Tarłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam, mam pytanie jakich pianek można użyć do pudełek muchowych ( drewnianych ) i gdzie je kupić? Najlepiej oryginalne, ale jeżeli niema takich to jakiej pianki użyć? pozdrawiam,Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Ja nie tylko do muchowych, choć do tych rzadko bo delikatne małe haczyki mocno nie niszczą pianki, ale do kogutów małych czy dużych które szybko ją "zużywają" używam czegoś takiego: http://www.rajapack.pl/folia-babelkowa-wypelniacze/pianka-polietylenowa/arkusze-piankowe/arkusz-z-pianki-pe_PDT01317.htmlJeszcze nie miałem potrzeby zakupu bo korzystam z tego co mi przyjdzie zapakowane w ww piankę. Dosyć gruba struktura i śmiesznie wygląda wpięta mucha wiązana na #20 ale mi się sprawdza.Jeśli się ją dobrze dotnie nie ma potrzeby przyklejania do pudełka, no chyba,że będzie się mocno szarpało podczas wyciągania przynęty, albo te będą duże i ciężkie. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ostatnio podobne pytanie zadawałęm na sąsiednim forum.Dostałem dobrą radę, z której skorzystałem..Kupiłem podkładki z takiej twardej pianki w hipermarkecie, coś koło 28 cm x 40 cm, za chyba 2 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jakie to dokładnie podkładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Jakie to dokładnie podkładki? Nie wiem jakie one tak naprawdę miały przeznaczenie, były w różnych kolorach, grubość ok 2 mm.Może pod talarze na zupę do kuchni ? Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Popatrz na piankę wygłuszającą. np. do aut. (jest to podobna pianka jak przy podkładkach pod mysz). Edytowane 15 Grudnia 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) ja polecam pianke do wyklejania skrzyn do transportu uządzeni scenicznych czyli casów , dostepne w poznaiu w case-pack , adam hall tez chyba takie coś robi . Różne grubosci od 5mm do 100mm ceny dosyc wysokie mozna tez uzyc spienionego pcv , do robienia nadruków reklamowych Edytowane 15 Grudnia 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dzięki.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Podepnę się do tematu - wie ktoś skąd można pozyskać taką piankę jaka jest w pokrowcach SALIX ALBA?Jak dla mnie wzorzec pianki do mniejszych przynęt - gęsta, trwała i nie rdzewieją w niej haki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Odświeżę temat czy ktoś ma jakieś dobre sprawdzone pianki (lub zna nazwy by takowe zakupić) do pudełek na przynęty? Edytowane 18 Stycznia 2019 przez speku3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Odezwij się do Maćka vel kojoto. Miał fajne muchowe siuwaksy, część już nieostępnych w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 A próbował ktoś użyć XPS'a czyli styropianu ekstrudowanego, np. w formie podkładów pod panele? Tam najgrubsze chyba są 5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Odezwij się do Maćka vel kojoto. Miał fajne muchowe siuwaksy, część już nieostępnych w sklepach.Dawno na forum nie zaglądał (od września) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dam mu cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DinekOracz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A takie podkłady pod akwarium a zoologicznym moga być? Taka jakaś pianka. Wyciąłem, klej na gorąco i zrobiłem w 5 min pudełko na strimerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ja tak zrobiłem z karimatą do pilates z decathon-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ja z kolei zrobiłem z "opakowań", którymi jest zabezpieczany profesjonalny sprzęt elektroniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Trzeba kombinować i szukać.ja kupiłem piankę wygłuszająca do samochodów i słabo z nią bo się szarpie przy wyciąganiu kogutów Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Tiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zwykła pianka EVA nie może być? Arkusze A4 2mm w empiku sa chyba za 7zl za kilka sztuk. Ja używam takich do tymczasowego przechowywania much po wiązaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Można skleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 2-3 warstwy powinny być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 ..pianka kauczukowa Armaflex bylaby ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi