Skocz do zawartości

Trójmiasto i okolice. Wszyscy się integrują a my nie?

skiner

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,po ilości osób biorących udział w wątku wychodzi że w pomorskim jest tylko garstka wędkarzy :) .

To ja się pytam kto nam te ryby w tym roku w......ł, bo nie ukrywam szału nie było :wacko: .

Pewnie przyjezdni albo ci z poza JB :D

Marudzisz Sylwek, ja nie mogę narzekać :)

Ja bym zrobił 0.5...

A tak na poważnie, może ktos zna jakas fajna kameralna knajpke w 3city? Potem jakis termin i heja.

Lokali raczej nie brakuje cos by sie wybrało.

Jaki proponujesz temat spotkania aby ludzi zachęcić?

PS

Jak widać w porównaniu do ilości trójmiejskich wędkarzy, odzew jest średni. 

• 3 tygodnie później...

Inicjatywa bardzo dobra. Chętnie poznam nowy kolegów z forum. Po za jakąś kanajpą można pokusić się o jakieś spotaknie nad wodą z tematem przewodnim pstrąg/troć. Na cieplejszą porę roku na miejsce spotkania moge zaproponować Wisłę w Kiezmarku. Wody sporo i jest gdzie pochodzić. Nie jestem z trójmiasta bo mieszkam w okolicach Sztumu więc może koledzy z trójmiasta mogą zaproponować jakieś fajne miejsca na spotkanie nad wodą.

• 2 tygodnie później...

Udało nam się spotkać w małym gronie, jestem przekonany, że za jakiś czas będzie z nas całkiem zgrana ekipa.

Tak jak wyliczyłem 56 stron dokumentów wylądowało w gdańskim sądzie. Teraz musimy trochę poczekać.

Dziękuje wszystkim za spotkanie.

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Zmiany jakie weszły w nowym roku sa bardzo krzywdach  nie tylko dla wędkarzy morskich.

Proponuję spotkanie w terminie 21.02. (sobota) tematu chyba nie trzeba ustalać jest o czym dyskutować, miejsce i godzina do ustalenia
(czekam ewentualnie na propozycje).

Czy są chętni?