Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum jeżeli temat był to przepraszam.
Ogólnie poszukuje łódki wędkarskiej do 10 tyś głownie do spinningu i trola, mam na to 10 tyś i myślę nad łódką Fox420C, szukam łódki stabilnej, wygodnej przede wszystkim bezpiecznej do łódki zamierzam podpiąć silnik do 20 km. Łódka będzie używana na zalewie SzCz, starej Świnie i okolice. Pozdrawiam Piotrek:)
Pytanie
Jerzuu
Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum jeżeli temat był to przepraszam.
Ogólnie poszukuje łódki wędkarskiej do 10 tyś głownie do spinningu i trola, mam na to 10 tyś i myślę nad łódką Fox420C, szukam łódki stabilnej, wygodnej przede wszystkim bezpiecznej do łódki zamierzam podpiąć silnik do 20 km. Łódka będzie używana na zalewie SzCz, starej Świnie i okolice. Pozdrawiam Piotrek:)
Top użytkownicy dla tego pytania
11
9
5
5
Popularne dni
15 Gru
34
14 Gru
18
16 Gru
6
Top użytkownicy dla tego pytania
Michał81 11 odpowiedzi
mrWhite7 9 odpowiedzi
kapi81 5 odpowiedzi
Jerzuu 5 odpowiedzi
Popularne dni
15 Gru 2014
34 odpowiedzi
14 Gru 2014
18 odpowiedzi
16 Gru 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Kolego, daruj sobie te uszczypliwości. Po pierwsze napisałem że nie jestem producentem bo nie jestem. Jestem tylko tępym hobbystą inżynierem mającym dostęp do sprzętu i wiedzy. Idąc twoim tokiem rozum
Leśniak
River Foks 390 i 420 to łodzie na rzeki (jak sama nazwa mówi) i znakomicie się na nich sprawdzają. Posiadam River Fox 390 GPX z pełnym wyposażeniem (taki samochód na wodzie) i w moich warunkach połowo
michal00kn
Nie wiem jaki jest sens polecać horna czy foxa na Bałtyk, bo ani jedna ani druga się za bardzo nie nadaje, w sumie to i na materacu po morzu pływałem, a i w pięciu w Tico jechaliśmy...ale żeby to komu
Opublikowane grafiki
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi