Tomas Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja z za Wisły ,ale bardzo chętnie Po trójmiejskich lokalach się nie rozpycham i nie mam pomysłu ,więc może ktoś zaproponuje jakiś konkret Ja jeszcze troszkę dalej od Wisły,ale też bym chętnie się zintegrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Panowie,po ilości osób biorących udział w wątku wychodzi że w pomorskim jest tylko garstka wędkarzy .To ja się pytam kto nam te ryby w tym roku w......ł, bo nie ukrywam szału nie było .Pewnie przyjezdni albo ci z poza JB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Panowie,po ilości osób biorących udział w wątku wychodzi że w pomorskim jest tylko garstka wędkarzy .To ja się pytam kto nam te ryby w tym roku w......ł, bo nie ukrywam szału nie było .Pewnie przyjezdni albo ci z poza JB Marudzisz Sylwek, ja nie mogę narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Też bym sie pisał na to spotkanie ale kawał drogi mam i chiba mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Lukasz masz rację,ale człowiek chce aby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego.Ten rok na naszych wodach był wybitnie szczupakowy a ja jak wiesz ,okoń sandacz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja ja ja z Nowego Dworu piszę się na integracje. Pracuje w Gdańsku łowię na Szkarpawie. Nogacie czasem zalew i Martwa Wisła w przyszłym roku wracam na naszą królowąPzdr.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To robimy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Ja bym zrobił 0.5... A tak na poważnie, może ktos zna jakas fajna kameralna knajpke w 3city? Potem jakis termin i heja. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Gadget Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja bym zrobił 0.5... A tak na poważnie, może ktos zna jakas fajna kameralna knajpke w 3city? Potem jakis termin i heja. Lokali raczej nie brakuje cos by sie wybrało.Jaki proponujesz temat spotkania aby ludzi zachęcić? PSJak widać w porównaniu do ilości trójmiejskich wędkarzy, odzew jest średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Temat ? Poznajmy się To nie wstyd być wędkarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To nie tylko u Was tak jest, we Wrocku też trzech-czterech czasem się spotka mimo, że luda moc na forum. Zloty wrocławskie, dwa razy roku organizowane, nawet z darmowym piwem , też chyba zakończą swój byt bo tylko paru "starych repów" się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Organizuje spotkanie w sprawie Jeziora Żarnowieckiego, Gdynia ul. Majkowskiego 6, piątek o godz. 17:00 zapraszam,jak jesteś zainteresowany proszę pisac na priwa podam szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Inicjatywa bardzo dobra. Chętnie poznam nowy kolegów z forum. Po za jakąś kanajpą można pokusić się o jakieś spotaknie nad wodą z tematem przewodnim pstrąg/troć. Na cieplejszą porę roku na miejsce spotkania moge zaproponować Wisłę w Kiezmarku. Wody sporo i jest gdzie pochodzić. Nie jestem z trójmiasta bo mieszkam w okolicach Sztumu więc może koledzy z trójmiasta mogą zaproponować jakieś fajne miejsca na spotkanie nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam Wszystkich.Jestem z Gdańska gdzie mieszkam, pracuję i łowię ryby.Moja słabość to Królowa i Radunia. Chętnie poznam osobiście podobnych zapaleńców. Podajcie termin a ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Organizuje spotkanie w sprawie Jeziora Żarnowieckiego, Gdynia ul. Majkowskiego 6, piątek o godz. 17:00 zapraszam,jak jesteś zainteresowany proszę pisac na priwa podam szczegółyBędę Wojtku trzeba jakoś działać. Zachęcam do przybycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udało nam się spotkać w małym gronie, jestem przekonany, że za jakiś czas będzie z nas całkiem zgrana ekipa.Tak jak wyliczyłem 56 stron dokumentów wylądowało w gdańskim sądzie. Teraz musimy trochę poczekać. Dziękuje wszystkim za spotkanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zmiany jakie weszły w nowym roku sa bardzo krzywdach nie tylko dla wędkarzy morskich.Proponuję spotkanie w terminie 21.02. (sobota) tematu chyba nie trzeba ustalać jest o czym dyskutować, miejsce i godzina do ustalenia(czekam ewentualnie na propozycje). Czy są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi