo małej ilości użytkowników z trójmiasta. 

Do tego większość ludzi ma tu konta ze względu na rozbudowana giełdę. Więc charakter portalu nie wydaje się miejscem integracji...

Dziwi mnie że ktoś wypowiada się na temat charakteru portalu skoro jest zalogowany od 2 lat a zagląda tu od święta - odezwał się 10 razy - z czego 4 w powyższym wątku....

Chłopaki spotkajmy się :)

Zainteresowanie z narastającym schodzeniem wątku na boczny tor rośnie.

Jakiś pomysł co gdzie jak ?

Kto się zajmie organizacją ? Bo narazie brak konkretów.

Trzymajmy się głównego tematu.

Edytowane przez baloonstyle

Dziwi mnie że ktoś wypowiada się na temat charakteru portalu skoro jest zalogowany od 2 lat a zagląda tu od święta - odezwał się 10 razy - z czego 4 w powyższym wątku....

2 lata to dużo czy mało, by patrzeć i obserwować? 

Ok faktycznie robi się Offtop, wracajmy do tematu integracji.

2 lata to dużo czy mało, by patrzeć i obserwować? 

Ok faktycznie robi się Offtop, wracajmy do tematu integracji.

By patrzeć i obserwować to dość czasu. Tylko kto by się chciał integrować z kimś kto tylko patrzy i  obserwuje? To tak jakby ładna kobieta zechciała się umówić z kimś kto ją podgląduje przez okno w czasie kąpieli - niby takie rzeczy się zdarzają ale rzadko i tylko w filmach... :)

@Wojti

Pracuję w Gdyni a mieszkam w Rumi, łowie głównie na Jeziorze Żarnowieckim szczupaki na Zatoce Gdańskiej i Pukiem trocie oraz na Zalewie Wiślanym sandacze. Wyjazdy na dorsze traktuje jako spotkania w szczelnym doborowym towarzystwie samych znajomych. Ulubiona metoda połowu: trolling. Propozycje: na tą chwile brak, czekam na dalszy rozrój tematu.

Idealny pomysł, juz od dawna obserwuje miejsca spotkań dalekie od trójmiasta i żałuje że nie ma ich bliżej. Wyśmienity pomysł Wojtek, wierzę w to, że sporo osób zainteresowanych byłoby takim spotkaniem.

Faktycznie @Wojti jest dobrym, ba, bardzo dobrym organizatorem o czym miałem okazję się przekonać. Myślę, że z niewielką pomocą mogło by powstać fajne spotkanko intergracyjne. Wojt pełne poparcie dla pomysłu. :D

Jestem ze Sztumu, tam też pracuję. Łowię głównie metoda spinningową szczupaki, sandacze, trocie. Uwielbiam łowić na różnych łowiskach ale głównie MW, zatoka gdańska-pucka, zalew wiślany, Wisła, jez. Żarnowieckie, Nogat.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Edytowane przez stubek