kryst Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Wiele firm tak próbowało, niektórym się udało: http://www.tackletour.com/reviewicast09spro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dokładnie na taką żabkę?jak poniżej łowiłem w grążelach bassy wielkogębowe. Radocha niesamowita widząc jak żabkę próbuje zassać bass. Niestet większość brań nietrafionych a ja też nie mogłem powstrzymać nerwów na wodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 nawet udalo mi sie swego czasu takowa nabyc. choc niestety nie w tym rozmiarze... ciut mniejsza... faktycznie jest na co patrzec jak jakies zebate bydle plynie za taka zabka i sie zastanawia: uderzyc, nie uderzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi