Skocz do zawartości
  • 0

Wiosna w wędkarstwie - konkurs

admin

Pytanie

Jeszcze śnieg za oknami ale pierwsze oznaki wiosny już są dostrzegalne. Proponuję nowy konkurs, w którym do wygrania będzie opisywana w cyklu artykułów Przygoda z wędką jerkówka wykonana w zakładzie Fishing Center przez Irka Matuszewskiego. Wędka unikatowa bo ze swoją jerkbaitową historią.

TEMAT KONKURSU

Wiosna w wędkarstwie.

ZASADY

Przedmiotem konkursu jest artykuł z wyprawy wędkarskiej, która miała miejsce w dniach od 15.03.2006 do 31.05.2006. Tematyka artykułu to opis wyprawy w kontekście wiosny - zdjęcia budzącej się do życia przyrody, pierwsze ryby, tekst o tematyce wędkarskiej z elementami przyrodniczymi.

OGRANICZENIA

1. Liczba znaków w tekście wraz ze znakami odstępu - od 5000 do 10000.

2. Liczba zdjęć - od 5 do 10

3. Termin nadsyłania do dnia 02.06.2006.

ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU

1. Data rozstrzygnięcia: 15.06.2006

2. Komisja konkursowa - Irek Matuszewski oraz redakcja jerkbait.pl

DODATKOWE USTALENIA

1. jerkbait.pl ma wyłączne prawo do opublikowania prac przesłanych w ramach konkursu (może od tego odstąpić po obustronnym wcześniejszym uzgodnieniu) - zarówno tekst jak i zdjęcia

2. jerkbait.pl zastrzega sobie prawo do publikowania tylko wybranych prac

3. jerkbait.pl może nie przyznać głównej nagrody jeśli nadesłane prace nie będą zgodne z założeniami regulaminu lub ich poziom merytoryczny będzie dyskusyjny.

4. Nadesłane prace będą brały udział w rocznym konkursie, w którym główną nagrodą jest kołowrotek - multiplikator lub kołowrotek o stałej szpuli.

Życzę miłej zabawy i sukcesu.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Friko! spoko loko. Grunt to się nie przejmowac i w ciasnych butach nie chodzić. Ja tam za trotka jeżdze niemal w kazdy weekend. Oczywiscie z takim dziwnym krotkim i na dodatek jednoczesciowym kijem ktory sie nigdzie nie miesci a zeby bylo trudniej jeszcze z mlynkiem z ruchomą spzulką :mellow: W sobote kojeny odcinek. Ponownie Rega i pradopodobnie Czarna Droga oraz fartowne miejsce Haniutka :mellow:

• 0

Zreszta, czy my w ogóle będziemy mieli szansę na jakąs przygodę z wędką - tym razem w realu - tej wiosny? :unsure:

Friko, przecież jeszcze nie ma nawet wiosny! Może cała redakcja nie ale redkatoży na pewno. Poza tym pomyśl ... jeszcze 1,5 miesiąca i szczupaki :mellow:, bolenie ... Oj będzie się działo, będzie i to nieźle.

Informacja na stronie głównej będzie.

Pozdrawiam

Remek

• 0

W sobote kojeny odcinek. Ponownie Rega i pradopodobnie Czarna Droga oraz fartowne miejsce Haniutka :mellow:

Mifek, to sprawdź jeszcze dokładnie to miejsce gdzie drugi Piotrek przy nas wyjął te 4,5kg, a mi spadł... większy. :mellow: Powodzenia, nigdzie nie jadę bo nie mam auta i mam kupę roboty buuuuuuu

• 0

Lasso nastapila nieprzewidziana zmiana planow. zamiast na Rege pojechałem .... tam gdzie teraz jest Heniutek...

Zastanawiam się nad wyborem łowiska w przyszly weekend ... i na razienie bardzo wiem co wybrac... małe kropki czy może te większe... <_< :unsure:

• 0

Cześć,

W sobotę widziałem jerkówkę, o którą walczymy. Powiem szczerze, że sam taką chciałbym mieć. Już teraz mogę powiedzieć, że założenia będą spełnione. Wędka na prawdę będzie fantastyczna i już świerzbią mnie ręce by pociągnąć na niej jakiegoś szczupaka. Zachęcam ponownie do konkursu bo za chwilę wiosna będzie tylko wspomnieniem. W zeszłym tygodniu otrzymałem pierwszy konkursowy artykuł. Niebawem publikacja.

Do pracy .... :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Pamiętajcie w długi weekend, że relacja z Waszej wyprawy może brać udział w konkursie. Wystarczy napisać kilka zdań, zrobić zdjęcia i przysłać do mnie. Wędka i to nie lada wędka ... czeka na szczęśliwego zwycięzcę.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Panie i Panowie,

Grono redakcyjne jerkbait.pl wraz z Irkiem Matuszewskim (Fishing Center) ustaliło co następuje:

Zwycięzcą konkursu Wiosna w wędkarstwie i szczęśliwym właścicielem jerkówki jest ....

LUKOMAT

Chciałbym serdecznie pogratulować zwycięzcy konkursu. Jednocześnie życzę wielu wspaniałych ryb na tą wędkę!

Zwycięzcę proszę o kontakt na priv celem omówienia szczegółów przekazania wędki.

Pozdrawiam

Remek

• 0

@Lukomat

gratuluję Ci pięknych artykułów , w szczególności artykułu Jeszcze nie, jeszcze nie z bardzo klimatycznymi zdjęciami.

Mam też prywatną prośbę o przekazywani na priv wrazen z użytkowania kija i sugestii na przyszłość, takie zwrotne info od długotrwałęgo użytkownika będzie jets po prostu bezcenne!

Mam również nadzieję, że będziesz kontunuował przygodę z wędką rozpoczętą w pracowni wędkarskiej - nad wodą, i że poczytamy na jerkbait.pl o rybach złowionych na ten kij :D

Pozdrawiam