GARBUS098 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie mam pytanie jaki kołowrotek wybrać na rzeczne łowy cena do 500zł.Moje wymagania rozmiar 3000-4000 przystosowany do plecionki.Będzie głównie używany do łowienia na gumy 3-4 cale i główkach 7-25g.Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez GARBUS098 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Chłopie wejdź do działu spinning lub skorzystaj z wyszukiwarki... WINTER IS COMING Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Popeye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Zdaje się że po raz kolejny gonisz własny ogon http://jerkbait.pl/topic/49336-który-kołowrotek-wybrać/http://jerkbait.pl/topic/49214-mistrall-advanced/ Efekt bedzie podobny !!!!Jest kilka tematów nawet na pierwszej stronie tego działu - litości Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Karol Krause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Szukaj takiego z napisem na pudełku "river" i kategorycznie nie używaj na wodzie stojącej bo się rozpuści i ci całe skarpety i sandały ubrudzi, i spodnie w krate 7/8 lub 3/4 albo 9/10 bo nie wiem jakie nosisz. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARBUS098 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie chciałem dodać tego tematu tylko mój kolega chciał mi zrobić żart i chciała abym dostał bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mówisz i masz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie chciałem dodać tego tematu tylko mój kolega chciał mi zrobić żart i chciała abym dostał bana. fajną masz kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Myślałem sobie do niedawna: "Przesadzacie". Ale teraz już wiem że byłem w błędzie.... Taaa, kolega. W garbate aniołki też mamy wierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 "faza ostragdy następuje wyraźne nasilenie objawów: zaczynają dominować zaburzenia myślenia, uwagi i koncentracji. Pojawiają się urojenia (fałszywe myśli i przekonania) i halucynacje, czyli omamy (nieprawdziwe wrażenia słuchowe, rzadziej węchowe czy dotykowe). Gdy objawy stają się uciążliwe na co dzień, osoba chora zaczyna tracić poczucie kontroli nad własnych zachowaniem, myśleniem, postrzeganiem. Może jej się wydawać, że jest przeciwko niej zawiązany spisek lub obserwują ją przypadkowi ludzie."http://www.drogadosiebie.pl/schizofrenia/o_chorobie/objawy/przebieg_choroby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mam nadzieję, że żart mu wyjdzie do końca bo to już przestało być śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 http://haczyk.pl/forum/printview.php?t=17384&start=0&sid=dd03c5008b86877275b389eb36020e4f Tutaj piszą o kolowrotkach na Wisłe, do pletki i do 500zl. Może coś Ci sie z tego przyda jako wskazówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi