Gość Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 No walczę, walczę już któryś dzień i ... raz z lepszym, a raz z gorszym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Też coś takiego miałem dzisiaj, ale odpowiedź się zapisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Też coś takiego miałem dzisiaj, ale odpowiedź się zapisała. To poprawiłem, ale z tamtym Jozkowym walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luka81 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 u mnie też wywala ten błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ponowny problem z dostępem do forum:503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Chyba trzeba w innych godzinach zaglądać <_< Spokojnie, spokojnie. Tak źle to nie jest. Zgłoszone i mają to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Notorycznie od wczoraj. Tylko u mnie, czy też inni mają ten problem? mam to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 od dwóch dni liczba 503 jest moją najgorszą liczbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomaszek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Spokojnie, spokojnie. Tak źle to nie jest. Zgłoszone i mają to naprawić Oby naprawili, mnie to wygląda na problemy z wydajnością. Do sprawy pewnie kontrybuują ostatnio zgłaszane problemy z robotami. Dobrze było by też nie wklejać tutaj żywych zapytań SQL (typu SELECT ... itp) bo publicznie prezentowane są bebechy forum co może ułatwić potencjalne próby pokonania zabezpieczeń, o których też wiemy że mają miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Magiczna liczba 503 też mnie prześladuje od tygodnia. Czyżby serwer jest zapełniony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiem, wiem ... i walczę z dostawcą hostingu. W razie 503 pomaga odświeżenie strony. Nie zawsze ale pomaga - zwłaszcza jak ktoś pisał jakiś post i nie chce go stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 wciąż dokucza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 wiem, wiem, wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Analiza ciągle trwa. Na razie możecie odczuwać pewne niedogodności ale ze swojej strony działam by poprawić stan rzeczy. Być może będzie potrzeba wykupienia DUŻEGO serwera bo z informacji od dostawcy hostingu powoli kończą się nam zasoby - po prostu rośniemy. Proszę o wyrozumiałość do tego czsu ponieważ rozważam różne opcje docelowe. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 i ja choruje na 503, pomaga mi pewna metoda odśwież odśwież odśwież odśwież odśwież załapało i działa zawsze kliknę około 5 razy i się załaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość
.
Edytowane przez J_JOdnośnik do komentarza
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi