jurkan Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 podrzućcie strugacze gdzie można zamówić stery z POLI robione na wymiar? ( brałem od Konrada ale po przerwie nie widzę na forum) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Napisz do niego meila na konktenbit@wp.pl z tego co się orientuję cały czas robi stery ;-)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Konrad cały czas je robi Napisz do niego na privat, albo na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za info , mogę czekać spokojnie na święta i moje wystrugane też.Melanzyk i Manniek66 - Zdrowych ,spokojnych, Świąt i najlepszego w Nowym Roku Edytowane 14 Grudnia 2014 przez jurkan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/49298-stery-do-wobler%C3%B3w-wycinane-na-ploterze-cnc/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi