popper Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 http://www.valuebasket.pl/pl_PL/Digital-Cameras/cat/view/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ceny są takie że lepiej uważać czy to nie jest ściema, ktoś już u nich zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ceny są takie że lepiej uważać czy to nie jest ściema, ktoś już u nich zamawiał? Albo platnosc pobraniowa, albo zakupy gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ceny są takie że lepiej uważać czy to nie jest ściema, ktoś już u nich zamawiał?Mam u nich konto ponad 2 lata , kupiłem kilka rzeczy , zero problemów . Tylko , że ja zamawiam do uk Wysyłają chyba z hongkonga , nigdy nie ponosiłem dodatkowych kosztów , do 7 dni i przesyłka była u mnie . Zamawiając do pl zastanowiłbym się z uwagi na to co piszecie ogólnie o polskim custom Płaciłem i kredytówką i paypalem , bez różnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 "Nasza firma posiada siedzibę w Hong Kongu,zamówienia realizowane są za pośrednictwem renomowanych firm kurierskich DPD oraz DHL. Ceny podane na naszej stronie są cenami ostatecznymi, nie ponosisz żadnych dodatkowych kosztów, opłaty celne oraz związane z podatkiem VAT bierzemy na siebie. Za pośrednictwem ValueBasket możesz zrealizować darmową dostawę także do Australii, Belgii, Wielkiej Brytanii, Hongkongu, Hiszpanii, Włoch, Irlandii, Nowej Zelandii, Portugalii, Rosji, Filipin, Finlandii, Francji, Szwajcarii, w Malezji, Singapursze, USA oraz na Maltę. ""Nie prowadzimy obecnie przesyłki za pobraniem, ale wkrótce będzie dostępna. Jak tylko opcja będzie dostepna pojawi się informacja na naszej stronie." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Odświeżę, ktoś może korzystał od czasu ostatniego wpisu i czy ktoś ma wiedzę jak u nich z obsługą gwarancyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi